• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim doktora sormuştu kullanmasın,boşuna paranız gider dedi :)
Şurda birkaç hafta kaldı diye ümit ediyorum umarım geçer insan o bulantılar gelince oturup çocuk gibi ağlayası geliyor :)

Henüz belli degil ama gönlümden gecen kız hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda gerisi önemli degil 10+5 im bugun takvim olusturamadım maleseff hala
Kişisel bilgilerinde altta hamilelik takvimi var canım oraya bebeğin doğması muhtemel tarihi yazmalısın 03-05-2019 benden 4 gün öndesin çünkü

Sağlık ocagında yaptırdığım tahlil sonucu biraz eksik olduğunu söyledi sağlık ocagında ki doktor. Kararsızım kullanmakta açıkçası doktor daha kan testlerime bakmadan verdi bide yanımda getirmemiştim onları sonuçları.
Bende multi vitamine şimdi değilde üç ayını biraz geçtikten sonra kullanacağım. :)
Şimdilik folid ve omega 3 aliyorum canım.

Bu arada yorumlarda okudum miden çok bulanıyormuş canım çok geçmiş olsun bende azaldı ama tiksinme soğuma devam ediyor. İnşallah atlatırsın bir kaç haftaya canım. bebişini düşün onun sağlıklı olduğunu düşün güzel şeyler düşün canım. :anne: :KK200:
Bilgisayardan bakmadı mı? Görmeden nasıl yazar öyleyse. Genelde gebelere o veriliyor birşey olur diye korkuyorsan korkma istersen bebek daha büyümeden önlem al büyüdükçe kansızlığın artarsa toparlaman zor olur onun için diyorum yoksa keşke hiç ilaç kullanmasak bu kadar üstüne düşmesek ama elimizde değil. Doktor banada 3 ayı doldursun bir iki hafta sonra yazacağım vitamini dedi. Şuan sadece folik asir be b12 içiyorum o kadar. Midem birazda enfeksiyondan artıyor canım raporluyum hala düzelmedi antibiyotiğe başladık mecburen. İş yerinde oluyor ortak wcden :hasta:

12. hafta zaten üçüncü ayını bitirmiş oluyor bebek bende tekrar devletteki doktoruma sorucam ona göre isteyeceğim. Ama Decavit veya Ocean Mommy alıcam.
ben oceon mumy kullanıyorum canım şuanda 10+6 olduk pazardan beri bunu kullanıyorum

Kızlar burda bebekle ilgili konuştuğum kadar bir arkadaşımla konuşsam acayip sıkılır bunalirdi, eşimle bile konuşmaya gerek duymuyorum birçok şeyi:) abarttigimi düşünebiliyor bazen, bizi biz anlıyoruz sanırım:)
Erkekler pek ilgilenmiyor detaylarla ama sağolsun benimki hiç yalnız bırakmaz doktoru iyice dinler unutmaz hatırlatır ev işlerinide yapıyor ben yapamadığımdan. Daha da kafasını şişirmek istemiyorum isyan eder diye :D

Şurda birkaç hafta kaldı diye ümit ediyorum umarım geçer insan o bulantılar gelince oturup çocuk gibi ağlayası geliyor :)

Ben aynen çocuk gibi dudaklarımi büze buze ağlıyorum :) eşim de iki çocuk büyütmek nasıl olcak bakalım diyo tabi, zaten ruhen kendimi çok küçük hissederim küçük çocuk gibi ruhum büyümuyo :spor:

Bilgisayardan bakmadı mı? Görmeden nasıl yazar öyleyse. Genelde gebelere o veriliyor birşey olur diye korkuyorsan korkma istersen bebek daha büyümeden önlem al büyüdükçe kansızlığın artarsa toparlaman zor olur onun için diyorum yoksa keşke hiç ilaç kullanmasak bu kadar üstüne düşmesek ama elimizde değil. Doktor banada 3 ayı doldursun bir iki hafta sonra yazacağım vitamini dedi. Şuan sadece folik asir be b12 içiyorum o kadar. Midem birazda enfeksiyondan artıyor canım raporluyum hala düzelmedi antibiyotiğe başladık mecburen. İş yerinde oluyor ortak wcden :hasta:

Geçmiş olsun canım,Allah acil şifa versin

Erkekler pek ilgilenmiyor detaylarla ama sağolsun benimki hiç yalnız bırakmaz doktoru iyice dinler unutmaz hatırlatır ev işlerinide yapıyor ben yapamadığımdan. Daha da kafasını şişirmek istemiyorum isyan eder diye :KK70:

Ben ise gidip eve geliyorum pert oluyorum midem iyi olsa belki daha enerjik olurdum, ev işi yapmıyorum iki aydır yemek ye yapmıyorum,üstüne ağlıyorum midem dayanılmaz olunca,bu günler geçecek diye teselli ediyor ,bildiğin yan gel yat durumdayım,boslayabildigim kadar bosluyorum herşeyi,7 ay sonra bu günleri ariycaz koşturmaca olacak, nazlandigim kadar nazlandi elimi bişeye surmuyorum, valla hicbisey yapasimda olmuyor zaten alıştım evde yatmaya:KK9:cocuklu olup hergun yemek ev işi yapanların önünde saygıyla egiliyorum:temizlik:

kızlar merhaba, ben daha 10. haftamdayım ama tartıldım 3 kilo almışım. bu hızda gidersem yokuştan inmez yuvarlanırım :) karnımda çok çirkin bi göbek var. var mı benzer bişi yasayan? gaz vs. de suan yol ama bir kütle var suan

Ben de neu folie kullanıyorum gayet memnunum zaten gebelik öncesi kansızlık d vitamini takviyesi almıştım hepsi iyi şükür.
2 li test için haftaya çarşamba devletten randevu aldım orada yaptıracam ben de

Banada etki etmiyordu ağrı kesici rahat iki hafta çektim ağrıyı ama ilk günler kadar şiddeti kalmıyor üzülme doktorlarda bebek var diye birşey yapamıyor onlarda haklı. Antibiyotik ve ağrı kesiciyi ağrı şiddetlendiğinde alma daha azken al o zaman etki ediyor
Görümcem bi dua söyledi bana ağrı şiddetlenmeye başlayınca duayı elimle dişime tutarak okudum hamdolsun aşırı iyiyim ♥️ Bulantılarımı yeniden hissetmeye başladım. Buna bile seviniyorum.

Ben ise gidip eve geliyorum pert oluyorum midem iyi olsa belki daha enerjik olurdum, ev işi yapmıyorum iki aydır yemek ye yapmıyorum,üstüne ağlıyorum midem dayanılmaz olunca,bu günler geçecek diye teselli ediyor ,bildiğin yan gel yat durumdayım,boslayabildigim kadar bosluyorum herşeyi,7 ay sonra bu günleri ariycaz koşturmaca olacak, nazlandigim kadar nazlandi elimi bişeye surmuyorum, valla hicbisey yapasimda olmuyor zaten alıştım evde yatmaya:KK9:cocuklu olup hergun yemek ev işi yapanların önünde saygıyla egiliyorum:temizlik:
Günü geldiğinde kendi hızına inanamayacaksın. Şimdi zayıf ve yavaşsın o zaman hızlı ve güçlü olacaksın.

TAHLİL SONUÇLARIM
serbest t3 :2.5
serbest t4: 0.90
Tsh: 2.60
bu tahlil sonuclarim 1 hafta once bu kani verirken hafta ici 100mg hafta sonu 150 mg iciyordum druma gonderdim haftada 3 gun 150 mg haftanin 4 gunu 100 mg la degisti.Doktoeum Endokrinci ve prof.tshlara lutfen dikkat edin

Kızlar burda bebekle ilgili konuştuğum kadar bir arkadaşımla konuşsam acayip sıkılır bunalirdi, eşimle bile konuşmaya gerek duymuyorum birçok şeyi:) abarttigimi düşünebiliyor bazen, bizi biz anlıyoruz sanırım:)
Aynen canım burda konuşunca rahatliyorum bende ... Ve herkesi merak ediyorum inanın ki biri. Kalp atışını diydul hareketlerini gördüm diyince okdr mutlu oluyorum ki ve .üzücü olaylar yaşayanlar içinde üzülüyorum

TAHLİL SONUÇLARIM
serbest t3 :2.5
serbest t4: 0.90
Tsh: 2.60
bu tahlil sonuclarim 1 hafta once bu kani verirken hafta ici 100mg hafta sonu 150 mg iciyordum druma gonderdim haftada 3 gun 150 mg haftanin 4 gunu 100 mg la degisti.Doktoeum Endokrinci ve prof.tshlara lutfen dikkat edin

Canım bu değerler hastanede ölçen makinenin değerlerine göre değişiyormu, makinelerde normal alt ve üst sinirlar farklılık gösteriyor o nedenle referans aralığına dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum,
Benim serbest t3 um 2.5 ama değerim referans aralığına göre normal, serbest T4 0.81 ama oda normal, senin sonuç gösteren yerde bunlarda düşük olduğuna dair isaretle belirtilmismi

Kızlar iyi akşamlar.. ben pazartesi kontrole gittim 6+4 olması gerekirken 5+5le uyumlu çıktı kese biraz küçük dedi 8-9 mm civarı. Aynı gün kahverengi pembe lekelenmelerim oldu çok korktum düşük olur mı diye.. başına böyle bişey gelen oldu mu, sonradan yetişir mi ki haftasına? progestan kullanıyorum lekelenme kalmadı ama belim ağrıyor raporda alamıyorum dinlenmeye çalışıyorum

Selam Arkadaslar

Size birsey soracağım
Gecen hafta mide bulantisi iştahsızlık göğüs hassasiyeti kasıklarimda Ağrı vardi
İki gündür hicbirsey yok
Normal eskisi gibiyim
Sizde de oluyomu böyle
Bu belirtiler gidip geliyo mu böyle?

Aynen canım burda konuşunca rahatliyorum bende ... Ve herkesi merak ediyorum inanın ki biri. Kalp atışını diydul hareketlerini gördüm diyince okdr mutlu oluyorum ki ve .üzücü olaylar yaşayanlar içinde üzülüyorum

Aynen herkese çok dua ediyorum, inş daha güzel haberlerimizi de paylaşırım canım.

Back