• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım ben iki haftadır ilk gebeliğimden kalan hamile pantolonlarımı giyiyorum.
Evet şimdi bebek çok küçük ama rahim kendini şişirip büyüyor hazırlık yapıyor. 7-8 haftalıkken rahim bi portakal büyüklüğüne ulaşıyor. Dar giymemek lazım bu süreçte..
Arkadaşlar bu haftada büyümez kilodur dedi ama baktım 3 e yakın kilo vermişim bariz göbek var bende bugün gittim rahat taytlar gecelik falan aldım ev için. Yarında forma ve gebe pantolonu alıcam eski sutyenlerim olmuyor artık yeniledim hepsini

Arkadaşlar bu haftada büyümez kilodur dedi ama baktım 3 e yakın kilo vermişim bariz göbek var bende bugün gittim rahat taytlar gecelik falan aldım ev için. Yarında forma ve gebe pantolonu alıcam eski sutyenlerim olmuyor artık yeniledim hepsini

Arkadaşların akşamları benim karnımı görse doğuma alalım derler:KK73:

Ben kilo vermedim yarım kilo almışım sadece ama pantolonlarım benim de olmuyor. Sabah kalkınca sorun değil de akşam 5 aylık gibi göbeğim çıkıyor. Bir de çok su içen biriyim zaten o da eklenince. Ama daha büyüme için normal değil mi kızlar şimdiden niye böyle oldu ki

M mavili_pasa @brcuk hoş geldiniz. sağ salim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) benim muayenelerde devlet ve özelde hafta farkı çıktı devlet 6+5 dedi özel 8 haftalık dedi.

Hosbulguk canım. Ay inşallah duyarım. Haftaya cuma gideceğim 8 gün kendimi yemezsem :ruh: 8 haftalikken gideceğim duyulsunnn mutlu haber vereyim :p

kızlar merhaba, ben daha 10. haftamdayım ama tartıldım 3 kilo almışım. bu hızda gidersem yokuştan inmez yuvarlanırım :) karnımda çok çirkin bi göbek var. var mı benzer bişi yasayan?
Ayyy inan bende öyleyim 7 haftalık ama sanki 4-5 aylık gibi şişlik var karnımda ve inanılmaz bi iştah artışı oldu tartılmadım ama bende aldıgımı hissediyorum.ilk oglumda 20 kg almıştım

Günaydın kızlar her hamilelik değişik oluyor gerçekten benim ilk iki hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı 2. aydan hamile pantolonu almıştım hemen kilo almaya başlamıştım bunda aşırı mide bulantısı var ve 10. haftamdayım 3.5 kilo vermişim pantolonlarım falan normal oluyor hala

Günaydın herkese. Benim de çok az bi göbeğim çıktı sabah neredeyse hiç akşam daha çok belli oluyor. Gerçekten de her hamilelik farklı. İlk hamileliğimde neredeyse hiç bulantım olmamıştı sadece bazı tiksinmeler. Bundan önceki düşük yaptığım hamileliğimde belli belirsiz bir bulantı. Bu hamileliğimde ise beni rahatsız edecek derecede bulantılar. Sürekli birşey yemem gerekiyor. Su ve çay en nefret ettiğim şeyler. Suyu mecburen içiyorum. Her hamilelik kendine özgü.. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa vermesin. Kuzularımızı sağ salim kucağımıza alalım da kiloymuş bulantıymış çok da mühim değil..

Günaydınlar.. dün doktora gittim. Kontrol yoktu ama bi doktor beğenemedim degisiyorum surekli.. ikizlerim iyiydi büyümüşler bile.. hemde 8 haftaya yeni girmis olmama rağmen 9 haftaliklar.. kapida karni burnunda hamileler görünce sinirim bozuldu. Doktorun yanina girince ağlamaya başladım. Daha aylar var ya diyorum doktor gülüyor hizla gececek atlat şu ilk zamanlari falan dedi.. progestan verdi prospektüs de düşük tehlikesi icin vs yazıyor ama benim tehlikem yok içmesem olur mu acaba bilemedim.. fazladan kilo yapmasın.. sigara da biraktim die 2 kilo aldim simdiden zaten :işsiz:

Kızlar günaydın :) Bugün kontrolüm var. Sanırım ikili testi de bu gidişimde yapacaklar. Testi yaptıran var mı aramızda?
Ayyy çok heyecanlı. Güzel haberlerle gel. Bize de haber et canımmm

Kızlar günaydın :) Bugün kontrolüm var. Sanırım ikili testi de bu gidişimde yapacaklar. Testi yaptıran var mı aramızda?

Bana ikili test yapmayacaklarmis :/ ama kan almıyorlarmiydi sadece.. gönderiyorlardi falan onu.. sonucu hemen almıyorduk sanki.. benim kız 9 yaşında olacak epey zaman geçti üstünden de hatırlamak sikinti oldu bi an :)) simdi ultrasonda ense kalınlığı ve kafa ölçümü yapacaklar sana.. herşey güzel ve yolundadir umuduyla iyi haberler inşallah..

günaydınnn bnde dün gittim bebişim kıpır kıpırdı maşallah (= kanama alanını rahim emmiş sadece izi kalmış..kabız olmamaya çömelmemeye dikkat et dedi..yasak ilişki dönemi bitti dedi..ben ikili test yaptırmıcam haftaya ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak sadece

bu arada benmde bulanım çok oldu ama ona rağmen yemeye devam ettiğim için 2 kiloya yakın aldım şimdiden..58 kiloyum göbeğim zaten vardı iyice çıktı pantalonlar olmuyo bende kendime bikaç pantalon almam kızımda 25 kilo almıştım bunda sözde dikkat edicektim :olamaz:

Benim mide bulantılarım tiksinmelerim yoğun olduğu için kilo verdim ama gobegim çıktı bir portakal kadar belli belirsiz :)şimdilik kıyafetler pantolonlar oluyor tabi ben daha 8haftaligim. Siz ikili test diyince ozeniyorm ya benimkide hemen 12haftalik olsun belki bulantılarım geçer artik

TAHLİL SONUÇLARIM
serbest t3 :2.5
serbest t4: 0.90
Tsh: 2.60
bu tahlil sonuclarim 1 hafta once bu kani verirken hafta ici 100mg hafta sonu 150 mg iciyordum druma gonderdim haftada 3 gun 150 mg haftanin 4 gunu 100 mg la degisti.Doktoeum Endokrinci ve prof.tshlara lutfen dikkat edin
Benimde ilk kan verdiğimdr 2.6 çıkmıştı doktor her şey normal dedi. İlaç vermedi.
Burdada 2.5 olanlar bile ilaç kullanıyor.

günaydınnn bnde dün gittim bebişim kıpır kıpırdı maşallah (= kanama alanını rahim emmiş sadece izi kalmış..kabız olmamaya çömelmemeye dikkat et dedi..yasak ilişki dönemi bitti dedi..ben ikili test yaptırmıcam haftaya ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak sadece

bu arada benmde bulanım çok oldu ama ona rağmen yemeye devam ettiğim için 2 kiloya yakın aldım şimdiden..58 kiloyum göbeğim zaten vardı iyice çıktı pantalonlar olmuyo bende kendime bikaç pantalon almam kızımda 25 kilo almıştım bunda sözde dikkat edicektim :olamaz:

Bana da kedi köpekten uzak dur.. eti de iyi pişir ye dedi.. bulantılarına katlanacaksın.. yemek istiyorsan da yiyeceksin dedi.. ben de genetik kilo alan tipim.. ailedeki kadinlar hep öyle.. kızımda iken 30 falan almıştım galiba.. şimdi ikizler dikkat etmem lazim diyorum ama.. sigara bırakınca direk alınıyor kilo zaten.. ama dikkat edicem edicimm etmeliyim.. :110: bu arada ben de Btl yim :))

Ayyy çok heyecanlı. Güzel haberlerle gel. Bize de haber et canımmm

Akşam yazacağım inşallah :))

Bana ikili test yapmayacaklarmis :/ ama kan almıyorlarmiydi sadece.. gönderiyorlardi falan onu.. sonucu hemen almıyorduk sanki.. benim kız 9 yaşında olacak epey zaman geçti üstünden de hatırlamak sikinti oldu bi an :)) simdi ultrasonda ense kalınlığı ve kafa ölçümü yapacaklar sana.. herşey güzel ve yolundadir umuduyla iyi haberler inşallah..

En son 4 hafta önce gittim kontrole. O zaman testle ilgili birşey dememişti doktorum. Belki bu hafta yapmaz onu da bilmiyorum, sadece tahmin :) Testi pek umursamıyorum açıkçası ama hareketlerini görecek olma fikri çok mutlu ediyor beni :))

Benim mide bulantılarım tiksinmelerim yoğun olduğu için kilo verdim ama gobegim çıktı bir portakal kadar belli belirsiz :)şimdilik kıyafetler pantolonlar oluyor tabi ben daha 8haftaligim. Siz ikili test diyince ozeniyorm ya benimkide hemen 12haftalik olsun belki bulantılarım geçer artik

Benim de geçsin benim de... 3 ayı bi dönsek bulantilar bitse bi hamileyiz diye keyiflenebilsek hayirlisiyla.. bu son hamileligim olacak tadini cikarmak istiyorum.. :anneadayı:

Günaydin hanimlar.
Nasilsiniz?
Bu aralar yorgunum oglumun dersleri falan bide cocuk var onunla ugrasiyorum okulda konu actim belki.okumussunuzdur.
Yani pek keyfim yok.
Sikayetler mide bulantisi hafif var artik.
Geceleri wcye kalkiyorum.
Bel agrisi da var o kadar

Akşam yazacağım inşallah :))

En son 4 hafta önce gittim kontrole. O zaman testle ilgili birşey dememişti doktorum. Belki bu hafta yapmaz onu da bilmiyorum, sadece tahmin :) Testi pek umursamıyorum açıkçası ama hareketlerini görecek olma fikri çok mutlu ediyor beni :))

12. Hafta da yapıyorlar evet.. ölçümler yapıyorlar bi de test için kan alacaklar.. ben de bekliyorum 12. Hafta olsam da hayırlı haberlerini alsam inşallah.. sağlıkla doğsunlar :dua:

Back