benimki 2 kg olmuştur.Bebekleriniz kac kilo oldu arkadaslar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki 2 kg olmuştur.Bebekleriniz kac kilo oldu arkadaslar?
karapisso canım hiç sesin çıkmadı bugün günün güzel geçiyor diye umuyorum
Allah yardımcın olsun, inşallah kolay olur ya ..Gecen emzik aldim bebege kizim gordu bu benim diyo.cikardi emmeye basladi.eski emzigi duruyodu verdim iki gun emzikle gezdi.valla cok kiskancak gibi benm isim baya zor
Canım kasılmalar öyle düzenli ve yalancı kasılmadan farklı olarak gelir ki anlarsın mutlaka belinden girer kasıklarına yayılır geçer sonra. Bel ağrısı da azalır yani kasılma geçince. Bir süre sonra yine aynı belinden kasıklarına yayılır böyle böyle devam eder. Dikkat et bakalım. Hakkında hayırlısı olsun.bugün 37+1 canım
canım saat 4-5 den beri baya kasılma oldu ilk başta dikkate almadım ama şimdi kasılma sayacı üzerinden takip edeceğim
canım bel ve kasıklarda ağrı var ama temizlik yaptık ondan mı kasılmadan dolayı mı anlayamadım pek kasılma sayacı aklıma geldi oradan takip edeceğim çok sık sancı oluyor ama büyük ihtimalle düzensizdir
Maşallah canım yine dolu dolu bol enerjik bir gün geçirmişsin. Seni böyle görmek güzel yediğin içtiğin afiyet şifa olsun hem sana hem kızına inşallah. Ben de bu aralar güzel yiyorum iştahım açıldı bir iki gündür şükür. Kendimize dikkat etmemiz lazım dediğin gibi bugün ne kadar çok toparlarsak kendimizi doğumdan sonra da öyle çabuk ayaklanırız inşallahhemde nasıl güzel geçti kuzum şükürler olsun. lohusa bamdanalarımızda geldi. .çok duygulandım ya. kendimi çok değerli. hissettim. .sonra çocuklardan geldi okuldan çok eğlendiler. nisan Yağmuru altında yürüyerek eve geldik. şimdi uyuttumda elime aldım telefonumu :)
sen nasılsın tatlım. bugün çok güzel yedim ve herkes yüzümdeki solgunluğun geçtiğini söyledi. çok şükür toparlıyorum güzelce. inşallah güçlü kuvvetli oluruz doğumda. bize Doping lazım.
İyi akşamlar canım hoşgeldin. Telefonunun kalan ömrü uzun olsun inşallahİyi akşamlar kizlar güzel bir hafta sonu olsun hepimize ❤ geldi telefonum şükür
Amin canım inşallah uzatmaları oynuyor bakalımİyi akşamlar canım hoşgeldin. Telefonunun kalan ömrü uzun olsun inşallah
Maşallah canım yine dolu dolu bol enerjik bir gün geçirmişsin. Seni böyle görmek güzel yediğin içtiğin afiyet şifa olsun hem sana hem kızına inşallah. Ben de bu aralar güzel yiyorum iştahım açıldı bir iki gündür şükür. Kendimize dikkat etmemiz lazım dediğin gibi bugün ne kadar çok toparlarsak kendimizi doğumdan sonra da öyle çabuk ayaklanırız inşallah
Maşallah canım yine dolu dolu bol enerjik bir gün geçirmişsin. Seni böyle görmek güzel yediğin içtiğin afiyet şifa olsun hem sana hem kızına inşallah. Ben de bu aralar güzel yiyorum iştahım açıldı bir iki gündür şükür. Kendimize dikkat etmemiz lazım dediğin gibi bugün ne kadar çok toparlarsak kendimizi doğumdan sonra da öyle çabuk ayaklanırız inşallah
Benim ogluş 2120 gram olmuş maşallahBebekleriniz kac kilo oldu arkadaslar?
Masllah cnm.bnmde bugun resmen yaz temizligi yaptim dip kose.perde carsaf ne varsa yikadim allhtan esimin kuzeni vardi ya degilse tek basima mumkun degil.bnde diyorum bugun dogurmasam iyidir diyorum.cok yoruldum cunku.bu temizluk bana kirkim cikana kadar yetmesi lazim(genel temizlik olarak) baska yardimci bulamazsam eger.Kızlar nasılsınız ben bugün dip köşe temizlik yaptım yine ama saat 4-5 den beri kasılmalarım var acaba yalancı Doğum sancısımı yoksa Doğum mu başlıyor
Masallah. Allah saglik versin. 35 ci haftadasin sanirim. Benim ortalama 2 haftam kaldi heyecanlanmaya basladimbenimki 2 kg olmuştur.
MasallahBenim ogluş 2120 gram olmuş maşallah
Ay maşallah sizin zamanınız yaklaşmış bayana Allah'ım sağlıcakla doğum nasip etsin aman dikkat et ne kadar geç o kadar iyi derler dinlen birazMasallah
Benim de oglum olacak.
Ben bi kac gun once 2 gun hastanede yattim, bebek gelmek istedi sancilar vs baslamisti ama dr bekleyelim 2 hafta daha dedi. Istirahat onerdi ama yapamiyorum yerimde duramiyorum calisiyorum hala.