How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

nasil bildirecegiz saglik ocagina
Aile hekiminin hemşiresine söylüyorsun. Tam olarak kaçıncı haftada kayda giriyorlar bilmiyorum ama bana öğrenince hemen söyle yasal olarakta bildirmek zorundasın takibini burda yaptırmak istemezsende imza atıyorsun dediler genel prosedür buymuş bakanlığın.

Kızlar merhaba, bugün 6+2 yim hersey gayet normal gidiyor bazen kasık ağrısı bazen baş dönmesi bazen de göğüs hassasiyeti ama mide bulantısı henüz yok :)) kalp atışı ve kese icin halaa gitmedim sabırla doktorumun cagırdıgı günü bekliyorum :))
Seninle günlerimiz aynı .ben keseyi gördüm. Kalp atışı için salı günü çağırdı o gün gidecem .

Kızlar bişi sorcam. Ben adetimden önce öğrendim hamileliğimi ve bugün normalde adet günümdü. Kasıklarımda adet olcakmışım gibi sızı oluyor arada bu normal mi?

Aile hekiminin hemşiresine söylüyorsun. Tam olarak kaçıncı haftada kayda giriyorlar bilmiyorum ama bana öğrenince hemen söyle yasal olarakta bildirmek zorundasın takibini burda yaptırmak istemezsende imza atıyorsun dediler genel prosedür buymuş bakanlığın.

Evet canım
Aile hekimime gittiğim gün bu ay varmı gebelik dedi
Bugün kan vericem dedim
Sonuç çıkar çıkmaz pozitif ise hemen gel kayda dedi
Sıkı takipteler

Kızlar bişi sorcam. Ben adetimden önce öğrendim hamileliğimi ve bugün normalde adet günümdü. Kasıklarımda adet olcakmışım gibi sızı oluyor arada bu normal mi?

Bende bata 1 hafta kala öğrendim canım
Bugün bat günüm ve agrım var benim de ara ara vuruyor
Telaş etme bence

Yok benim hic ileri asama gelmedi biri kimyasaldi zaten digeri 4 haftalikti belki kese bile olusmamisti yani. Tedbir olarak kullandim ama bilemiyorum yine kullanacak miyim. Kafam cok karisik doktora mi gitsem napsam
Bence git canım belki yine ilk haftalar için tedbir amaçlı başlarsın

Sağol canım benim Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz :)

Söylemedi canım, baktık gördük, rahatladık :)
18 Eylül’de gel kalp atışına bakalım dedi :)

Ay Harika ya :)
Ben de 18 eylülde gitmeyi düşünüyorum hadi inşallah sağlıkla gelsinler :)

Kızlarrrrr ben bugün doktora gittim ilk muayenemizdi Allah’a şükür herşey çok güzel gidiyormuş bebişimin kalp atışları başlamış ama daha dinleyemedik :110:

Çok normal canım, bende de olmuştu
Ben de 18 eylülde gitmeyi düşünüyorum hadi inşallah sağlıkla gelsinler :)
Amin canım :)
Kizlar benim belim karnim agriyor ya.
Belim kopacak saniyorum
Benim de belim 2-3 gündür çok kötüydü şu an daha iyi. Vücudun hormon değişimlerine ve genişlemeye ayak uydurma çabasıymış
Kızlarrrrr ben bugün doktora gittim ilk muayenemizdi Allah’a şükür herşey çok güzel gidiyormuş bebişimin kalp atışları başlamış ama daha dinleyemedik :110:
Yakın zamanda da duyarsın inşallah canım, hadi gözün aydın :)

Back