• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay maşallah sizin zamanınız yaklaşmış bayana Allah'ım sağlıcakla doğum nasip etsin 🤩 aman dikkat et ne kadar geç o kadar iyi derler dinlen biraz
Amin cumlemize 🤗 baya baya yaklasti. 37+1 deyim su anda. Onumuzdeki hafta kontrole gittigimde sezaryan icin gun verilir herhalde.

ay çok sevindim inan. bendede öyle oldu ya. acayip aç kaldım 3 gün sıfır iştah sonra bir hafta aç gibi halsizlik takatsiz kaldım. canımın bişeyler istemesini yemek yemeyi özlemişim. şimdilerde yerken bile şükrediyorum. nasıl bir nimet. inşallah güçlü oluruz. günlük ceviz fındık Pekmez mevsim meyveleri yemeyide ihmal etme.
ben yiyorum çok şükür.
Saydıklarını bol bol tüketmeye çalışıyorum canım inşallah kızıma da yarıyordur. 💗 Gerçekten iştah bile büyük nimet yediğinin içtiğinin tadını alıyor insan. Allah güzel nimetlerinden bizi mahrum bırakmasın 💕😊😉

Saydıklarını bol bol tüketmeye çalışıyorum canım inşallah kızıma da yarıyordur. 💗 Gerçekten iştah bile büyük nimet yediğinin içtiğinin tadını alıyor insan. Allah güzel nimetlerinden bizi mahrum bırakmasın 💕😊😉

amin amin canım benim hemde nasıl büyük nimetmiş inna hasta olunca anlıyor. çok şükür kısa zamanda toparladk, sağ salim gelsinler miniklerimiz.

Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun hepimiz için ❤
karapisso karapisso benimki de hıçkırıyor ama çok sık değil😍

amin tatlım.
eşim mesaide bana çok güzel bir c.tesi olcak eminim :KK70:
Senle doğum tarihimiz aynı hemen hemen bakalım kimin miniği önce gelecek.

Hadi hayırlı haberler al inşallah 😉💗 hamdolsun iyiyim canım ben düzensiz ama bol kasılmalı bir günü daha tamamladım çok şükür 🤭😊
Bişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallah

amin tatlım.
eşim mesaide bana çok güzel bir c.tesi olcak eminim :KK70:
Senle doğum tarihimiz aynı hemen hemen bakalım kimin miniği önce gelecek.
Benim eşim de çalışıyor bugün öğleden sonra gelecek. Sırf bu yoğunluğundan dolayı bir türlü halledemiyoruz işlerimizi. :KK43: Seninle sen doğum tarihini değiştirmeden önce aynı gün görünüyorduk ikimizin de 18 mayıstı diye hatırlıyorum. Şimdi de çok bir fark yok belki de aynı gün doğururuz:KK70:

Kızlar sizin bebeklerde çok hıçkırıyormu?
benim kızım çok hareketlideğil artık ama sürekli.hıçkırıyor 🤗

Hıçkırık şumu acaba, kafasının olduğu yerde dakikalarca sabit şekilde bişey ufak ufak vuruyo gibi oluyo, ben ona hıçkırık diyorum ama bilemedim

Bişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallah
R rkndmt iyiymiş ben de denedim atabiliyorum şimdilik üstüne😀

İyim canım sabaha kadar kasılma devam etti karnım kaskatı oldu ara ara yine oluyor ama kaşık ve bel ağrım yok vücut Doğum için kendini hazırlıyor herhalde

İyi bakalım, zaten olsa hissedersin normal kasilmadan daha farklı diyorlar, zaten artık yavaş yavaş gelecekler, tamamen tutamiycaz içerde:)

Back