Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamları yarım folbiol kullanıyorum, doktor öyle dedifolbiol mu kullanıyorsunuz.
ben ondan kullanmıştım
Hayırlısı olsun canım. keseyi gördün mü?
Kızlar karından keseyi gördüm 4+4’deyim bugün, minicik bir şey
18 Eylül’de kalp atışı için gideceğiz tam 6 hafta olmuş olacak :)
Kan pıhtılaşması mı var canımtamam alıp başlayayım.
ben oğlumda coraspin falan da kullanmıştım. kan sulandırıcı iğne de aynı zamanda.
eski doktorum gitti napıcagımı bılmıyorum. devlet hastanesınde göreve başlamış ama randevu bulamıyorum.
Gözün aydın olsun canım sevindim adınaKızlar karından keseyi gördüm 4+4’deyim bugün, minicik bir şey
Topik sahibi kimyasal gebelik yaşamış canım ama topik devretme var mı bilmiyorumbiz de diger gruplar gibi tablo hazirlasak ne guzel olurdu
Aynı fikirdeyim ama konuyu açan arkadaşım değişmesi lazım kendisi kimyasal gebelik geçirmiş pek girmiyor siteye aslında yonetici birine söylersek hallederlerbiz de diger gruplar gibi tablo hazirlasak ne guzel olurdu
Nisan annelerininde öyle olmuş konu sahibi degismisAynı fikirdeyim ama konuyu açan arkadaşım değişmesi lazım kendisi kimyasal gebelik geçirmiş pek girmiyor siteye aslında yonetici birine söylersek hallederler
Bu aydan sonra artık vajinal bakmayacakmış zaten canım çok sağol yorumların için içimi rahatlattın. İnsan daha rahmine düşünce korumaya çalışıyor işte rabbimin hikmeti. Bende doktora söylediğimde yurtdışında karından bakmıyorlar bile dedi adam doçent bilgilidir herhalde. Şeyi merak ediyorum devletteki kadın doğuma gitmek gerekli midir? Ben doğuma kadar özelde kalmayı düşünüyorum ama sağlık ocağına daha bildirmedim gebeliğiCanım sen forumlarda tıp eğitimi almamış kulaktan dolma bilgilerle yazan cizenlere değil doktoruna güven,bende bikac yerde vajinal düşüğe neden olur vs diye okumuştum doktor cok güldü, düşüğe sebep olacak bişey yaparmi ve geneli vajinal bakiyo, için rahat etsin, mesela birinde düşük tehlikesi vardır, o gün vajinal muayene olmuştur durumuyla ilgili sonra, ertesi gün kanaması artıp düşük yapmıştır, bu kişi der ki ben vajinal muayene oldum düşük yaptım, ama halbuki sebep o olmuyor. Gönlünü ferah tut, doktoruna güven duyduysan gerisi boş. Benim yeni doğum yapan iki arkadaşım var, çocukları bir iki yaş olanlar var,hep ilk zamanlar kritik muayen lerde vajinal bakıldı onlara ordan bildiğim için rahatim
Herkeste aynı korku var canım evladını koruma içgüdüsü. Ana sürekli ağlaman panik yapman doğru değil anksiyete problemin olabilir mi? Bebeği bırak yarın kendi başımıza ne gelir bilmiyoruz öyle düşünürsek yaşayamaz kafayı yeriz.Arkadaşlar merhaba , bende kısmet olursa mayıs 2019 annesi olacağım. Ama çok korkuyorum. Gerek ülkenin ekonomisi gerek çocuklara yapılan şiddet , eminim hepiniz düşünüyorsunuzdur bunları ama ben düşünmeden edemiyorum ağlıyorum sürekli , bebeğimi de istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum.. Var mı benim gibi düşünen anne adayları ? Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum..
Gözün aydın çok tatlı bir görüntü değil mi? Benim elim ayağım titredi görünce heyecandan :)Kızlar karından keseyi gördüm 4+4’deyim bugün, minicik bir şey
nasil bildirecegiz saglik ocaginaBu aydan sonra artık vajinal bakmayacakmış zaten canım çok sağol yorumların için içimi rahatlattın. İnsan daha rahmine düşünce korumaya çalışıyor işte rabbimin hikmeti. Bende doktora söylediğimde yurtdışında karından bakmıyorlar bile dedi adam doçent bilgilidir herhalde. Şeyi merak ediyorum devletteki kadın doğuma gitmek gerekli midir? Ben doğuma kadar özelde kalmayı düşünüyorum ama sağlık ocağına daha bildirmedim gebeliği
Ya aslinda yok bende kan pihtilasmasi.Kan pıhtılaşması mı var canım
Ben gebelikten önce başladım coraspirin ve folbiole şimdi de iğneye başladım
Randevusuz erkenden git canım imkanın varsa
Ben de 2 düşük yaşadım canım birinde kalp atışı duyulmadı diğerinde de 9.haftada kalp atışı durdu malesef şimdi de çok korkuyorum ama elden bir şey gelmiyor duadan başkaYa aslinda yok bende kan pihtilasmasi.
İki dusuk oldugu icin tedbir olarak kullanmistim. Uc ay igne vuruldum. Coraspin doguma bi ay hala mi ne biraktirmisti. Napicam bilmiyorum bende iste
Yok benim hic ileri asama gelmedi biri kimyasaldi zaten digeri 4 haftalikti belki kese bile olusmamisti yani. Tedbir olarak kullandim ama bilemiyorum yine kullanacak miyim. Kafam cok karisik doktora mi gitsem napsamBen de 2 düşük yaşadım canım birinde kalp atışı duyulmadı diğerinde de 9.haftada kalp atışı durdu malesef şimdi de çok korkuyorum ama elden bir şey gelmiyor duadan başka
Rabbim bizlere bağışlasın
Sağol canım benim Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz :)Maşallah 4+4 te kese görünmüş ne güzel
Dün benim kanda 467 idi
Ben de haftaiçi gidicem kese için nasipse
Söylemedi canım, baktık gördük, rahatladık :)Gözün aydın olsun canım sevindim adına
Kesenin boyu kaçtı
Ay Harika ya :)Gözün aydın çok tatlı bir görüntü değil mi? Benim elim ayağım titredi görünce heyecandan :)