• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amin cnm inşallah öyledir sağlıklı bi bebektir ve benimle kalır

grupta varmi başka lekenmeleri olan ve karin ağrısı olan?

Merhaba canım, benim de oldu ama benim ki biraz stres sıkıntı yaptım ondan oldu . Doktorum düşük olma ihtimali var var dikkat et dedi. Kendisi iğne vurdu ve vajinal ilaç verdi. Bol bol dinlen dedi ama ne mümkün benim azmanla dinlenmem bide kucak istiyo alıyorum mecbur o gun akşama kadar ağrı çekiyorum.

Ya kızlar iki gündür kendimi aşırı yorgun hissediyorum ve bugün daha kötü tabi kollarımı kaldırıcak dermanım yok hiç bişey yapmak istemiyorum o derece duygu değişimide var napıcağımı bilmiyorum çalışıyorum bide işe bile gelmek istemiyorum o derece.

Ya kızlar iki gündür kendimi aşırı yorgun hissediyorum ve bugün daha kötü tabi kollarımı kaldırıcak dermanım yok hiç bişey yapmak istemiyorum o derece duygu değişimide var napıcağımı bilmiyorum çalışıyorum bide işe bile gelmek istemiyorum o derece.
Merhaba canım, al benden de o kadar. Özellikle bugün, 5+0 oldum daha ilk günden fark eder mi ? İnanılmaz halsiz ve uykusuzum. Düşüp kalıcam uykusuzluktan. İş yerinde çok zor. Dayanamazsam doktorun odasına gidip uzanıcam.

slm kızlar benim ağrılar ve lekenmeler devam ediyor..dün doktora gittim pek yolunda gitmiyo dedi..alttanda baktı en azından sağlıklı bi yolk kesesi görmeyi bekelrdim sadece kese var dedi haftaya gel tekrar bakalım ona göre karar verelim dedi hayırlısı olsun iğnelere prosgestanlara devam şimdilik
İnşallah herşey yolunda gider. Hayırlısı neyse o olsun canımm Rabbim en iyisini bilir. Sen dikkat et kendine ❤

Kizlar keseye gordum cok sukur. Haftaya Pazar kalp atislari icin gidecegiz :)))
Hayırlı olsun balım inşallah kalbini duyarsın. Ben sabah gidiyorum kontrole. Çok şükür bulantı gibi şikayetlerim yok göğüslerimde senin önerdiğinle daha rahat ediyor iyi geldi. Çok yorulursam kasıklarım ağrıyor birde arabaya binince hopladığında falan ağrıyor o kadar. Birde yiyorum yiyorum midem bomboş sanki. Psikolojik belirtilerde bir bakıyosun ağlayasım var bi bakıyosun çok sinirliyim kafam gidik :) sende belirtiler ne alemde? Forumda ne çok kimyasal yaşayan kalbi duran okuyorum içim bi kötü oldu Allah yaşatmasın kimseye. Korkmuyorum değil :/

Hayırlı olsun balım inşallah kalbini duyarsın. Ben sabah gidiyorum kontrole. Çok şükür bulantı gibi şikayetlerim yok göğüslerimde senin önerdiğinle daha rahat ediyor iyi geldi. Çok yorulursam kasıklarım ağrıyor birde arabaya binince hopladığında falan ağrıyor o kadar. Birde yiyorum yiyorum midem bomboş sanki. Psikolojik belirtilerde bir bakıyosun ağlayasım var bi bakıyosun çok sinirliyim kafam gidik :) sende belirtiler ne alemde? Forumda ne çok kimyasal yaşayan kalbi duran okuyorum içim bi kötü oldu Allah yaşatmasın kimseye. Korkmuyorum değil :/
Sağ ol canım, senden de haberler bekliyoruz. Benim doktorum nöbetçi olduğu için akşamları gidiyorum ve daha rahat oluyor çalıştığım için. Benim de mide bulantım yok çok şükür. Bu sabah itibariyle halsizlik başladı bugün tam 5. Onun dışında başka bir şeyim yok. haa göğüsleri saymazsak. haftam. Dün doktorum güzel şeyler söyledi. Kendine çok dikkat et yorulma ve ilişki olmasın dedi. Sağlıklı bir gebelik ama bu ilk 2,3 hafta çok önemli dinlen sürekli dedi. He şey ye ama az az ye aşırı olmasın dedi. Haftaya kalp atışı için gel ayrıca tahlil yapıcaz dedi :) Bende sadece karın ağrısı vardı kuzum, doktor yapacak bir şey yok şu anda çok normal dedi.Bu günlerime binlerce şükür . Allah kötü şeylerle sınamasın, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. Bu arada instgramın var mı canım ? Ekleşelim :)

slm kızlar benim ağrılar ve lekenmeler devam ediyor..dün doktora gittim pek yolunda gitmiyo dedi..alttanda baktı en azından sağlıklı bi yolk kesesi görmeyi bekelrdim sadece kese var dedi haftaya gel tekrar bakalım ona göre karar verelim dedi hayırlısı olsun iğnelere prosgestanlara devam şimdilik

İns haftaya gittiğinde güzel haberler alırsın canim

Kızlar sizden kan testlerinizi istedi mi doktorlarınız? Benden istedi ama daha yaptırmadım. Yarın yada paZartesi gidim sağlık ocağına diyorum. Benimde sabah bulantım çok oluyo çok zor geliyo aç gitmek. Bide sigara kullananız var mı ?

Kızlar merhaba herkesin stressiz ağrısız sızısız kolay bir hamilelik geçirmesini dilerim

Bir kızım var 7 aylık şimdi yeniden hamileyim ilk doğum sezaryendi nasıl geçecek ben de bilmiyorum herkesin şans yanında olsun
Doktorun verdiği testleri henüz yaptırmadım özelde 1260 tutuyor sağlık ocağı yapar mı acaba ilk doğumda boş yere çok para verdim bu defa sakin olup gereksiz şeyler yapmak istemiyorum

Kızlar merhaba herkesin stressiz ağrısız sızısız kolay bir hamilelik geçirmesini dilerim

Bir kızım var 7 aylık şimdi yeniden hamileyim ilk doğum sezaryendi nasıl geçecek ben de bilmiyorum herkesin şans yanında olsun
Doktorun verdiği testleri henüz yaptırmadım özelde 1260 tutuyor sağlık ocağı yapar mı acaba ilk doğumda boş yere çok para verdim bu defa sakin olup gereksiz şeyler yapmak istemiyorum
Canım hayırlısı olsun, inşallah hepimiz için güzel geçer. Neden o kadar pahalı :? Ben daha yaptırmadım haftaya yaptıracağım merak ettim? Neler istiyor ki doktor ?

Merhaba kızlar güzel haberler gelmeye başlamış rabbim sağlıkla kucağımıza alıp hayırlı evlat olarak da yetiştirmeyi nasip etsin inşallah :)
Ben de bugün gördüm keseyi çok şükür :) haftaya bir daha çağırdı
Gözün aydın canım , maşallah. Haftaya da kalp atışı için çağırdı değil mi ? aynı gidiyoruz.

Canım hayırlısı olsun, inşallah hepimiz için güzel geçer. Neden o kadar pahalı :? Ben daha yaptırmadım haftaya yaptıracağım merak ettim? Neler istiyor ki doktor ?

Tam kan sayımı , glukoz ,hbsag , anti hcv , d vitamini , tsh ,b 12 , tam idrar , vdrl-rpr , anti hbs, cmvıgg , kızamıkcık , toxoplazma ıgm ve ıgg , cmvıgm , anti hiv
İdrar kültürü bunları istemiş

Hayırlı olsun sağsalim kucağına almak nasip olsun ne testi istedi doktorun sağlık ocağı hemogram hormon idrar testleri yapıyı onları yaptıra bilirsin özele boşyere para verme bende sağlık ocağında yaptırıp özele muayeneye gidicez

Tam kan sayımı , glukoz ,hbsag , anti hcv , d vitamini , tsh ,b 12 , tam idrar , vdrl-rpr , anti hbs, cmvıgg , kızamıkcık , toxoplazma ıgm ve ıgg , cmvıgm , anti hiv
Oldukça fazlaymış canım, inan hiç bilgim yok. Ama devlette yapmıyorlar mıdır ?

Sağlık ocağına git yapabildiği bütün testleri yaparlar canım masrafın azalır

Kızlar ben de geldim. Herkesi tebrik ederim, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Benim de tahmini doğum tarihim 12 Mayıs :KK200:
Beta hcg değerlerim
31 Ağustos 87
2 Eylül 295 (47 saat sonra)
Doktorum kanda artık baktırmana gerek yok boşuna stres olma dedi, 08 Eylül'e randevu verdi, ultrasonda bakacağız ama henüz 4+2'yim, cumartesi de 4+4 olacağım. Sizce görülür mü?

Önceden 2 düşüğüm var ve bu sefer çok umutlu ama ister istemez tedirginim.
Umarım her şey yolunda gider, hepimiz için :KK49:

Back