yedim, sürekli aç gibiyim. yemekte yedim aç değilim halbuki . eşim evde
çocukları komşuya bırakıp gideriz inşallah.
böyle birşey yaşamadım ben
Allah hepimizi korusun sizlerde dikkat edin aman. okuyorum kendime kız nazar değil eminim. kansızlık tahminimce.
O zaman muhtemelen kansizliktan canım sende zaten vardı yanlış hatırlamıyorsam dikkat et canım gecikmeden git şekerli şeyler böyle durumlarda iyi gelir diyorlar ya o yüzden söyledim canim

ağırlık kilodan değil ağrılarda. hatırlasana bi dönem nasıl kalça kemiğim ağrıyordu yürüyemez oldum. halbuki kilo almamıştm fazla . hamilelik böyle işte. inişli çıkışlı. .Allahım şifa versin.
Aynen canım devamlı gelgitli bir dönem 😊 az kaldı şükür

Kızlar bugün eltimin bebek mevlüdü vardı. Biraz koşturdum tabii. Şimdi kasıklarımda batışma gibi bir sızı var. Ara ara giriyor sonra hafifliyor. Ayakta kalmaktan mı acaba?

Kızlar bugün eltimin bebek mevlüdü vardı. Biraz koşturdum tabii. Şimdi kasıklarımda batışma gibi bir sızı var. Ara ara giriyor sonra hafifliyor. Ayakta kalmaktan mı acaba?
Evet canım çok yorulup kosturdugumda benim de öyle oluyor ayaklarını uzatıp dinlen biraz inşallah geçer ❤️

Çok fenayım kızlar acile gideceğim.
bi baksınlar , sorun ne?
yatmakta uzanmakla geçmiyor. .baygınlık geçirecek kadar halsizlik var. sanki düşeceğim kalkınca. muhtemelen kansızlık :KK43:
Yaa canım çok geçmişler olsun. Durumdan haberdar edersin bizi. Merak ettim simdi 😔
Aynen bende öyle ilk doğumdan sonra çok sürmedi eski halime dönmem bunda da öyle olur inşallah 🤗eşim de öyle diyor sen hızlı zayıflatan hatun takma diyor 😅 ama sonrada yine de fazla şeyetme diyor 😤
Ye aslanım ye diyor önce sonra da hey maşallah hey maşallah etlendin diyor 😂
Yorgunluktandir. Kilo aldık ve içimizde her şeye ortak bir canlı büyüyor. Yatıp uzan güzelce...

Yaa canım çok geçmişler olsun. Durumdan haberdar edersin bizi. Merak ettim simdi 😔

Ye aslanım ye diyor önce sonra da hey maşallah hey maşallah etlendin diyor 😂

Yorgunluktandir. Kilo aldık ve içimizde her şeye ortak bir canlı büyüyor. Yatıp uzan güzelce...
Sanırım yoruldum kendimi iyi hissedince hemen işe sarılıyorum sonra da böyle oluyor tabii. Erkenden yattım yarın sabah hepimiz iyi uyanalım inşallah kızlar, iyi geceler. 😍💕

Slm kızlar nasılsınız.mayis annesiyim ama bebeğim önde gittiği için Nisan'da olur dedi doktorum nisan annelerini takip ediyorum orada herkes doğuruyor darısı bizlerin başına inşallah.tanisamadik ama bundan sonra yazarım inşallah bol bol.

Ve aleyküm selam Hoşgeldin. Ben de kısmet olursa sezaryen olacağım için Nisan sonunda doğum yapacağım. Nisan annelerini de okuyorum görmüştüm seni orada ;) inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Buraya da yaz tabiki memnun oluruz ;)

Kızlar gittim acile bu halimle bide sıra bekledimmi :(
sıra geldi dootr demesinmi, git kendi doktoruna sen hamlesin sana hiçbişey yapamam. dedim bi serum bi kan tahlili sebebi nedir bu halimin. velhasıl geldim eli boş şekilde. kızım çıldırttı bizi bugün. bozuk teyip gibi ağlayıp durdu. hala uyumadı imtihan bu ya. yoracaklar illa :(

Arkadaşım bitirmiş kızlar kendi zevki. çok beğendim 💖💖💖
Allah iyi insanların sayısını arttırsın bizleride iyilerden eylesin 🤗

Eklentiler

• IMG-20190330-WA0006.jpg
    IMG-20190330-WA0006.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20190330-WA0007.jpg
    IMG-20190330-WA0007.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20190330-WA0008.jpg
    IMG-20190330-WA0008.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar gittim acile bu halimle bide sıra bekledimmi :KK43:
sıra geldi dootr demesinmi, git kendi doktoruna sen hamlesin sana hiçbişey yapamam. dedim bi serum bi kan tahlili sebebi nedir bu halimin. velhasıl geldim eli boş şekilde. kızım çıldırttı bizi bugün. bozuk teyip gibi ağlayıp durdu. hala uyumadı imtihan bu ya. yoracaklar illa :KK43:
Ayy canım bir de bu halinle oralara kadar yoruldun. En azından bir tahlil yapıp değerlerine bakmaları lazımdı. Tansiyon ölçmeleri lazımdı. Hamile olduğun için asıl ilgilenmeleri gerek. Ne saçma iş. Canım keşke bir eczaneye girip tansiyonunu ölçtürseydin . Ona göre düşükse vs tuzlu ayran içerdin mesela. Çocukların bazen inadı tutuyor benimki de çok huysuz bugün inşallah gece uyur diye duaya durdum resmen. Hamileyken çocukla ilgilenmek ne kadar da zormuş :( onunla en güzel şekilde ilgilenmek istiyorsun ama olmuyor :(

Arkadaşım bitirmiş kızlar kendi zevki. çok beğendim 💖💖💖
Allah iyi insanların sayısını arttırsın bizleride iyilerden eylesin 🤗
Canım çok beğendim hatta bayıldım elleri dert görmesin arkadaşının Allah razı olsun. Seni sevindirdi Allah da onu sevindirsin. Küçük bir hediye gibi görünüyor ama aslında ne kadar değerli . Hele ki böyle bir zamanda çevrende böyle güzel insanlar olduğu için gerçekten şanslısın 👍💕

Ayy canım bir de bu halinle oralara kadar yoruldun. En azından bir tahlil yapıp değerlerine bakmaları lazımdı. Tansiyon ölçmeleri lazımdı. Hamile olduğun için asıl ilgilenmeleri gerek. Ne saçma iş. Canım keşke bir eczaneye girip tansiyonunu ölçtürseydin . Ona göre düşükse vs tuzlu ayran içerdin mesela. Çocukların bazen inadı tutuyor benimki de çok huysuz bugün inşallah gece uyur diye duaya durdum resmen. Hamileyken çocukla ilgilenmek ne kadar da zormuş :KK43: onunla en güzel şekilde ilgilenmek istiyorsun ama olmuyor :KK43:

Ya bende ısrarla dedim ama bakmadı işte :/
ne tansiyon ne kan tahlili.
uzun tedavi burası acil dedi yolladı. hafta sonu olmasa zaten giderdim ama.
oy oy .
Canım çok beğendim hatta bayıldım elleri dert görmesin arkadaşının Allah razı olsun. Seni sevindirdi Allah da onu sevindirsin. Küçük bir hediye gibi görünüyor ama aslında ne kadar değerli . Hele ki böyle bir zamanda çevrende böyle güzel insanlar olduğu için gerçekten şanslısın 👍💕

şükürler olsun canım benim. iyiler çok şükürler olsun. Allah sizlerede çocuklarınızada böyle iyi arkadaşlar nasip etsin. oğlumun okulundan bir anne bi iyi insan 🤗💖💕💖💕💖💕

Rabbimde onları sevindirsin iki cihanda.

Ya bende ısrarla dedim ama bakmadı işte :/
ne tansiyon ne kan tahlili.
uzun tedavi burası acil dedi yolladı. hafta sonu olmasa zaten giderdim ama.
oy oy .

şükürler olsun canım benim. iyiler çok şükürler olsun. Allah sizlerede çocuklarınızada böyle iyi arkadaşlar nasip etsin. oğlumun okulundan bir anne bi iyi insan 🤗💖💕💖💕💖💕

Rabbimde onları sevindirsin iki cihanda.

Peki şu an sen kendini nasıl hissediyorsun canım ?
Bu arada kan ilacı kullanıyor musun ? Doktorun vermiş miydi ?

Peki şu an sen kendini nasıl hissediyorsun canım ?
Bu arada kan ilacı kullanıyor musun ? Doktorun vermiş miydi ?

şimdi ayaktayım iyiyim. kan ilacı verdi ilk işim saha içmek inşallah. içmedim kabozkık yapar diye ama çözümüne bakacağım artık.

şimdi ayaktayım iyiyim. kan ilacı verdi ilk işim saha içmek inşallah. içmedim kabozkık yapar diye ama çözümüne bakacağım artık.

Canım gyno ile başlayan ilaç beni çok rahatsız etmişti ilk gebeligimde denedim kullanamadım bir türlü. Ama maltofer tabletten memnunum kesinlikle kabızlık yaşamadım . Vitamin olarak decavit kullanıyorum. Doktorun sana ne önerdi bilmiyorum ama kabızlık deyince yazmak istedim. Zaten çok yemiyormuşsun muhtemelen senin kız senin depoları sömürdü ilaçta almazsan tabiki halsiz düşersin. İnşallah çabucak toparlarsin canım. Sana ihtiyacı olan kocaman bir ailenin var. Dikkat et kendine ;)

Back