• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saolun kızlar şuan annemdeyim ve sağlık ocağı çok uzak gidemiyorum burada olan sağlık ocağı da kabul etmedi eskiden böyle değildi kendi hastalarımız için sayılı geliyor tüpler diye saçma bir açıklama yapıldı mecburen 1 günlüğüne kendi evime geçicem hamilelikte en sıkıldığım şey sürekli kontrol ve testler
Keşke annelerimizin zamanı gibi içimiz rahat olsa da doğuma kadar hastane yüzü görmesek ama işte mecbur bırakılıyorsun yapmayınca insanın içi rahat etmiyor ya bişey olursa diye yoksa inanın bir çok şey para tuzağı

Tam kan sayımı , glukoz ,hbsag , anti hcv , d vitamini , tsh ,b 12 , tam idrar , vdrl-rpr , anti hbs, cmvıgg , kızamıkcık , toxoplazma ıgm ve ıgg , cmvıgm , anti hiv
İdrar kültürü bunları istemiş
Canim sağlık ocağında tam kayımı, glukoz, hbasg, anti hcv, dvitamini, b12, tsh ve idrarı sağlık ocağında yaptırdım diğerlerini bugün özelde yaptırdım 90 tl tuttu

Kızlar ben de geldim. Herkesi tebrik ederim, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Benim de tahmini doğum tarihim 12 Mayıs :KK200:
Beta hcg değerlerim
31 Ağustos 87
2 Eylül 295 (47 saat sonra)
Doktorum kanda artık baktırmana gerek yok boşuna stres olma dedi, 08 Eylül'e randevu verdi, ultrasonda bakacağız ama henüz 4+2'yim, cumartesi de 4+4 olacağım. Sizce görülür mü?

Önceden 2 düşüğüm var ve bu sefer çok umutlu ama ister istemez tedirginim.
Umarım her şey yolunda gider, hepimiz için :KK49:
bende iki düşükten sonra hamile kaldım ve şu an herşey iyi gidiyor. sonuna kadar böyle gider inşallah. seninde inşallah sorunsuz bir hamilelik olur.

bende iki düşükten sonra hamile kaldım ve şu an herşey iyi gidiyor. sonuna kadar böyle gider inşallah. seninde inşallah sorunsuz bir hamilelik olur.
Çok teşekkür ederim, çok sevindim senin adına, doğurup kucağımıza alana kadar acabalar devam edecek büyük ihtimalle ama ne yapalım sağlıkla gelsinler de :KK51:

Kızlar ben de geldim. Herkesi tebrik ederim, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Benim de tahmini doğum tarihim 12 Mayıs :KK200:
Beta hcg değerlerim
31 Ağustos 87
Doktorum kanda artık baktırmana gerek yok boşuna stres olma dedi, 08 Eylül'e randevu verdi, ultrasonda bakacağız ama henüz 4+2'yim, cumartesi de 4+4 olacağım. Sizce görülür mü?

Hayırlı olsun canım, allah kucağına almayı nasip etsin. Ben 4+6 da gördüm yani dün :)
ama hcg göre oluyormuş canım. 2500 en alt sınırıymiş. benimki de dün 2900 üstüydü

Beta hcg değerlerim
31 Ağustos 87

Görünür canım ben de bugün 4+5de gittim kese göründü :) benim de aynı senin gibi düştüğüm var çok tedirginim ama artık nasip

Hayırlı olsun canım, allah kucağına almayı nasip etsin. Ben 4+6 da gördüm yani dün :)
ama hcg göre oluyormuş canım. 2500 en alt sınırıymiş. benimki de dün 2900 üstüydü
Çok teşekkür ederim, hepimiz o günleri görelim.
Gözün aydın çok sevindim, darısı başıma :)
Neyse bir cumartesi gideyim de bakalım, karından mı gördün 4+6'da peki?

Çok teşekkür ederim, hepimiz o günleri görelim.
Gözün aydın çok sevindim, darısı başıma :)
Neyse bir cumartesi gideyim de bakalım, karından mı gördün 4+6'da peki?
Amin canım inşallah :) Evet karından gördüm canım. Minicik bir kesen var dedi :) Senden de güzel haberlerini bekliyoruz.

Görünür canım ben de bugün 4+5de gittim kese göründü :) benim de aynı senin gibi düştüğüm var çok tedirginim ama artık nasip
Bunlar güzel stresler. Benim bundan önce değerlerim hep az arttı, bir boş bir de kimyasal gebelik geçirdim ama bu sefer 2 günde 3 katından fazla artınca çok rahatladım, mutluluktan epey de ağladım :)
Senin de gözün aydın bu arada, ben de en kısa sürede görürüm inşallah :)

Kızlar merhaba herkesin stressiz ağrısız sızısız kolay bir hamilelik geçirmesini dilerim

Bir kızım var 7 aylık şimdi yeniden hamileyim ilk doğum sezaryendi nasıl geçecek ben de bilmiyorum herkesin şans yanında olsun
Doktorun verdiği testleri henüz yaptırmadım özelde 1260 tutuyor sağlık ocağı yapar mı acaba ilk doğumda boş yere çok para verdim bu defa sakin olup gereksiz şeyler yapmak istemiyorum

Merhaba canım, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah. Sağlık ocağı bi çoğunu yapıyo bi kaç taneyi mecbur özelde yaptırıyorsun. Ben ilk bebeğimde de öyle yaptırdım. Yoksa dediğim gibi çok tutuyor.

Çok teşekkür ederim, çok sevindim senin adına, doğurup kucağımıza alana kadar acabalar devam edecek büyük ihtimalle ama ne yapalım sağlıkla gelsinler de :KK51:
aynen bende kalp atışı için birdahaki hafta salı gidecem. çok heycanlıyım .nasıl olacak meraktayım .iyi haberler alalım hep birlikte.

Bunlar güzel stresler. Benim bundan önce değerlerim hep az arttı, bir boş bir de kimyasal gebelik geçirdim ama bu sefer 2 günde 3 katından fazla artınca çok rahatladım, mutluluktan epey de ağladım :)
Senin de gözün aydın bu arada, ben de en kısa sürede görürüm inşallah :)
Ne kadar güzel canım inşallah hep böyle sağlıkla devam eder :)

Merhaba canım, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah. Sağlık ocağı bi çoğunu yapıyo bi kaç taneyi mecbur özelde yaptırıyorsun. Ben ilk bebeğimde de öyle yaptırdım. Yoksa dediğim gibi çok tutuyor.

Teşekkür ederim inşllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize göz açıp kapayana kadar geçiyor zaten

Bel ağrım bugün çok arttı, sizde durum nedir?
Bir de 3-4 gündür ayaklarım üşüyor bu sıcaklarda, var mı başka yaşayan kızlar?

Back