Amin inşallah sabahı iple çekiyorum :) bugün göğüslerim sızlıyor ara ara sizde de böyle birşey var mı kızlar birde alt karnım sert sanki çok üşüyorum

Kızlar herkese merhaba..
Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesiyim.
Eskilerden 2015 aralık annesiydim.
Sağlıkla evladımı kucağıma aldım. İnşallah darısı buna.
Hepinize sağlıklı günler dilerim..

Kızlar ilk sayfada gebelik tablosu yoktu galiba 2019 nisan ayı topiginde böyle bir tablo var bilgisi olan varmı bizde tarihlerimizi girerdik

Amin inşallah sabahı iple çekiyorum :) bugün göğüslerim sızlıyor ara ara sizde de böyle birşey var mı kızlar birde alt karnım sert sanki çok üşüyorum
Benim göğüslerimde aşırı hassasiyet var hatta bazen yatarken yorgan deyince bile göğüs uçlarımda sızlama oluyor :)
Bir de ben belirtilerim duruyor mu diye sürekli göğüslerimi kontrol halindeyim, iyice paranoyak oldum :)
Üşüme konusunda da genel olarak üşümem yok ama arada ayaklarım üşümeye başlıyor ve çorap üzeri battaniye anca ısıtıyorum.

Dün 21:45 yattım, sabah işe kalktım 6:45 gibi nerdeyse arada da hiç uyanmadım :)
Dün aşırı bel ağrım vardı ama hatta bir ara korktum 4+2'de bu kadar ağrı normal mi diye ama istirahat iyi gelmiş.
Sizde de bu kadar bel ağrısı çeken oluyor mu?

Benimde 4+2 doktora gittinmi kese için

Benimde 4+2 doktora gittinmi kese için
Hayır, yarın randevum var ama karından görülür mü bilmiyorum, vajinal ultrasondan da kötü etkisi olur mu diye korkuyorum, bakalım yarın bir gideceğim umarım görülür kese :)
Sen gittin mi?

Bana doktor söylemedi kesenin boyutunu ultrason kağıdında yazarmı köşedeki yazılarda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…