Canım gyno ile başlayan ilaç beni çok rahatsız etmişti ilk gebeligimde denedim kullanamadım bir türlü. Ama maltofer tabletten memnunum kesinlikle kabızlık yaşamadım . Vitamin olarak decavit kullanıyorum. Doktorun sana ne önerdi bilmiyorum ama kabızlık deyince yazmak istedim. Zaten çok yemiyormuşsun muhtemelen senin kız senin depoları sömürdü ilaçta almazsan tabiki halsiz düşersin. İnşallah çabucak toparlarsin canım. Sana ihtiyacı olan kocaman bir ailenin var. Dikkat et kendine :KK66:

kesinlikle haklısın böyle düşmedikçe sanki.hep dinç olacağım gibi hissediyorum. ama bugünden tezi yok başlayacağım inşallah. birde çok agresif sinirli oldum. .sesim çıkmıyor halsizlikten ama bi bakmışım bağırıyorum uşakalara. doğumdan önce kendimi toparlamam lazım tezinden . dua bekliyorum ayrıca.

Bende arkadaşıma kapı süsü oda süslemesi yaptiricam, bu işlerle ilgileniyor sağolsun çok daha uyguna yapacak,yaptirmayacaktim arkadaşlar yaptır ilk bebeğin birdaha çocuk yapmayı da düşünmüyorsun vs dediler, yaptirmasaydim gelip malzeme alıp susliceklerdi kararlilardi. Bende organize işiyle ilgilenen arkadasa söyledim, kafamda da bişey yok kendi yapicak bana da sürpriz olur:)
Fotoğraf için bende görüşme yapicam ama çok yüksek meblağlar vermem, hamile çekimini çok gerekli değil diye düşünüyorum 1000 lira daha koyuyorlar üstüne çünkü. Birde onun için kıyafet al saç yaptır makyaj falan, doğum öncesi eşle hastane odasında güzel bir çekim olur duruma göre lohusa geceliği falan giyilir eğer anı bir durum olmazsa, doğumda ve doğumdan bir gün sonra hastane odasında bebekle aile fotoları olur, bu çok uygun oluyor. Belki fiyata göre doğumdan 1 ay içinde konsept çekimi olabilir ama çokta düşündüğüm bişey değil. Ben zaten farklı farklı kıyafetlerle hergun çekerim bebeğimi, aylikanı kartları , çarşaf vs , çok kasmamak lazım canım, doğum öncesi doğum esnasında ve birgün sonra odada yapılan çekimler de çok yeterli oluyor, resmen iki uc katına cikiyo diğer türlü ,3000 ler falan diye duyduklarım var o nedir ya dedim. En fazla 1000 lira veririm foto işine piyasayı bilmiyorum daha da az olabilir 1000 bile çok , ben Allah kısmet ederse kurban da kesmek istiyorum sağlıkla doğsun da yavrum, sağlık sigortası da yaptirica, bir sürü masrafı cikicak zaten.

İçimde uhte kalır dersen, foto işini dediğim gibi yaparsın,en azından hiç yapmamaktansa yapmış ta olursun, oda süsleme işini de eğer yapacak kimsen yoksa, sadece malzemelerini kiralayanlar oluyor,elinde var olan malzemeleri getiriyor süslüyor ekstra bişey istemiyosun daha uygun oluyo, ben o şekilde yaptiricam mesela, cikolatami yaptiricam badem şekeri kurabiye alicam onlarida güzel servis kaplarina koyacaklar, dağıtmak için çul çaput almicam ,hepsi çöpe gidiyor çünkü.

Lohusa tacı ve terligini nerden aldınız kizlar
Ben lohusa tacimi instagramda bonbonevi’den aldim fiyatida uygun geldi bana

kesinlikle haklısın böyle düşmedikçe sanki.hep dinç olacağım gibi hissediyorum. ama bugünden tezi yok başlayacağım inşallah. birde çok agresif sinirli oldum. .sesim çıkmıyor halsizlikten ama bi bakmışım bağırıyorum uşakalara. doğumdan önce kendimi toparlamam lazım tezinden . dua bekliyorum ayrıca.

Canım bizim artık kendimize bile gücümüz zor yetiyor değil ki çocuklarla evle eşle ilgilenmek... Çok kısa bir zaman kaldı doğumdan sonra inşallah çabucak toparlanıp sahalara çok güçlü dönmemiz lazım. Onun için de kendimize çok iyi bakmamız lazım şimdiden. Anne düşerse kale düşer ;) Dua ederim tabiki.

Sanırım yoruldum kendimi iyi hissedince hemen işe sarılıyorum sonra da böyle oluyor tabii. Erkenden yattım yarın sabah hepimiz iyi uyanalım inşallah kızlar, iyi geceler. 😍💕
Benim oğlanlar ha şimdi uyudu. Akşamdan beri oyuna doyuramadım. En son kampanyayı boyama ile bitirdim 🤭 hareketli oyunları artık oynayamiyorum. Araba konuşturma, yap-boz,lego,boyama bu tarz oyunlar..bırakınca da ya tablet ya tv..öyle olmasındansa oturup oynuyorum. Eşimde maşallah çok yorgun erkenden yattı uyudu 😒
Inşallah sabaha hepimiz mutlu sağlıklı ve dinç bir şekilde uyanalım 💪🤲
Kızlar gittim acile bu halimle bide sıra bekledimmi :(
sıra geldi dootr demesinmi, git kendi doktoruna sen hamlesin sana hiçbişey yapamam. dedim bi serum bi kan tahlili sebebi nedir bu halimin. velhasıl geldim eli boş şekilde. kızım çıldırttı bizi bugün. bozuk teyip gibi ağlayıp durdu. hala uyumadı imtihan bu ya. yoracaklar illa :(
Nasıl yaaa 😳 soktayim şuanda! Hiç olmazsa bi tansiyonuna baksa! Resmen basından savmış 😒

Taclariniza ba-yıl-dım 😍❤❤ maşallah arkadaşım çok zevkli. Ellerine saglik. Çok eminim ki size de çok çok yakışacak ❤

Gün boyu ağlama işini hiç söyleme!! Yürek patlaması diyorum artık! Yanından uzaklaşıyorum bakıyor annem yok bi susuyor beni bulunca kaldığı yerden vites büyüterek devam ediyor. Allahım yardımcımız olsun inşallah.
Halsizlik, sinirlilik,yorgunluk,nefeste daralma tam belirtileri işte :( ah arkadaşım ne diye içmezsin doktorun verdiği ilacı 😞 çocukta sorun olmaz..o her türlü aldı vitaminini mineralini..seni tüketti 😔 ahanda en geç 1,5 ay sonra 3 çocuğa cevap vereceksin! Sana 1 değil 10 kaplan gücü lazım 😬
2 haftaya düzenli kullanımda toparlarsın evel ALLAH 💪 sabahları kahvaltını pekmez suyuyla yap! Yumurta-zeytin-ceviz yüklen 👊👊

Ve aleyküm selam Hoşgeldin. Ben de kısmet olursa sezaryen olacağım için Nisan sonunda doğum yapacağım. Nisan annelerini de okuyorum görmüştüm seni orada ;) inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Buraya da yaz tabiki memnun oluruz ;)
Hoşbulduk cnm.ozaman aynı zamanlarimiz cnm kaçıncı haftada alacak doktorun bilgi verdimi??seninde ikinci gebelik ozman sezeryan olduğuna göre

Benim oğlanlar ha şimdi uyudu. Akşamdan beri oyuna doyuramadım. En son kampanyayı boyama ile bitirdim 🤭 hareketli oyunları artık oynayamiyorum. Araba konuşturma, yap-boz,lego,boyama bu tarz oyunlar..bırakınca da ya tablet ya tv..öyle olmasındansa oturup oynuyorum. Eşimde maşallah çok yorgun erkenden yattı uyudu 😒
Inşallah sabaha hepimiz mutlu sağlıklı ve dinç bir şekilde uyanalım 💪🤲

Nasıl yaaa 😳 soktayim şuanda! Hiç olmazsa bi tansiyonuna baksa! Resmen basından savmış 😒

Taclariniza ba-yıl-dım 😍❤❤ maşallah arkadaşım çok zevkli. Ellerine saglik. Çok eminim ki size de çok çok yakışacak ❤

Gün boyu ağlama işini hiç söyleme!! Yürek patlaması diyorum artık! Yanından uzaklaşıyorum bakıyor annem yok bi susuyor beni bulunca kaldığı yerden vites büyüterek devam ediyor. Allahım yardımcımız olsun inşallah.

Halsizlik, sinirlilik,yorgunluk,nefeste daralma tam belirtileri işte :KK43: ah arkadaşım ne diye içmezsin doktorun verdiği ilacı 😞 çocukta sorun olmaz..o her türlü aldı vitaminini mineralini..seni tüketti 😔 ahanda en geç 1,5 ay sonra 3 çocuğa cevap vereceksin! Sana 1 değil 10 kaplan gücü lazım 😬
2 haftaya düzenli kullanımda toparlarsın evel ALLAH 💪 sabahları kahvaltını pekmez suyuyla yap! Yumurta-zeytin-ceviz yüklen 👊👊
tamam dikkat edeceğim inşallah. teşekkür ederiz bende bayıldım, çok ama çok güzel olmuşlar belliki sevgisi ile yapmış özenmiş.
senin oğlanda az değilmiş
kızıma diyorumki git öbür tarafta ağla diyor hayır kulapının dibinde ağlayacağım. kendini parçalayana kadar yanı başımda ağladı durdu...
R rkndmt Allah razı olsun kuzum , geçen siyah üzüm alayım bugünden tezi yok.

benim yaptığım aptallık başka bişey değil :(

kendimi çok ihmal ettim.
rengimden ben korkuyorum ama Pisikedii Pisikedii dediğin gibi 2 haftaya kalmaz toparlarım inşallah.

tamam dikkat edeceğim inşallah. teşekkür ederiz bende bayıldım, çok ama çok güzel olmuşlar belliki sevgisi ile yapmış özenmiş.
senin oğlanda az değilmiş
kızıma diyorumki git öbür tarafta ağla diyor hayır kulapının dibinde ağlayacağım. kendini parçalayana kadar yanı başımda ağladı durdu...
R rkndmt Allah razı olsun kuzum , geçen siyah üzüm alayım bugünden tezi yok.

benim yaptığım aptallık başka bişey değil :KK43:

kendimi çok ihmal ettim.
rengimden ben korkuyorum ama Pisikedii Pisikedii dediğin gibi 2 haftaya kalmaz toparlarım inşallah.

Senin kız güldürdü beni sabah sabah 🤭 Allah ömrüne bereket versin. Bak işte annesi bu kızın sana ihtiyacı var ona daha iyi laf yetiştirebilmek için güçlü olman lazım 👍😂 çok kısa zamanda toparlanacaksın inşallah inanıyorum ben. Doğumda da değerlerin düşecek iyice o yüzden çok ama çok dikkat et kendine. Ben ilkinde çılgınlar gibi yediğim halde doğum sırasındaki tahlillerim hiç iç açıcı değildi. Ki sonrasında bebeğin de sana çok ihtiyaç duyacak. Rabbim tekrar tekrar gani gani şifa versin kuzum. 💕💗

39+0 da alacak inşallah daha erken gelmezse tabi . 29 Nisan'a denk geliyor. Evet ikinci gebelik 😊
Bir hafta öncesine benden bendede tahmini doğum tarihi 28 nisanla 6 mayısı gösteriyor doktorum ne der bilmiyorum Çarşamba kontrolüm var ozaman konuşacaz artık.sezeryan günüm belli olur diye düşünüyorum.

İnşallah cnm alırız Allah'ın izniyle bakmis dogduda gaziydi kakasiydi ek gidasini konuşmaya başlarız

amin canım inşallah, zaman su gibi akıyor. can sağlığı ile doğuralım 💞
Senin kız güldürdü beni sabah sabah 🤭 Allah ömrüne bereket versin. Bak işte annesi bu kızın sana ihtiyacı var ona daha iyi laf yetiştirebilmek için güçlü olman lazım 👍😂 çok kısa zamanda toparlanacaksın inşallah inanıyorum ben. Doğumda da değerlerin düşecek iyice o yüzden çok ama çok dikkat et kendine. Ben ilkinde çılgınlar gibi yediğim halde doğum sırasındaki tahlillerim hiç iç açıcı değildi. Ki sonrasında bebeğin de sana çok ihtiyaç duyacak. Rabbim tekrar tekrar gani gani şifa versin kuzum. 💕💗

ya seni güldürdü bizi çatlattı :D
birde akşam neler neler söyledi , kurban olayım seni verene dedik
salavat okuyor , sonunda kendi kendine dedi babam araba alsın diye okuyorum :)

ne desek bir cevabı var, abinin tırnağı etmezsin o çok sakin dedim, çok ağladı çıldırttı artık . abimin tırnakları uzanmış anne diyor. kesmiştik o gün. yoksa asla böyle şeyler söylemem. ama dün ben bende değildim. bizi güldürdü uyuduk keyifle :)

benimde iki doğumdan sonra depolar boşaldı
halbuki kansız değildim
çok çok güçlüydüm
dünde dedim ya böyle bişey yaşamadim diye.

kanım 7 ye düşmüştü ilkinde.
sezeryan sonrası oluyor sanmıştım.
senin ilkin normalde doğumdu gene kansızlık oldumu değerlerini hatırlıyormusun?

Sağlıklı huzurlu bol keyifli bir pazar olsun kızlar 🤗

💞💗💖💞💗💖💞

güzel uyudum , sabah namazda ilk işim kan ilacımı içmek oldu :D
A asitane161719 banada maltofer vermiş minik cam şişelerde. günde br kez aç karna diyor ben iki kezde içmiştim acaba birmi içsem yatarkende içsemmi?

sanki sende maltofer kullanıyorum dedin.
vitamin olarak özel alacağım, kısmet olursa.

hepinize sağlıklı günler diliyorum çok sağlıklı olun çok keyifli 😍🤗💗💞💓

Bir hafta öncesine benden bendede tahmini doğum tarihi 28 nisanla 6 mayısı gösteriyor doktorum ne der bilmiyorum Çarşamba kontrolüm var ozaman konuşacaz artık.sezeryan günüm belli olur diye düşünüyorum.

İnşallah en hayırlı zamanda ve en hayırlı şekilde sağlıkla alırsın kucağına 💗😊

Günaydın herkese karapisso karapisso iyi olmana sevindim. Ama acildeki doktorlara da şaşırdım en azından neden öyle olduğuna bakabilirlerdi ilaç vs. verip sorumluluk almak istemiyorlar belki ama hamilesin sonuçta.
Ben de bugün iyi uyandım dünkü sızılarım geçmişti yorgunluktanmış demek.

Günaydın herkese karapisso karapisso iyi olmana sevindim. Ama acildeki doktorlara da şaşırdım en azından neden öyle olduğuna bakabilirlerdi ilaç vs. verip sorumluluk almak istemiyorlar belki ama hamilesin sonuçta.
Ben de bugün iyi uyandım dünkü sızılarım geçmişti yorgunluktanmış demek.

özel hastanenin aciline gitmiş olsam hiç olmasa elimi kaldıramıyorum yataktan çıkamıyorum deseydim ba tansiyon bi serum yer bide kan tahlili verirdim 400 küsür... baksen bu işe... ısrar edeceğim bişey kalmadı. .söyledim çünkü kan değerlerine burda bakamıyoruz senin teferruatlı tahlil yapman lazım doktorun baksın dedi. .serum falan iyi gelmezmi hayır dedi.

senin belliydi yorgunluktan. iyi olmana sevindim. eşim hala uyuyor, açıktık onu bekliyoruz.

amin canım inşallah, zaman su gibi akıyor. can sağlığı ile doğuralım 💞

ya seni güldürdü bizi çatlattı :KK70:
birde akşam neler neler söyledi , kurban olayım seni verene dedik
salavat okuyor , sonunda kendi kendine dedi babam araba alsın diye okuyorum :)

ne desek bir cevabı var, abinin tırnağı etmezsin o çok sakin dedim, çok ağladı çıldırttı artık . abimin tırnakları uzanmış anne diyor. kesmiştik o gün. yoksa asla böyle şeyler söylemem. ama dün ben bende değildim. bizi güldürdü uyuduk keyifle :)

benimde iki doğumdan sonra depolar boşaldı
halbuki kansız değildim
çok çok güçlüydüm
dünde dedim ya böyle bişey yaşamadim diye.

kanım 7 ye düşmüştü ilkinde.
sezeryan sonrası oluyor sanmıştım.
senin ilkin normalde doğumdu gene kansızlık oldumu değerlerini hatırlıyormusun?

Bu kızlar çok fena oluyorlar anlaşılan. Nasıl cevaplar onlar öyle kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :D

Normal doğumda da ciddi kan kaybı yaşanıyor canım en azından bende öyle olmuştu süreç ne kadar çok uzarsa kayıp o kadar fazla oluyor. Şimdi baktım değerlerime e nabızdan doğum yapmadan önce tahlil almışlar benden orda hgb normal çıkmış ama diğer değerlerin bir çoğu referans dışı görünüyor. Doğumdan sonra tahlil yapmamışlar sanırım görünmüyor. Bazı doktorlar doğum sonrası bile kan ve vitamin ilaçlarına devam ettiriyor bana et diyen olmamıştı ama bence çok mantıklı. Hele ki ikinci üçüncü çocuğunu bekliyorsan bir de benimki gibi arası az ise o depolar kolay kolay güncellenmiyor zaten. Bana ebe en az iki yıl geçmesi lazım önceki doğumun üzerinden demişti. Ben biraz da o yüzden saldım açıkçası. Çocuklarımın bana çok ihtiyacı olacak güçten düşmek istemiyorum inşallah çabucak ayaklanırız kuzum.

En güzeli de yediğimiz ve kilo da aldığımız halde gram pişmanlık duymamak 😂👍 bir daha bulamayabiliriz bu günleri bence iyi değerlendirelim 🤭 ben de senin gibiyim açken zaten beni kimse tutamaz da tokken bile canımın çektiğini büyük bir aç gözlülükle yiyorum 😂
Aynı benn 🥰🥰
leylunehar leylunehar naptın canım işlerini hallettinmi? Pisikedii Pisikedii iyi yaptın yarasın uykunuz.

A asitane161719 gram pişmanlık yok yaşasın yemek yemek diyorsun :KK70:

@Hifaa o kadar soğukmu oralar :KK66:
bizim burasıda pek soğuk ama hava almaya ihtiyacım var. çıkamadık orası ayrı.

Kızlar eşim evde. ve ben bu halimle kalktım temizlik yapmaya bana ne dese beğenirsiniz :KK70: şaka gibi
ben evdeyim diyemi yapıyorsun. ben yokken yap. halim yok görüyor , aksilik bide müdürü aradı tam süpürgeyi çıkardım iş çıktı ona. kendi işine girişti bende ev işine. derken sinirlendim daha hızı yaptım :KK70:
her şerde bir hayır var dedikleri bu olsa gerek :KK70:
açılmıyorum diye çocuklarıda öyle sanıyorum
Son anda fark ettim çocuklar aç. çorba yaptım kızı uyutuyorum şimdi.
midem ağrıyor iki gündür. yemek istemiyorum, yerken anında kramp giriyor.
uzun süre aç kalınca olurmu acaba ?
akşama yemek yapmam lazım :)
ne yapasım ne yiyesim var. hayrola sonum :KK43:
Hallettim canım çok şükür. Bugün ve yarın çantamızı hazırlayacağım inşallah.
Çok fenayım kızlar acile gideceğim.
bi baksınlar , sorun ne?
yatmakta uzanmakla geçmiyor. .baygınlık geçirecek kadar halsizlik var. sanki düşeceğim kalkınca. muhtemelen kansızlık :KK43:
Canım nasıl oldum?Bugün daha iyisindir inşallah.
Slm kızlar nasılsınız.mayis annesiyim ama bebeğim önde gittiği için Nisan'da olur dedi doktorum nisan annelerini takip ediyorum orada herkes doğuruyor darısı bizlerin başına inşallah.tanisamadik ama bundan sonra yazarım inşallah bol bol.
Hoşgeldiniz 💜
Arkadaşım bitirmiş kızlar kendi zevki. çok beğendim 💖💖💖
Allah iyi insanların sayısını arttırsın bizleride iyilerden eylesin 🤗
Bence de çok güzel olmuş canım.Arkadaşının ellerine sağlık sende güle güle kullan

Back