- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Amin cumlemizeAy maşallah sizin zamanınız yaklaşmış bayana Allah'ım sağlıcakla doğum nasip etsinaman dikkat et ne kadar geç o kadar iyi derler dinlen biraz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cumlemizeAy maşallah sizin zamanınız yaklaşmış bayana Allah'ım sağlıcakla doğum nasip etsinaman dikkat et ne kadar geç o kadar iyi derler dinlen biraz
Ay çok heyecanlı beni de her hafta çağırdılar sezeryan günü için erken dediler napcaz bakalimAmin cumlemizebaya baya yaklasti. 37+1 deyim su anda. Onumuzdeki hafta kontrole gittigimde sezaryan icin gun verilir herhalde.
Az kaldi. Sabir.Ay çok heyecanlı beni de her hafta çağırdılar sezeryan günü için erken dediler napcaz bakalim
Hadi hayırlı haberler al inşallahA asitane161719 canım gidemedim yarına kaldı benim kontrol :)
Sen nasılsın?
fridakahlo62 naptın canim Merak ettim
Daha gitmedim ama gördüğüm hastaları hep nst+ultrason olarak bakıyorlar ben bı iki hafta atlatayim diyorum sabredebilirsemAz kaldi. Sabir.Bende her hafta gidiyorum. Bir hafta ultrason+nst bir hafta nst. Sizde nasil?
Saydıklarını bol bol tüketmeye çalışıyorum canım inşallah kızıma da yarıyordur.ay çok sevindim inan. bendede öyle oldu ya. acayip aç kaldım 3 gün sıfır iştah sonra bir hafta aç gibi halsizlik takatsiz kaldım. canımın bişeyler istemesini yemek yemeyi özlemişim. şimdilerde yerken bile şükrediyorum. nasıl bir nimet. inşallah güçlü oluruz. günlük ceviz fındık Pekmez mevsim meyveleri yemeyide ihmal etme.
ben yiyorum çok şükür.
Saydıklarını bol bol tüketmeye çalışıyorum canım inşallah kızıma da yarıyordur.Gerçekten iştah bile büyük nimet yediğinin içtiğinin tadını alıyor insan. Allah güzel nimetlerinden bizi mahrum bırakmasın
![]()
İyim canım sabaha kadar kasılma devam etti karnım kaskatı oldu ara ara yine oluyor ama kaşık ve bel ağrım yok vücut Doğum için kendini hazırlıyor herhaldeA asitane161719 canım gidemedim yarına kaldı benim kontrol :)
Sen nasılsın?
fridakahlo62 naptın canim Merak ettim
evet ya maşallah az kalmış.Masallah. Allah saglik versin.35 ci haftadasin sanirim. Benim ortalama 2 haftam kaldi heyecanlanmaya basladim
![]()
Herkese günaydınlar hayırlı hafta sonları.karapisso günde 3-4 defa hıçkırıyor canım farkettiğim kadarıyla
Günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun hepimiz için ❤
karapisso benimki de hıçkırıyor ama çok sık değil
![]()
Bişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallahHadi hayırlı haberler al inşallahhamdolsun iyiyim canım ben düzensiz ama bol kasılmalı bir günü daha tamamladım çok şükür
![]()
Benim eşim de çalışıyor bugün öğleden sonra gelecek. Sırf bu yoğunluğundan dolayı bir türlü halledemiyoruz işlerimizi.amin tatlım.
eşim mesaide bana çok güzel bir c.tesi olcak eminim
Senle doğum tarihimiz aynı hemen hemen bakalım kimin miniği önce gelecek.
Kızlar sizin bebeklerde çok hıçkırıyormu?
benim kızım çok hareketlideğil artık ama sürekli.hıçkırıyor![]()
R rkndmt iyiymiş ben de denedim atabiliyorum şimdilik üstüneBişey öğrendim, yere oturuyorsun ve ayaklarını düz sekilde uzatiyorsun, sonra bir ayağını diğer ayağının üstüne atıyorsun, yine L şeklinde düz oluyo bağdaş değil. Eğer ayağını diğerine atabiliyorsan doğumuna biraz daha varmış, atamiyorsan doğum yakinmis,ne kadar doğru bilemem ama buna göre bakanlar oluyormuş,tabi herşey yolunda giden gebelikler için, erken doğum vs falan onlarda değil. Bende denedim, atabiliyorum ama biraz zor oluyo ,attığımı görünce ay iyi bari daha var dedim:) 37 bitti çok şükür,bugünde iyi haberler alırım insallah
İyim canım sabaha kadar kasılma devam etti karnım kaskatı oldu ara ara yine oluyor ama kaşık ve bel ağrım yok vücut Doğum için kendini hazırlıyor herhalde