- 11 Şubat 2018
- 99
- 48
- 3
- 35
GS yaziyo cnmSaol Canım :) peki kodu nedir biliyomusun yazılara bakıyorum pek anlayamıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GS yaziyo cnmSaol Canım :) peki kodu nedir biliyomusun yazılara bakıyorum pek anlayamıyorum![]()
Canim son adet tarihime gore 5+3 um fakat doktor kendi makinesinde 4 +6 olarak hesapladi.sanirim zamanla fark kapaniyomusNasıl yani canım son adet tarihine göre hesaplanıyor mı eğer 5+3sen 8mm normal oluyor
Şu anda hatırlamıyorum canım ya, akşam eve gideyim yazarım olur mu ?Saol Canım :) peki kodu nedir biliyomusun yazılara bakıyorum pek anlayamıyorum![]()
Tamam canımŞu anda hatırlamıyorum canım ya, akşam eve gideyim yazarım olur mu ?
Nasıl geçti mua. yeni mi gitmiştin sen canım ?Tamam canım![]()
Ben pazar günü gitmiştim önümüzdeki hafta gidicem kalp atışı için canım :)Nasıl geçti mua. yeni mi gitmiştin sen canım ?
Maşallah canım, bende haftaya gideceğim kalp atışları için :) Bakabildin mi kese boyutunaBen pazar günü gitmiştim önümüzdeki hafta gidicem kalp atışı için canım :)
Yok bende akşam eve gidince bakıcam ancaMaşallah canım, bende haftaya gideceğim kalp atışları için :) Bakabildin mi kese boyutuna
Tamam canım :) randevu zamanı gelmez şimdi bize :)Yok bende akşam eve gidince bakıcam anca![]()
Hayir 6 hafta olsun sonra gideyim diyorum dayanabilirsemHayır, yarın randevum var ama karından görülür mü bilmiyorum, vajinal ultrasondan da kötü etkisi olur mu diye korkuyorum, bakalım yarın bir gideceğim umarım görülür kese :)
Sen gittin mi?
Aslında o daha mantıklı ama kanda da bir daha baktırmadım, gidip bir kontrol ettiresim doktorla görüşesim var, yoksa bana da erken geliyor şimdiden gitmek :)Hayir 6 hafta olsun sonra gideyim diyorum dayanabilirsem![]()
Olsun için rahat eder canimAslında o daha mantıklı ama kanda da bir daha baktırmadım, gidip bir kontrol ettiresim doktorla görüşesim var, yoksa bana da erken geliyor şimdiden gitmek :)
Evet zor geçiyor meraktan yerimde duramıyorum ben.Tamam canım :) randevu zamanı gelmez şimdi bize :)
Al benden de o kadar ? Karın ağrıı var mı canım sende ? bende ara ara oluyor günün belli saatleri. Mesela şimdi var.Evet zor geçiyor meraktan yerimde duramıyorum ben.![]()
Bugün bende yok ağrı ama dün baya yorgundum eve gidip dinlendim iyi geldi iki gün önce vardı karın agrılarım bide akşamları biraz agrı giriyor geçiyor. Mide bulantılarım basladı sanki dün kokuları aldıkca midem bulanmaya başladı kokular ağırlaştı rahatsız ediyor artık evde mutfagımdan soğudum dün itibariyle.Al benden de o kadar ? Karın ağrıı var mı canım sende ? bende ara ara oluyor günün belli saatleri. Mesela şimdi var.
Ayy canım başladımı mide bulantıların. Burun uçlarına saf sussam yağı sürersen iyi gelirmiş okumuştum bir yerde, umzan biri tavsiye etmişti. Ama saf olması gerek. Dikkat et kendineeeBugün bende yok ağrı ama dün baya yorgundum eve gidip dinlendim iyi geldi iki gün önce vardı karın agrılarım bide akşamları biraz agrı giriyor geçiyor. Mide bulantılarım basladı sanki dün kokuları aldıkca midem bulanmaya başladı kokular ağırlaştı rahatsız ediyor artık evde mutfagımdan soğudum dün itibariyle.![]()
Merhaba Canım , Hoşgeldin.MErhaba kızlar bende aranıza katıldım :)
Bugün bende yok ağrı ama dün baya yorgundum eve gidip dinlendim iyi geldi iki gün önce vardı karın agrılarım bide akşamları biraz agrı giriyor geçiyor. Mide bulantılarım basladı sanki dün kokuları aldıkca midem bulanmaya başladı kokular ağırlaştı rahatsız ediyor artık evde mutfagımdan soğudum dün itibariyle.![]()
Bende de bugün mide bulantısı ve pardon ama öğürme hissi başladı ama ikisi de aman aman değil az az ama bu kadar erken başlar mı ben de şaşırmıştım, 4+3 benim yakınız diye hatırlıyorum.Ayy canım başladımı mide bulantıların. Burun uçlarına saf sussam yağı sürersen iyi gelirmiş okumuştum bir yerde, umzan biri tavsiye etmişti. Ama saf olması gerek. Dikkat et kendineee
Bi bakıyım bende deniyim :) sorma ya bide ben kusamayan biriyim inşallah geçer.Ayy canım başladımı mide bulantıların. Burun uçlarına saf sussam yağı sürersen iyi gelirmiş okumuştum bir yerde, umzan biri tavsiye etmişti. Ama saf olması gerek. Dikkat et kendineee