Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayal ettiği şeyler ulaşılabilir şeyler olunca insan yapamayınca sıkılıyor işteKesinlikle dediğin gibi şükrediyorum tek üzüldüğüm bunlar olsun yeter ki bebeğim sağlıklı olsun diyorum. Bu hazırlıklar işin süsü olmasa da olur tabii ki. Hamilelik psikolojisinden herhalde benimki.
Çok şükür iyiyim. Sabah 9da uyandımkız işine karışmim ama bana israf geliyor ya
kapı süsü okey
ama fotocu ayaralamayı düşünmüyorum hele hastane odasını hazırlamak
ben hala hediye ne hazırlasam ona bile karar vermedim. milyarlar istiyorlar , ticarete döndü bu işler.
kadın neden yollamıyor sözünde durmadımı?
haklısın , iki saniye sonra paşa abim, dünyanın en tatlı kardeşi baCım moduna geçiyorlar.
şimdi nasılsın , ben gene uzandım. bi hava alsak diye düşündüm ama zor.
Kolay gelsin canım sanaHerkese günaydın hayırlı hafta sonları.Oğlumu kursa bırakıp kalan son bi kaç eksiğimizi almak için çarşıya çıkacağım.Yarın ve pazartesi evdeyim.Artık miniğimin ve benim çantalarımızı hazır edeceğim inşallah. Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..Allaha emanet olun![]()
evde bile beceremiyorum ben ya.
he ya erik yeseydik iyiydi
gaz konusunda oğlumda çok çektim ama inan kızmda her önüme geleni yedim begaz ne bişey. bizmkilerde kız bakarsın gene gaz sorunumuz olmaz.
ben iki doğumumda bile çok fittim hiç bunda yaşadıklarımı yaşamadığım.
Allahım sağlıktan ayırmasın hiçbirimizi
çok zor, ayaklanacak hal olmayınca insan kendini kötü hissediyor .
oğlum ve kızım ikisi birliké kucağıma düşünsenize
birde kavga ediyorlar annemin önüne ben geleceğim diye. beni hırpaladılar dün..çok sinirlensi
bunu bilmiyordum tatlım .
sen hevesi gerçekleşiyor ya ne
bi bakmıştım arkamdan Tanker
ben hala limon yiyorum greyfurt şükürler olsun. erik badem çıksın hayrılısyla .
şifa olsun le ye gitsin
canım benim 36 .37 haftalar erken doğum olmuyor. dursun tabi ne kadar kalsa kâr. geçmiş olsun yat dinlen inşallah zamanında gelir annesi..her hazırlığın tamam zaten. bakarsın ilk kucağına alan sen olursun. sağlıkla normal doğumla![]()
Günaydın kızlar. Keyifler nasıl??
karapisso uyanma konusunda al benden de o kadar. Bir de 2 numara gece uyandı, bildiğin gunaydin şeklinde ☹ yalvar yakar uyuttum işte..
R rkndmt hayırlısıyla 2-3 hafta daha kalsa içerde süper olur tabi. Sağlıkla zamanlıca gelsin inşallah
A asitane161719 geçen gün öncesi sonrası fotoğrafı gibi bir olay oldu şoka girdimo gün giydigim şeyler katiyen olmaz bana! Iyi yiyip şişmişim
bak şimdi senin dediğin olaya geldim ben..ace hangi yediğim beni böyle şişirdi? Çokta yiyor gibi gelmiyorum kendi kendime ama bilemedim
![]()
Herkese günaydın hayırlı hafta sonları.Oğlumu kursa bırakıp kalan son bi kaç eksiğimizi almak için çarşıya çıkacağım.Yarın ve pazartesi evdeyim.Artık miniğimin ve benim çantalarımızı hazır edeceğim inşallah. Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..Allaha emanet olun![]()
Canım belli ki senin oğlanın biraz acelesi var. Ama dediğin gibi en azından 37+ları görseniz çok çok güzel olur. Sonrasında kalabildiği kadar kalsın içerde tabi. Sen dinlenmeye al kendini madem böyle bir risk var. İnşallah sağlıkla ve güzellikle kavuşursunuz.![]()
evde bile beceremiyorum ben ya.
he ya erik yeseydik iyiydi
gaz konusunda oğlumda çok çektim ama inan kızmda her önüme geleni yedim begaz ne bişey. bizmkilerde kız bakarsın gene gaz sorunumuz olmaz.
ben iki doğumumda bile çok fittim hiç bunda yaşadıklarımı yaşamadığım.
Allahım sağlıktan ayırmasın hiçbirimizi
çok zor, ayaklanacak hal olmayınca insan kendini kötü hissediyor .
oğlum ve kızım ikisi birliké kucağıma düşünsenize
birde kavga ediyorlar annemin önüne ben geleceğim diye. beni hırpaladılar dün..çok sinirlensi
bunu bilmiyordum tatlım .
sen hevesi gerçekleşiyor ya ne
bi bakmıştım arkamdan Tanker
ben hala limon yiyorum greyfurt şükürler olsun. erik badem çıksın hayrılısyla .
şifa olsun le ye gitsin
canım benim 36 .37 haftalar erken doğum olmuyor. dursun tabi ne kadar kalsa kâr. geçmiş olsun yat dinlen inşallah zamanında gelir annesi..her hazırlığın tamam zaten. bakarsın ilk kucağına alan sen olursun. sağlıkla normal doğumla![]()
A asitane161719 çok güzel bir fikir zaten çoğu şeyden vazgeçtim ama ayrıca bebeğim için böyle bir yardım da yapabilirim. Maneviyattan uzaklaşmamak gerek dediğin gibi asıl kalıcı olan şeyler bunlar.Nilayyy canım sen bilirsin tabi nihayetinde ama oralara ayıracağın o büyük bütçelerle bir yere yardımda bulunsan bir ağaç diksen mesela hatta bunların belgeleri de veriliyor sanırım ve bu belgeyi saklasan büyüdüğünde bebeğine vereceğin çok güzel bir hediye olabilir aslında. Onun kişisel gelişimine de katkıda bulunursun böylece. Yardımlaşma/iyilik duygusunu ailesi kanalıyla tatmış olur. İlk bebeğin olduğu için fazlasıyla merak içindesin ve heyecanlısın anlıyorum ama emin ol doğumdan sonra o kafandaki taşlar yerine oturacak .
Dediğim gibi nihai karar senin tatlım. Ben sadece küçük bir öneri sunmak istedim
![]()
Girdim canım ama sabahları girdiğim için çıkmıyor hiç. Benim kasılmalar akşam oluyor çünkü genellikle. Ama yalancı kasılmaları ben 20. haftadan beri hissediyorum. Geldiğimiz şu haftada çok normal inan. Geçenlerde benimde beş dk.da bir kasilmalarim oldu korktum hemen dinlenmeye geçtim. Biraz uyumuşum. Uyandığımda geçmişti çok şükür. Normal yani.Sağol canım, sen nst ye girdinmi hic, herkeste cikiyomu acaba sancı bu haftalarda merak ettim
Günaydın herkese
karapisso bugün nasılsın daha iyisindir umarım.
Ben güne kötü başlayanlardanım. Artık sonlara geldiğimi düşündükçe bir sürü eksik çıkıyor karşıma sabah nedense bunlar aklıma geldi panikledim. Kapı süsü vs siparisi verdiğim kadın hala oyalıyor bir türlü göndermedi sürekli bahane buluyor o biraz gerdi beni sabah sabah. Bir de fotoğrafçı var hamile çekimi de istemiştim ama çok yüksek meblağlar istiyor doktorum bile doğurtmak için daha az alıyor☺. Daha bunun elbisesi var. Lohusa takımını bile hala seçemedim. Bütün bunları 1 kere giyeceğim belki daha da giyemeyeceğim her şey inanılmaz pahalı. Doğum resmen bir sektör olmuş içine girince anlıyor insan. Bir yandan bunlara para yedireceğime hiç yapmam daha iyi diyorum bir yandan da bir hatıra olmasını istiyorum bunları bir daha yaşayıp yaşayamayacağım meçhul. Çok sinir bozucu bir durum
![]()
A asitane161719 çok güzel bir fikir zaten çoğu şeyden vazgeçtim ama ayrıca bebeğim için böyle bir yardım da yapabilirim. Maneviyattan uzaklaşmamak gerek dediğin gibi asıl kalıcı olan şeyler bunlar. ❤![]()
A asitane161719 çok güzel bir fikir zaten çoğu şeyden vazgeçtim ama ayrıca bebeğim için böyle bir yardım da yapabilirim. Maneviyattan uzaklaşmamak gerek dediğin gibi asıl kalıcı olan şeyler bunlar. ❤![]()
kahvaltı yaptım geri uyudum kızlar benim bu halim ne olacak![]()
Kızın için ne kadar güzel bir duygu olacak kim bilir. Yıl bilmem kaç annem benim için ağaç dikmiş diyecek.Ben yapmadım ama çok istiyorum hem evlatlarım için hem de doğa için çok ama çok anlamlı, hayırlı bir iş kesinlikle. Ve neredeyse ölümsüz... Bir ağacın ömrü insan ömründen uzun oluyor çoğu zaman
Ben de uyumuşum canım ama bana iyi geldi. Uykusuz gecelere tüm hızıyla devam ettiğim içinfena alıştım artık oğlan uyusa bile geceleri uyuyamam sanırım
![]()
uyurken kasılmalar ile uyandım kaç kez. bölük pörçük elhamdülillah, sağ salim kucağımıza alsak daha ne isteriz .
darısı sana olsun dikersin ikisi içinde annesi![]()