Evet canım daha erken ama ne olur ne olmaz.. Fırsatın varsa hazırla rahat ediyorsun..bende arada içiyorum magnezyum, şifa olsun. nasılsın kuzum. ben daha çantamı hazırlamadım , daha erken gibi geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım daha erken ama ne olur ne olmaz.. Fırsatın varsa hazırla rahat ediyorsun..bende arada içiyorum magnezyum, şifa olsun. nasılsın kuzum. ben daha çantamı hazırlamadım , daha erken gibi geliyor.
yok canım orası tamir olmaz zannetmiyorum ama canları sağ olsun. bi kerelik ihmalim sonucu böyle oldu. sen nasılsın görüşmeyeli?Selam kızlar. Her şey yolunda.. okudum hep ama bi türlü cvp yazamadım. Sancılar kasılmalar kramplar..e artık normal bu zamanlarda. Benim agri-sanci eşiğim baya baya yüksek elhamdülillah. 100 üzeri sancıyı anca hissediyorum ben o da doğum başlamış demek zaten..
karapisso Ayyy canım ya geçmiş olsun, üzüldüm saatin orası tamir olur hiç sikma canını. Benim 1 numara içinin saniyesini vurmaktan düşürmüştü saat çöp tabi garantisi de dolmuştu. Hiç bir saatçi yapamadı. Vakumlu özel bi ekran kapaması varmış saati hala atmadım, benim içinde hatırası olan bir saatti canları sağ olsun naapalim
Evet canım daha erken ama ne olur ne olmaz.. Fırsatın varsa hazırla rahat ediyorsun..
Çok şükür iyiyim. Her şey yolunda hamdolsun. Halsizlik hepimizde var..hele durduğum yerde uykumun gelmesi baya canımı sıkıyor bu ara gece zaten doğru düzgün uyuyamiyorum. Karnım iyice büyüdü. Pztesi kontrolüm var..sabırsızlıkla bekliyorum ❤yok canım orası tamir olmaz zannetmiyorum ama canları sağ olsun. bi kerelik ihmalim sonucu böyle oldu. sen nasılsın görüşmeyeli?
bayadır yazmıyorsun
bugün pek bi halsizim. ep.yapmam lazım yapacak halim yok ertele ertele kaldım öyle. nefes alırken yoruluyorum bugün bi değişik.
Çok şükür iyiyim. Her şey yolunda hamdolsun. Halsizlik hepimizde var..hele durduğum yerde uykumun gelmesi baya canımı sıkıyor bu ara gece zaten doğru düzgün uyuyamiyorum. Karnım iyice büyüdü. Pztesi kontrolüm var..sabırsızlıkla bekliyorum ❤
Hastane çantamı bende hazırlamadım. Daha çok var. Her şeyin tam,eksiklerin hepsini tamamladım bir de ben sadece hastanede pijama giyerim..eve gelince normal ev kıyafeti.. psikolojim bozulur benim..direk hasta moduna girerim evde de pijama giysem
Kimse yanlış anlamasın buraya çok bakınca bi panikliyorum sonra kendime geliyorum. Daha çok vakit olmasına rağmen hep erken doğurma biran önce doğurma senaryoları hele ilk gebeliği olan arkadaşlar bi tadını çıkarın..hamilelik özlenen bir olay
Her şeyin hayirlisi ❤
Merhaba topiginizde geziniyorum hamilelik seruvenlerini okumayi cok seviyorum o telaslari bizde oyleydik 3 ay once ocak annesiyim ben 2 gun suni sanci cektim yinede acilmadi keske normal olsaydimda sezeryan olmasaydim bu benim tercihim ilkim normaldi bu 2. Bebegim sezeryan oldu kismet nasip canim sunu soylemeliyim ki normal kadar degil tabi sezeryan zor dikis yerinin agrisi ama sizlere tavsiyem bol bol yuruyun sezeryandan sonra ne kadar sık yururseniz o kadar cabuk iyilesirsiniz ilk ayaga kalkma zorlu oluyo sezeryanda ama ilk 3 gun disini sık sonrasi iyilesiyor tabi yuruyus yaparsan destek almadan kalkmak yemek yemek emzirmek zor rabbim hepinizi saglicakla bir avazda kurtarsin.normal dogumdada hersey bebisine kavusana kadar sancili sonrasinda cok kolay kendin bakabilirsin bebege desteksiz ayaga kalkabilirsin ilk gunu bile iki dogumuda yasamis biri olarak fikirlerimi soylemek istedim.Bu arada ben dogum cantami 35. Haftada hazirdi herseyim ne kadar erken o kadar iyi bence geciktirmeyin guzel anneler nolur nolmaz dye hayirli dogumlarkızlar ben normal doğumdan korkuyorum büyük ihtimal sezaryen tercih edicem ,sezaryenden sonra neler yaşıcam daha önce olanlar anlatabilir mi iyisiyle kötüsüyle?
Merhaba topiginizde geziniyorum hamilelik seruvenlerini okumayi cok seviyorum o telaslari bizde oyleydik 3 ay once ocak annesiyim ben 2 gun suni sanci cektim yinede acilmadi keske normal olsaydimda sezeryan olmasaydim bu benim tercihim ilkim normaldi bu 2. Bebegim sezeryan oldu kismet nasip canim sunu soylemeliyim ki normal kadar degil tabi sezeryan zor dikis yerinin agrisi ama sizlere tavsiyem bol bol yuruyun sezeryandan sonra ne kadar sık yururseniz o kadar cabuk iyilesirsiniz ilk ayaga kalkma zorlu oluyo sezeryanda ama ilk 3 gun disini sık sonrasi iyilesiyor tabi yuruyus yaparsan destek almadan kalkmak yemek yemek emzirmek zor rabbim hepinizi saglicakla bir avazda kurtarsin.normal dogumdada hersey bebisine kavusana kadar sancili sonrasinda cok kolay kendin bakabilirsin bebege desteksiz ayaga kalkabilirsin ilk gunu bile iki dogumuda yasamis biri olarak fikirlerimi soylemek istedim.Bu arada ben dogum cantami 35. Haftada hazirdi herseyim ne kadar erken o kadar iyi bence geciktirmeyin guzel anneler nolur nolmaz dye hayirli dogumlar
bu günlerde çok sinirli oldum çıktım , kızım sabah sabah en sevdiğim saatimi kırmış. gelde deli olma!!! swach marka eşimin taaaa seneler evvel hediyesi hatırası büyüktü. .beni uyndırdı anne kalk saatini kırdım diyor. ilk kez ulaşabildiği yerdeydi. oy oy
bİ kaç haftadır saat bakıyorum kendime. israf olmasın evde saatim var diye almaya elim gitmiyordu. ne bu şimdi üstüne
buda baktığım saatin linki.Kadın Klasik Saat Modelleri ve Fiyatları - Saat ve Saat
En şık kadın klasik saat modelleri Saat ve Saat güvencesiyle kapınızda. Ücretsiz Kargo, Hızlı Teslimat ve İade Garantisi.www.saatvesaat.com.tr
Canım geçmiş olsun olan olmuş. Belki de sen çağırdın düşünce gücüyle artık yeni bir saate gönül rahatlığıyla bakabilirsin şaka bir yana özellikle hediye olan bir eşyanın başına iş geldiğinde insan üzülüyor ister istemez ama onun da miadı bu kadarmış. Yenilere yer açılsın. Hatta eşine söyle alıp sana hediye etsin başa dönmüş olursunuz
Rica ederim canım . Doğum hediyesi bile olabilir ya da doğum hediyesinin yanında ikinci bir hediye şimdiden hayırlı olsun diyeyim o vakitAaaa bak bu fikir çok güzel bayıldım. en azından yenisi için bir sebebim oldu. eşimé söyliyim
teşekkürler tatlım
Rica ederim canım . Doğum hediyesi bile olabilir ya da doğum hediyesinin yanında ikinci bir hediye şimdiden hayırlı olsun diyeyim o vakit
Bugün biraz daha iyi canım. Yavaş yavaş normale dönüyor sanırım. İğnenin böyle bir etkisi varmış meğer. Doktorum bilgi vermeyince endişelendim ister istemez. Yeni bir şey öğrenmiş oldumay amin diyeyim bende o vakit
kızının hareketleri nasıl bugun annesi.
Bugün biraz daha iyi canım. Yavaş yavaş normale dönüyor sanırım. İğnenin böyle bir etkisi varmış meğer. Doktorum bilgi vermeyince endişelendim ister istemez. Yeni bir şey öğrenmiş oldum
Canım benim tansiyon problemi oldu gebelik zehirlenmesi yaşadım acil sezeryanla doğurdum. Nasıl hissettiğimi bilmiyorum çok yorgun uykusuz geçiyor günler. İnşallah sizlerde sağ salim kavuşursunuz miniklere.
Kızlar nasılsınız ❤❤❤
herkese güzel günler diliyorum.
güzel uyudum bu gece.
ara ara kramplar girdi ayağıma uyandırdı beni ama geçti hemen elhamdülillah.
Çok şükür iyiyim. Her şey yolunda hamdolsun. Halsizlik hepimizde var..hele durduğum yerde uykumun gelmesi baya canımı sıkıyor bu ara gece zaten doğru düzgün uyuyamiyorum. Karnım iyice büyüdü. Pztesi kontrolüm var..sabırsızlıkla bekliyorum ❤
Hastane çantamı bende hazırlamadım. Daha çok var. Her şeyin tam,eksiklerin hepsini tamamladım bir de ben sadece hastanede pijama giyerim..eve gelince normal ev kıyafeti.. psikolojim bozulur benim..direk hasta moduna girerim evde de pijama giysem
Kimse yanlış anlamasın buraya çok bakınca bi panikliyorum sonra kendime geliyorum. Daha çok vakit olmasına rağmen hep erken doğurma biran önce doğurma senaryoları hele ilk gebeliği olan arkadaşlar bi tadını çıkarın..hamilelik özlenen bir olay
Her şeyin hayirlisi ❤
Tesekkur ederim canim o dogru ablamda 2. Sezeryan oldu cok zormaşallah en azından ilk doğumun normal. ameliyat üzerine ameliyat olmak daha zorluyor ayağı kalkmayı. ilk sezeryanlar kolay ama 2.3.aman Allah. evladını sağlıcakla büyüt bol sütlü günler diliyorum.
kızlar ben normal doğumdan korkuyorum büyük ihtimal sezaryen tercih edicem ,sezaryenden sonra neler yaşıcam daha önce olanlar anlatabilir mi iyisiyle kötüsüyle?