How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Al benden de o kadar ? Karın ağrıı var mı canım sende ? bende ara ara oluyor günün belli saatleri. Mesela şimdi var.
Bugün bende yok ağrı ama dün baya yorgundum eve gidip dinlendim iyi geldi iki gün önce vardı karın agrılarım bide akşamları biraz agrı giriyor geçiyor. Mide bulantılarım basladı sanki dün kokuları aldıkca midem bulanmaya başladı kokular ağırlaştı rahatsız ediyor artık evde mutfagımdan soğudum dün itibariyle. :KK53::kusmuk:

Bugün bende yok ağrı ama dün baya yorgundum eve gidip dinlendim iyi geldi iki gün önce vardı karın agrılarım bide akşamları biraz agrı giriyor geçiyor. Mide bulantılarım basladı sanki dün kokuları aldıkca midem bulanmaya başladı kokular ağırlaştı rahatsız ediyor artık evde mutfagımdan soğudum dün itibariyle. :KK53::kusmuk:
Ayy canım başladımı mide bulantıların. Burun uçlarına saf sussam yağı sürersen iyi gelirmiş okumuştum bir yerde, umzan biri tavsiye etmişti. Ama saf olması gerek. Dikkat et kendineee

Ayy canım başladımı mide bulantıların. Burun uçlarına saf sussam yağı sürersen iyi gelirmiş okumuştum bir yerde, umzan biri tavsiye etmişti. Ama saf olması gerek. Dikkat et kendineee
Bende de bugün mide bulantısı ve pardon ama öğürme hissi başladı ama ikisi de aman aman değil az az ama bu kadar erken başlar mı ben de şaşırmıştım, 4+3 benim yakınız diye hatırlıyorum.
CESUR05 CESUR05 karın ağrım bir süre önce 2-3 gün sürdü ama dün bugün geçti. Dün akşam aşırı belim ağrıyordu ve saat 21:45'de uyumuş kalmışım da allahtan geçmiş

Bi bakıyım bende deniyim :) sorma ya bide ben kusamayan biriyim inşallah geçer. :dua:

Back