- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.857
- 773
Gözün aydın canım, hoşgeldin :)Selam kızlar ben de nasipse Mayıs annesi olacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım, hoşgeldin :)Selam kızlar ben de nasipse Mayıs annesi olacağım
dogum tarihlerimiz ayni gozukuyor :)Selam kızlar ben de nasipse Mayıs annesi olacağım
Suan bi doktor secemedim acikcasi.Sağol canım benim, yarın 10:30 randevum
Tebrik ederim canım, geç olmaz sanki, doktorunla görüştün mü hiç? O şu zaman gel der aslında.
Öyle bir sızlıyorki anlatamam sürekli değilde arada geliyor göğüslerimin içinde damarlar çekiliyor sanki belirtiler sürekli değişiyor odaklanma bence hergün başka birşey yaşıyorum belki de ben sorunluyum ama en belirgin rahatsız olduğum iki gündür ortaya çıkan bel ağrısı doktor normal diyorBenim göğüslerimde aşırı hassasiyet var hatta bazen yatarken yorgan deyince bile göğüs uçlarımda sızlama oluyor :)
Bir de ben belirtilerim duruyor mu diye sürekli göğüslerimi kontrol halindeyim, iyice paranoyak oldum :)
Üşüme konusunda da genel olarak üşümem yok ama arada ayaklarım üşümeye başlıyor ve çorap üzeri battaniye anca ısıtıyorum.
Karar veremiyorum ki bi turlu iyi bi doktor bulsamm neyse ama cok kalabalik her yer randevu bile yokGittim bugün keseyi gördük hamd olsun. Haftam 5+3 doktorda 5 haftalık dedi. Benim hcg salı günü 5 bindi bugün kaç bilmiyorum ama kesem küçük değildi içinde beyaz bir yuvarlak vardı makine kağıdı yazdırmamış görüntüyü alamadım ama çooook güzeldi :) 3 hfta sonrasına randevu verdi bana uzun geldi sanki kızlar normal mi yoksa doktor mu değiştirsem anlamadım benimki sürekli vajinal usg yapmak istiyor yurt dışında karından bakmıyorlar bile diyor. Bana akıl verin. Sizler devlet hastanelerine mi gidiyorsunuz???
Gittim bugün keseyi gördük hamd olsun. Haftam 5+3 doktorda 5 haftalık dedi. Benim hcg salı günü 5 bindi bugün kaç bilmiyorum ama kesem küçük değildi içinde beyaz bir yuvarlak vardı makine kağıdı yazdırmamış görüntüyü alamadım ama çooook güzeldi :) 3 hfta sonrasına randevu verdi bana uzun geldi sanki kızlar normal mi yoksa doktor mu değiştirsem anlamadım benimki sürekli vajinal usg yapmak istiyor yurt dışında karından bakmıyorlar bile diyor. Bana akıl verin. Sizler devlet hastanelerine mi gidiyorsunuz???
Evet canım inş sağlıkla büyürler :) ne zman gitmeyi düşünüyorsun keseyi görmeye?dogum tarihlerimiz ayni gozukuyor :)
benim bata 5 gun var daha . bat gunu bir kan testi daha yapacagim . eger artis iyiyse 5 . haftada gidecegim .Evet canım inş sağlıkla büyürler :) ne zman gitmeyi düşünüyorsun keseyi görmeye?
Benim de şu anki en büyük 2 değişimim aşırı göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı, bir yandan zorlanıyorum bir yandan da her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor diye seviniyorum :)Öyle bir sızlıyorki anlatamam sürekli değilde arada geliyor göğüslerimin içinde damarlar çekiliyor sanki belirtiler sürekli değişiyor odaklanma bence hergün başka birşey yaşıyorum belki de ben sorunluyum ama en belirgin rahatsız olduğum iki gündür ortaya çıkan bel ağrısı doktor normal diyor
Gözün aydın canım, rahatlamışsındır:)Gittim bugün keseyi gördük hamd olsun. Haftam 5+3 doktorda 5 haftalık dedi. Benim hcg salı günü 5 bindi bugün kaç bilmiyorum ama kesem küçük değildi içinde beyaz bir yuvarlak vardı makine kağıdı yazdırmamış görüntüyü alamadım ama çooook güzeldi :) 3 hfta sonrasına randevu verdi bana uzun geldi sanki kızlar normal mi yoksa doktor mu değiştirsem anlamadım benimki sürekli vajinal usg yapmak istiyor yurt dışında karından bakmıyorlar bile diyor. Bana akıl verin. Sizler devlet hastanelerine mi gidiyorsunuz???
Canım senin kese boyun kaçtıCanım tahminen 2300 civarıdır tam değerinde arttıysa eğer. Bence görülebilir. Benimde 2900 küsür falandı küçücük göründü. Alttan baktırınca daha net oluyormuş ama ben hiç taraftar değilim :)
Diğer vitaminlere 12. Haftada başlanıyor canım o zamana kadar sadece folik asitKızlar şuan sadece folik asit kullanıyorum siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz doktor demir ilacı da yazmalıydı sanki
Canım içini rahat tut inşallah sağlıkla devam edecek aramızda 1 gün var ben de dün gördüm keseyi :)Hadi bakalım inşallah :)
Hem çok tedirgin hem de çok heyecanlıyım, aklıma iyi kötü bir dolu senaryo geliyor, yarını bir güzel atlatsam çok rahatlayacağım
Doğum tarihlerimizi nasıl ekleyecez nisan ayı topiginde giriş sayfasında gebelik tablosu vardı öyle olursa daha rahat takip etmez miyizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Onu sadece topik sahibi yapabilir canımDoğum tarihlerimizi nasıl ekleyecez nisan ayı topiginde giriş sayfasında gebelik tablosu vardı öyle olursa daha rahat takip etmez miyiz
Canım,çok özür dilerim gerçekten bilmiyorum. Bu topige de girmiyorum çünkü kimyasal gebelik geçirdim buraya girmek beni gerçekten üzüyor.Doğum tarihlerimizi nasıl ekleyecez nisan ayı topiginde giriş sayfasında gebelik tablosu vardı öyle olursa daha rahat takip etmez miyiz
Süper çok sevindim senin adına, sağol canım güzel mesajın için :)Canım içini rahat tut inşallah sağlıkla devam edecek aramızda 1 gün var ben de dün gördüm keseyi :)
Canim gozun aydin. Benim doktor hic vajinal usg istemedi. Beni haftaya pazar cagirdi. Senin neden 3 hafta ki. Zaten 5 haftalik gorunuyormusGittim bugün keseyi gördük hamd olsun. Haftam 5+3 doktorda 5 haftalık dedi. Benim hcg salı günü 5 bindi bugün kaç bilmiyorum ama kesem küçük değildi içinde beyaz bir yuvarlak vardı makine kağıdı yazdırmamış görüntüyü alamadım ama çooook güzeldi :) 3 hfta sonrasına randevu verdi bana uzun geldi sanki kızlar normal mi yoksa doktor mu değiştirsem anlamadım benimki sürekli vajinal usg yapmak istiyor yurt dışında karından bakmıyorlar bile diyor. Bana akıl verin. Sizler devlet hastanelerine mi gidiyorsunuz???