- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 43
- 36
1 cm canim doktor oyle dediCanım senin kese boyun kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 cm canim doktor oyle dediCanım senin kese boyun kaçtı
Çok geçmiş olsun canım rabbim hayırla sağlıkla tekrarr nasip etsin inşallahCanım,çok özür dilerim gerçekten bilmiyorum. Bu topige de girmiyorum çünkü kimyasal gebelik geçirdim buraya girmek beni gerçekten üzüyor.
Baya büyükmüş canım darısı kalp atışına1 cm canim doktor oyle dedi
Ne demek çok üzüldüm ama en yakın zamanda melegin seninle olacaktır inşallahCanım,çok özür dilerim gerçekten bilmiyorum. Bu topige de girmiyorum çünkü kimyasal gebelik geçirdim buraya girmek beni gerçekten üzüyor.
her mesajın altında çıkıyor şimdi farkettimKızlar tahmini dogum tarihleriniz kac benim 14 mayıs görünüyor
Devlette randevu bulman zor olur üniversite hastanelerinde oluyor genelde ben özele gidiyorum şuanKarar veremiyorum ki bi turlu iyi bi doktor bulsamm neyse ama cok kalabalik her yer randevu bile yok
8. Haftamın içindeyken gitmiş oluyorum bebek biraz büyüsün dedi. Burada hep bir hafta sonra çağırılmış herkes tuhafıma gitti. Medicalparka gidiyorum dünyanın parası muayene ücreti aslında doktordan memnunum herkes vajinal baktırmak çok riskli diyince bir tırstım doktora dedim sıkıntı olur karından bakalım o şekilde herşey net görünmüyor dedi ki gerçekten de herşey net görünüyordu minnacık nokta kadardı :)Gözün aydın canım, canım benim çevremde ki tüm arkadaşlarım iyi olan özel hastanelere gittiler,ve genelde vajinal muayene yapıldı hep ilk muayeneler ,çünkü vajinalle daha detaylı bakıp olası tüm riskleri erken gorebiliyolarmis, yani gayet normal canım vajinal bakılması,
Bende keseyi görünce pazartesi, 5 haftalık dedi. Bir hafta sonra pazartesi gel kalp atışını duyalim dedi. İki haftasonrasi icin belki garanti olsun diye düşünmüştür.7 haftalık oluyorsun kesin duyulur kalp
Bu arada bende özele gidiyorum doktorum süper biri sanki ablam gibi hissediyorum:) bu işler güven meselesi bende ve esimde güven duygusunu fazlasıyla verdi kendisi.
İnşallah herşey yolunda gider hep uyuyunca dinlenince geçiyorda gün içinde geri geliyor bel ağrısı. Rahatladım denemez kalp atışını duymadıkça hatta doğurana kadar aklımız gidecek bence :)Benim de şu anki en büyük 2 değişimim aşırı göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı, bir yandan zorlanıyorum bir yandan da her şeyin yolunda olduğunu gösteriyor diye seviniyorum :)
Gözün aydın canım, rahatlamışsındır:)
Gittiğimde 8. Haftanın içinde oluyor garantiye almak istedi sanırım arada 2 hafta olacak 3. Hafta gideceğim yani. Karından bakmayı ilk haftalarda önermiyorum herhangi kanama veya başka durumları net görmek için dedi. Herkes düşüğe neden olur diyince tırstım ama çok şükür iyiyim zaten dakikalarca tutmuyor en fazla 1 dk. Ben devlet hastanesinde çalışıyorum ama istemiyorum davranışları çok kaba kadın doğumcuların orda asistanları soyunurken bile çıkmıyor rahatsız bir durumCanim gozun aydin. Benim doktor hic vajinal usg istemedi. Beni haftaya pazar cagirdi. Senin neden 3 hafta ki. Zaten 5 haftalik gorunuyormus
Bende snein gibi 20 eylulde gidicem.daha c9k var zaman nasi gecicek bilmiyorumGittiğimde 8. Haftanın içinde oluyor garantiye almak istedi sanırım arada 2 hafta olacak 3. Hafta gideceğim yani. Karından bakmayı ilk haftalarda önermiyorum herhangi kanama veya başka durumları net görmek için dedi. Herkes düşüğe neden olur diyince tırstım ama çok şükür iyiyim zaten dakikalarca tutmuyor en fazla 1 dk. Ben devlet hastanesinde çalışıyorum ama istemiyorum davranışları çok kaba kadın doğumcuların orda asistanları soyunurken bile çıkmıyor rahatsız bir durum
Fol asit kullanmiyorsan kesinlikle baslamalisin, folik asit bebeğin ilk bir ay içinde kapanan oluşan vs tabiri tam bilemiyorum , omurilik sistemi için çok gerekli, icmiyorsaniz eczaneden alın bı tane benceBende bi gorebilsem hayirlisiyla keseyi bebegi.
Folik asite kendim mi baslasam acaba
İşe giderken geçiyorda evde geçmiyor zaman biz 9 ay nasıl sabredicez acaba :)Bende snein gibi 20 eylulde gidicem.daha c9k var zaman nasi gecicek bilmiyorum
8. Haftamın içindeyken gitmiş oluyorum bebek biraz büyüsün dedi. Burada hep bir hafta sonra çağırılmış herkes tuhafıma gitti. Medicalparka gidiyorum dünyanın parası muayene ücreti aslında doktordan memnunum herkes vajinal baktırmak çok riskli diyince bir tırstım doktora dedim sıkıntı olur karından bakalım o şekilde herşey net görünmüyor dedi ki gerçekten de herşey net görünüyordu minnacık nokta kadardı :)
tamam alıp başlayayım.Canım doktorlar gebelikten 3 ay önce başlanmalı diyor bence bugün alıp başlamalısın