• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ ol canım, senden de haberler bekliyoruz. Benim doktorum nöbetçi olduğu için akşamları gidiyorum ve daha rahat oluyor çalıştığım için. Benim de mide bulantım yok çok şükür. Bu sabah itibariyle halsizlik başladı bugün tam 5. Onun dışında başka bir şeyim yok. haa göğüsleri saymazsak. haftam. Dün doktorum güzel şeyler söyledi. Kendine çok dikkat et yorulma ve ilişki olmasın dedi. Sağlıklı bir gebelik ama bu ilk 2,3 hafta çok önemli dinlen sürekli dedi. He şey ye ama az az ye aşırı olmasın dedi. Haftaya kalp atışı için gel ayrıca tahlil yapıcaz dedi :) Bende sadece karın ağrısı vardı kuzum, doktor yapacak bir şey yok şu anda çok normal dedi.Bu günlerime binlerce şükür . Allah kötü şeylerle sınamasın, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. Bu arada instgramın var mı canım ? Ekleşelim :)
Amin inşallah sabahı iple çekiyorum :) bugün göğüslerim sızlıyor ara ara sizde de böyle birşey var mı kızlar birde alt karnım sert sanki çok üşüyorum

Kızlar herkese merhaba..
Allah nasip ederse inşallah bende mayıs annesiyim.
Eskilerden 2015 aralık annesiydim.
Sağlıkla evladımı kucağıma aldım. İnşallah darısı buna.
Hepinize sağlıklı günler dilerim..

Kızlar ilk sayfada gebelik tablosu yoktu galiba 2019 nisan ayı topiginde böyle bir tablo var bilgisi olan varmı bizde tarihlerimizi girerdik :KK24:

Amin inşallah sabahı iple çekiyorum :) bugün göğüslerim sızlıyor ara ara sizde de böyle birşey var mı kızlar birde alt karnım sert sanki çok üşüyorum
Benim göğüslerimde aşırı hassasiyet var hatta bazen yatarken yorgan deyince bile göğüs uçlarımda sızlama oluyor :)
Bir de ben belirtilerim duruyor mu diye sürekli göğüslerimi kontrol halindeyim, iyice paranoyak oldum :)
Üşüme konusunda da genel olarak üşümem yok ama arada ayaklarım üşümeye başlıyor ve çorap üzeri battaniye anca ısıtıyorum.

Dün 21:45 yattım, sabah işe kalktım 6:45 gibi nerdeyse arada da hiç uyanmadım :)
Dün aşırı bel ağrım vardı ama hatta bir ara korktum 4+2'de bu kadar ağrı normal mi diye ama istirahat iyi gelmiş.
Sizde de bu kadar bel ağrısı çeken oluyor mu?

Dün 21:45 yattım, sabah işe kalktım 6:45 gibi nerdeyse arada da hiç uyanmadım :)
Dün aşırı bel ağrım vardı ama hatta bir ara korktum 4+2'de bu kadar ağrı normal mi diye ama istirahat iyi gelmiş.
Sizde de bu kadar bel ağrısı çeken oluyor mu?
Benimde 4+2 doktora gittinmi kese için

Bana doktor söylemedi kesenin boyutunu ultrason kağıdında yazarmı köşedeki yazılarda ?

Back