• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bn ilkini kiz istiyodum ama istedigimin tersi olur kesin erkek olur dedim kizim oldu.bunu da erkek istiyom istedigimin tersi olur kesin diyorum kiz olur diyorum ama erkek olur insallh.ama tabikide en onemlisi saglik ve hayirlisi ne ise o olsun.kizda olsa erkek de olsa onemli degil sagligi yerinde olsun yeter.allhm hepimizin gonlundekini hayrli eyler nasip eder insallh

belki ben ilac kullanmama ragmrn boyle ciktigi icin hepsine bakarak ayarliyor dozunu tsh normal buluyordur digerlerinden birini birazdaha dusurmek istemistir.
Benim normalde öyle bir sıkıntım yokta gidince yine sorucam

Bn ilkini kiz istiyodum ama istedigimin tersi olur kesin erkek olur dedim kizim oldu.bunu da erkek istiyom istedigimin tersi olur kesin diyorum kiz olur diyorum ama erkek olur insallh.ama tabikide en onemlisi saglik ve hayirlisi ne ise o olsun.kizda olsa erkek de olsa onemli degil sagligi yerinde olsun yeter.allhm hepimizin gonlundekini hayrli eyler nasip eder insallh

İlk çocukta çok önemli olmuyor çoğu zaman ama ikinci çocukta hangisi eksikse gönülden o geciyor :KK200: ilkin de kız hissettim rüyalarımda hep kız bebek gördüm ama erkek ismi gördüm erkek oldu adını da rüyamda ki gibi verdim. Bu kez yine kız hissediyorum bakalım bu kez ters köşe olmaz belki :KK45:

inşallah vucudumuz uyum sağlarda kilomuz çok artmaz. bebiş cıkcak kurtulcak biz aldıgımız kilolarla kalakalcaz :) haha

Allah hangisi hayırlı ise onu nasip etsin inşallah canım. Benim de gönlümden saklayamayacağım kız geçiyor. İlk gebeligimden daha farkli hissediyorum bu kez kendimi de nasip . Ama nihayetinde hayırlısını istiyorum elbette. :dua:
İnşallah. hayırlısı sağlıkla canım. İlk gebeliğinde nasılsı ?

Kızlar merhaba elimi kaç defa yıkadım ıslak mendille sildim ama elimde paslanmış demir kokusu var ya :( elimin kokusu geldikçe midem de bulanıyor

canım kullanıyorum ama öyle onu kullanınca fark eden bişe olmadı gerek kilo olarak gerek his olarak arkadaşlardan biri kilo yapıyor yazmış ama değişiklik yok canım kan değerlerimde normaldi
Tamam canım çok saol :) doktorumlada konuşup ilerleyen dönemlerde kullanırım inşallah :)

Buyuk ultrasonada girdm kalp atisi yok
Kurtaja gidiyorm maalesef
Tiroidm 3. 5 çikmşti alakasi varmidr bilmiyorm
Canım çok geçmiş olsun Allah tez zamanda birdaha gebe kalam şansı versin :( :KK200:
Kendine çok iyi bak canım.
Tiroid ilk başlarda benimde yüksekti sonra düştü kendiliğinden hiç bilmiyorum alakası var mı. :(
Büyük ultrason derken nasıl ?

Allah yardımcın olsun canım bidaha böyle şeyler göstermesin inş. Vakti saati gelmedi demek ki rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ben troid ile alakası olduğunu düşünmüyorum benim de tsh değerim yüksek çünkü. çok geçmiş olsun.

İnşallah. hayırlısı sağlıkla canım. İlk gebeliğinde nasılsı ?

Bulantılarım çok yoğundu ve o yüzden bol bol ekşi yemistim. Tavuktan ekmekten salçalı yemekten soğandan ve tatlı olan her şeyden tiksinmiştim. Beş aya kadar tatlı yiyemedim mesela. Bel agrilarim ve kasık ağrılarım coktu. Bir de göğüs cevresindeki halka çok koyulasmisti. Bu kez tam tersini yaşıyorum. Bulantılarım var ama aşırı değil. Bel kasık ağrım yok. Yiyeceklerden aşırı bir tiksinmem olmadı istersem yiyebiliyorum. Koyulaşma çok az oldu bu kez. Bir de kendimi daha halsiz hissediyorum bunda. Ama cinsiyetle ne kadar ilgisi var bunların bir fikrim yok açıkçası :KK49::KK49:

Çok geçmiş olsun. Sabırlı ol. Olan da hayır vardır. Allah sana sağlık sıhhat versin. İnşallah hayırlı ve güzel bir zamanda tekrar nasip eder Rabbim.

Çok geçmiş olsun cnm önü düşünme hiç bilemeyiz.Allahin takdiri hayırlısı buymuş.saglikli olmayan bebeklerde genellikle bu oluyor.bende yaşadım çünkü tam bu haftada gittiğimde bende kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum.insallah en kısa sürede Allah sağlıklarını nasip edicek sana ve kucağına alcaksın.

Kızlar selam nasılsınız? cok sık giremiyorum ama bazı bilgiler paylaşmak istedim ben ucundan mayıs annesi olacagımdan azıcık önce gidiyor sizden :) 12. Haftamın son günü icin ikili teste randevu aldım fiyatlar biraz ucuk gibi haberiniz olsun. Buarada gribim ortakulak iltihabı yasıyorum ve ilac icemiyorum acile de gittim en fazla agrı kesici serum takabiliyorlar aklınızda olsun kendinize dikkat edin hasta olmayın :) bir dee vajinal ultrasonla baktı doktorum daha net görünüyor ya orada o yüzden bir cıkıntı gördük:)) erkek yüksek ihtimalle dedi :))
Ikili teste ne kadar dediler bende haftaya yaptiracagim doktorumun özel muayenehanesi var ense kalinligina bakicaz dedi ama bu farkli sanirim.. benimkide haftaya gorunebilir erkekse dedi bakalim hayirlisi saglikli olsunlar..:)

Hayrlisi zaten 2 oglum vardi belki birde kizim olur umuduyla istedim ama nasip degilmis.bi daha da düsunmem heralde

Back