Kızlar karından keseyi gördüm 4+4’deyim bugün, minicik bir şey
18 Eylül’de kalp atışı için gideceğiz tam 6 hafta olmuş olacak :)

Maşallah 4+4 te kese görünmüş ne güzel
Dün benim kanda 467 idi
Ben de haftaiçi gidicem kese için nasipse

Kan pıhtılaşması mı var canım
Ben gebelikten önce başladım coraspirin ve folbiole şimdi de iğneye başladım
Randevusuz erkenden git canım imkanın varsa

Bu aydan sonra artık vajinal bakmayacakmış zaten canım çok sağol yorumların için içimi rahatlattın. İnsan daha rahmine düşünce korumaya çalışıyor işte rabbimin hikmeti. Bende doktora söylediğimde yurtdışında karından bakmıyorlar bile dedi adam doçent bilgilidir herhalde. Şeyi merak ediyorum devletteki kadın doğuma gitmek gerekli midir? Ben doğuma kadar özelde kalmayı düşünüyorum ama sağlık ocağına daha bildirmedim gebeliği

Herkeste aynı korku var canım evladını koruma içgüdüsü. Ana sürekli ağlaman panik yapman doğru değil anksiyete problemin olabilir mi? Bebeği bırak yarın kendi başımıza ne gelir bilmiyoruz öyle düşünürsek yaşayamaz kafayı yeriz.

Kızlar karından keseyi gördüm 4+4’deyim bugün, minicik bir şey
18 Eylül’de kalp atışı için gideceğiz tam 6 hafta olmuş olacak :)
Gözün aydın çok tatlı bir görüntü değil mi? Benim elim ayağım titredi görünce heyecandan :)

nasil bildirecegiz saglik ocagina

Kan pıhtılaşması mı var canım
Ben gebelikten önce başladım coraspirin ve folbiole şimdi de iğneye başladım
Randevusuz erkenden git canım imkanın varsa
Ya aslinda yok bende kan pihtilasmasi.
İki dusuk oldugu icin tedbir olarak kullanmistim. Uc ay igne vuruldum. Coraspin doguma bi ay hala mi ne biraktirmisti. Napicam bilmiyorum bende iste

Ya aslinda yok bende kan pihtilasmasi.
İki dusuk oldugu icin tedbir olarak kullanmistim. Uc ay igne vuruldum. Coraspin doguma bi ay hala mi ne biraktirmisti. Napicam bilmiyorum bende iste
Ben de 2 düşük yaşadım canım birinde kalp atışı duyulmadı diğerinde de 9.haftada kalp atışı durdu malesef şimdi de çok korkuyorum ama elden bir şey gelmiyor duadan başka
Rabbim bizlere bağışlasın

Yok benim hic ileri asama gelmedi biri kimyasaldi zaten digeri 4 haftalikti belki kese bile olusmamisti yani. Tedbir olarak kullandim ama bilemiyorum yine kullanacak miyim. Kafam cok karisik doktora mi gitsem napsam

Maşallah 4+4 te kese görünmüş ne güzel
Dün benim kanda 467 idi
Ben de haftaiçi gidicem kese için nasipse
Sağol canım benim Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz :)
Gözün aydın olsun canım sevindim adına
Kesenin boyu kaçtı
Söylemedi canım, baktık gördük, rahatladık :)
18 Eylül’de gel kalp atışına bakalım dedi :)

Gözün aydın çok tatlı bir görüntü değil mi? Benim elim ayağım titredi görünce heyecandan :)
Ay Harika ya :)

Kızlar merhaba, bugün 6+2 yim hersey gayet normal gidiyor bazen kasık ağrısı bazen baş dönmesi bazen de göğüs hassasiyeti ama mide bulantısı henüz yok :)) kalp atışı ve kese icin halaa gitmedim sabırla doktorumun cagırdıgı günü bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…