Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile hekiminin hemşiresine söylüyorsun. Tam olarak kaçıncı haftada kayda giriyorlar bilmiyorum ama bana öğrenince hemen söyle yasal olarakta bildirmek zorundasın takibini burda yaptırmak istemezsende imza atıyorsun dediler genel prosedür buymuş bakanlığın.
Kızlar merhaba, bugün 6+2 yim hersey gayet normal gidiyor bazen kasık ağrısı bazen baş dönmesi bazen de göğüs hassasiyeti ama mide bulantısı henüz yok :)) kalp atışı ve kese icin halaa gitmedim sabırla doktorumun cagırdıgı günü bekliyorum :))
Kızlar bişi sorcam. Ben adetimden önce öğrendim hamileliğimi ve bugün normalde adet günümdü. Kasıklarımda adet olcakmışım gibi sızı oluyor arada bu normal mi?
Kızlar bişi sorcam. Ben adetimden önce öğrendim hamileliğimi ve bugün normalde adet günümdü. Kasıklarımda adet olcakmışım gibi sızı oluyor arada bu normal mi?
Aile hekiminin hemşiresine söylüyorsun. Tam olarak kaçıncı haftada kayda giriyorlar bilmiyorum ama bana öğrenince hemen söyle yasal olarakta bildirmek zorundasın takibini burda yaptırmak istemezsende imza atıyorsun dediler genel prosedür buymuş bakanlığın.
Evet canım
Aile hekimime gittiğim gün bu ay varmı gebelik dedi
Bugün kan vericem dedim
Sonuç çıkar çıkmaz pozitif ise hemen gel kayda dedi
Sıkı takipteler
Yok benim hic ileri asama gelmedi biri kimyasaldi zaten digeri 4 haftalikti belki kese bile olusmamisti yani. Tedbir olarak kullandim ama bilemiyorum yine kullanacak miyim. Kafam cok karisik doktora mi gitsem napsam