Aynı benn 🥰🥰
Hallettim canım çok şükür. Bugün ve yarın çantamızı hazırlayacağım inşallah.
Canım nasıl oldum?Bugün daha iyisindir inşallah.
Hoşgeldiniz 💜

Bence de çok güzel olmuş canım.Arkadaşının ellerine sağlık sende güle güle kullan
Hoşbulduk cnm

Bu kızlar çok fena oluyorlar anlaşılan. Nasıl cevaplar onlar öyle kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :KK70:

Normal doğumda da ciddi kan kaybı yaşanıyor canım en azından bende öyle olmuştu süreç ne kadar çok uzarsa kayıp o kadar fazla oluyor. Şimdi baktım değerlerime e nabızdan doğum yapmadan önce tahlil almışlar benden orda hgb normal çıkmış ama diğer değerlerin bir çoğu referans dışı görünüyor. Doğumdan sonra tahlil yapmamışlar sanırım görünmüyor. Bazı doktorlar doğum sonrası bile kan ve vitamin ilaçlarına devam ettiriyor bana et diyen olmamıştı ama bence çok mantıklı. Hele ki ikinci üçüncü çocuğunu bekliyorsan bir de benimki gibi arası az ise o depolar kolay kolay güncellenmiyor zaten. Bana ebe en az iki yıl geçmesi lazım önceki doğumun üzerinden demişti. Ben biraz da o yüzden saldım açıkçası. Çocuklarımın bana çok ihtiyacı olacak güçten düşmek istemiyorum inşallah çabucak ayaklanırız kuzum.

Senin benim aklıma gelemeyenleri konuşurlar, kızlar başka. oğlum 5 yaşında onun kadar bilmiş değil.
benim doktorum devam et dedi. .emzirirken özellikle lazım diye.

ben netten bakamadım tahlil sonucuma, geçen yaptırdım ya. şifre istedi nasıl bakacağım şifre olmadAn. giderim asm ye dedim hep bişey çıktı.

Aynı benn 🥰🥰
Hallettim canım çok şükür. Bugün ve yarın çantamızı hazırlayacağım inşallah.
Canım nasıl oldum?Bugün daha iyisindir inşallah.
Hoşgeldiniz 💜

Bence de çok güzel olmuş canım.Arkadaşının ellerine sağlık sende güle güle kullan

daha iyi hissediyorum ama sinirli gerginlik hali geçmedi :(

çok güzel bende bir dahaki kontrolden sonrà hazırlarım çantamı.

Allah razı olsun beğenmene sevindim :)
tek isteğim sağlıkla huzurla o günleri yaşamak. ikisinde ağız tadı yaşamadım çok yıprandık belki bunda başta çektim sonu güzel olur.

Senin benim aklıma gelemeyenleri konuşurlar, kızlar başka. oğlum 5 yaşında onun kadar bilmiş değil.
benim doktorum devam et dedi. .emzirirken özellikle lazım diye.

ben netten bakamadım tahlil sonucuma, geçen yaptırdım ya. şifre istedi nasıl bakacağım şifre olmadAn. giderim asm ye dedim hep bişey çıktı.
Canım e nabızdan öğrenemiyorsan bile bundan sonrası için aklında bulunsun asm deki doktorun tahlil için verdiği barkod numarasını kayıt altına al. O numara ve TC no ile bulunduğun ilin halk sağlığı laboratuvarının internet sitesinden kolaylıkla öğreniyorsun sonucu. Ben şimdiye kadar öyle öğrendim tekrar tekrar gitmeme gerek kalmadı. Zaten çok uzak bize tahlil için gidene kadar bile birkaç kilo veriyorum 😂

Canım e nabızdan öğrenemiyorsan bile bundan sonrası için aklında bulunsun asm deki doktorun tahlil için verdiği barkod numarasını kayıt altına al. O numara ve TC no ile bulunduğun ilin halk sağlığı laboratuvarının internet sitesinden kolaylıkla öğreniyorsun sonucu. Ben şimdiye kadar öyle öğrendim tekrar tekrar gitmeme gerek kalmadı. Zaten çok uzak bize tahlil için gidene kadar bile birkaç kilo veriyorum 😂

o gün kızımda ilkez kan verdi yaygara koptu tabi. unuttum gitti. gitmem lazım o zaman :(

alemsin kuzum 😘

o gün kızımda ilkez kan verdi yaygara koptu tabi. unuttum gitti. gitmem lazım o zaman :KK43:

alemsin kuzum 😘
Ben de unutmamak için doktor barkodu verdiği gibi hemen resmini çekiyorum. Sonra hemşire alıyor elimden iş işten geçmiş oluyor 😂 ama çocukla o an aklına gelmemesi normal kuzum. Bundan sonrası için aklında bulunsun ;)

Ben de unutmamak için doktor barkodu verdiği gibi hemen resmini çekiyorum. Sonra hemşire alıyor elimden iş işten geçmiş oluyor 😂 ama çocukla o an aklına gelmemesi normal kuzum. Bundan sonrası için aklında bulunsun :KK66:

Kilo verecek kadar uzun yol değil benimki :D

yarın inşallah açıksa gideceğim kuzum
aklımda kalsın zaten unutmam. çatladım sonuç ne acaba diye diye. önünden geçtim iki kez unuttum kız girip sonucumu almayı :D
işte öyle akıllı bi arkadaşın var ;)

Kilo verecek kadar uzun yol değil benimki :KK70:

yarın inşallah açıksa gideceğim kuzum
aklımda kalsın zaten unutmam. çatladım sonuç ne acaba diye diye. önünden geçtim iki kez unuttum kız girip sonucumu almayı :KK70:
işte öyle akıllı bi arkadaşın var :KK66:
İşte bunlar hep aynı anda birçok şeyi düşünmekten oluyor 🤭 arada bazıları kaçıyor tutamıyoruz aklımızda. Yer kalmıyorsa demek 😂

İşte bunlar hep aynı anda birçok şeyi düşünmekten oluyor 🤭 arada bazıları kaçıyor tutamıyoruz aklımızda. Yer kalmıyorsa demek 😂

tam üstüne bastın :KK70:

bir işi aynı anda yapabilen düşünen tak canlı kadın 😍

arada trafo patlıyor işte bendeki gibi :KK70:

Kızlar gittim acile bu halimle bide sıra bekledimmi :KK43:
sıra geldi dootr demesinmi, git kendi doktoruna sen hamlesin sana hiçbişey yapamam. dedim bi serum bi kan tahlili sebebi nedir bu halimin. velhasıl geldim eli boş şekilde. kızım çıldırttı bizi bugün. bozuk teyip gibi ağlayıp durdu. hala uyumadı imtihan bu ya. yoracaklar illa :KK43:
çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmana sevindim. Ama bu nasıl doktormuş ya inanamıyorum yani...

çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmana sevindim. Ama bu nasıl doktormuş ya inanamıyorum yani...

bugün daha iyiyim , iştahım olsa yesem dahayi toparlarımda :KK43:

yattım gene 2 gibi , uyuyunca kendime geliyorum gözlerim kapanıyor. kİsmet olursa yarın halledeceğim. kendi doktoruma gideceğim.

amin 🤗💪
bugün dinlenme gününmü :)
Oy kullanmak için bi çıktık dere tepe dolaştık. Resmen 3-5 kapı yaptık. Çocukları oyun parkına götürdük iyice yorulduk..eve gelince çuval gibi yığıldım resmen 😔 yarın yatıp dinlenecem inşallah.
Senin nasıldı günün? Bugün daha iyi misin?

Oy kullanmak için bi çıktık dere tepe dolaştık. Resmen 3-5 kapı yaptık. Çocukları oyun parkına götürdük iyice yorulduk..eve gelince çuval gibi yığıldım resmen 😔 yarın yatıp dinlenecem inşallah.

OH mis. iyi yaptınız maşallah Size. bizde kızmla uyuduk, oğlum babasıyla oy kullanmaya gitti adamlarım benim 🤗💞💗💖

yemek yemişler bide :D

iyiyim şükürler olsun.
çorba yaptım
haşhaşlı tahinli kek yaptım.
Allahım daha iyi etsin hepimiZi.

galiba gittikçe iyi hissediyorum.
Moral olarakta iyiyim şükürler olsun.

yemek yapaSIM yok ilk haftalarda sürekli çorba içiyordum şimdi gene canım çorba istiyor. elhamdülillah buna bin şükür.

galiba gittikçe iyi hissediyorum.
Moral olarakta iyiyim şükürler olsun.

yemek yapaSIM yok ilk haftalarda sürekli çorba içiyordum şimdi gene canım çorba istiyor. elhamdülillah buna bin şükür.

Daha da iyi olursun inşallah canım en kısa zamanda 💗💗 afiyet bal şeker olsun ohhh miss hem besleyici hem hafif çorba candır 😍

Ben de işleniyorum ama aynı zamanda kendimi çok halsiz hissediyorum. Akşama kadar bir şeyim yoktu ne olduysa bir iki saattir elim ayağım dökülüyor, titriyor. Nefesim yetmiyor. Yoruldum sanırım. Uyuyasım var ama şu an imkanım yok. İlk fırsatta dinlenme moduna geçeceğim inşallah.

Daha da iyi olursun inşallah canım en kısa zamanda 💗💗 afiyet bal şeker olsun ohhh miss hem besleyici hem hafif çorba candır 😍

Ben de işleniyorum ama aynı zamanda kendimi çok halsiz hissediyorum. Akşama kadar bir şeyim yoktu ne olduysa bir iki saattir elim ayağım dökülüyor, titriyor. Nefesim yetmiyor. Yoruldum sanırım. Uyuyasım var ama şu an imkanım yok. İlk fırsatta dinlenme moduna geçeceğim inşallah.

bizler ne acayip varlıklarız, bizim gibi olmayan işi gücü umursamayanlara bazen gıpta ediyorum (hastalık zamanımda) bazen kızıyoruminsan bu kadar kirli pinti olmaz diye.

bak halsizlikten bayılacam nerdeyse , yataktan kalktığım An ya çamaşır ya bulaşık ye yemek ye ev işi illa bişeyi hallediyorum.

burda herkes yazıyor , bakıyorum aynıyız :KK66:

işlendin yaptın ettin akşam oldu halin kalmadı.
dün evi süpürdüm bugün bütün lavaboları elden geçirdim bi baktım başım dönüyor nerdeyse ayakta uyuyacağım. işte içime sinmiyor , biliyorum orası temizlenecek. velhasıl iyimi değilmi emin değilim :KK70:

canım iş yapmak istemiyor deyip evini pislik götüren biliyorum :KK70:

canım istemese bile orası öyle kalsa canım çıkar benim:KK70:

bizler ne acayip varlıklarız, bizim gibi olmayan işi gücü umursamayanlara bazen gıpta ediyorum (hastalık zamanımda) bazen kızıyoruminsan bu kadar kirli pinti olmaz diye.

bak halsizlikten bayılacam nerdeyse , yataktan kalktığım An ya çamaşır ya bulaşık ye yemek ye ev işi illa bişeyi hallediyorum.

burda herkes yazıyor , bakıyorum aynıyız :KK66:

işlendin yaptın ettin akşam oldu halin kalmadı.
dün evi süpürdüm bugün bütün lavaboları elden geçirdim bi baktım başım dönüyor nerdeyse ayakta uyuyacağım. işte içime sinmiyor , biliyorum orası temizlenecek. velhasıl iyimi değilmi emin değilim :KK70:

canım iş yapmak istemiyor deyip evini pislik götüren biliyorum :KK70:

canım istemese bile orası öyle kalsa canım çıkar benim:KK70:

Canım senin kadar değilim sanırım ben 😂 yani pisliğe tahammül edemem ama eğer gerçekten halim yoksa dağınıklığa pek güzel tahammül ediyorum açıkçası 🤭

Ben de bugün yine buzluğa çalıştım 😊 iki gündür kurabiye yapıp buzluğa atıyorum inşallah ağız tadıyla ikram etmek nasip olur. Haşhaşlı kek yaptım demiştin onu da yazdım aklımın bir köşesine. Yapıp buzluğa atabilirim belki 🤭

Back