- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 133
Gözünaydın canım. Ne testiydi?Günaydın Kızlar. Test sonuçlarım güzel çıktı çok şükür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canım. Ne testiydi?Günaydın Kızlar. Test sonuçlarım güzel çıktı çok şükür :)
Günaydın canım. 6 tane test istedi kızamık , bulaşıcı hastalık bebeğe etki edecek geçirdiğim yada geçirme ihtimalim olacak hastalık testleri. Çok şükür temiz çıktı. Ondan öncede bir kaç testi sağlık ocağı yaptı. Haftaya tekrar gideceğim. Folik asit hapımı değiştirecekmiş. Sende durumlar nasıl ?Gözünaydın canım. Ne testiydi?
Hadi gözünaydın canım kanama alanın geçmiş darısı başıma inşgünaydınnn bnde dün gittim bebişim kıpır kıpırdı maşallah (= kanama alanını rahim emmiş sadece izi kalmış..kabız olmamaya çömelmemeye dikkat et dedi..yasak ilişki dönemi bitti dedi..ben ikili test yaptırmıcam haftaya ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacak sadece
bu arada benmde bulanım çok oldu ama ona rağmen yemeye devam ettiğim için 2 kiloya yakın aldım şimdiden..58 kiloyum göbeğim zaten vardı iyice çıktı pantalonlar olmuyo bende kendime bikaç pantalon almam kızımda 25 kilo almıştım bunda sözde dikkat edicektim![]()
Doğru soylüyosun canım biraz kullanayım kansızlık var bende sürekli soluk benizliyim üsürüm hepBilgisayardan bakmadı mı? Görmeden nasıl yazar öyleyse. Genelde gebelere o veriliyor birşey olur diye korkuyorsan korkma istersen bebek daha büyümeden önlem al büyüdükçe kansızlığın artarsa toparlaman zor olur onun için diyorum yoksa keşke hiç ilaç kullanmasak bu kadar üstüne düşmesek ama elimizde değil. Doktor banada 3 ayı doldursun bir iki hafta sonra yazacağım vitamini dedi. Şuan sadece folik asir be b12 içiyorum o kadar. Midem birazda enfeksiyondan artıyor canım raporluyum hala düzelmedi antibiyotiğe başladık mecburen. İş yerinde oluyor ortak wcden![]()
Bende düşünüyorum iyi olduğunu okudum her yerde :) güzel mi bir etkisi var mı ?ben oceon mumy kullanıyorum canım şuanda 10+6 olduk pazardan beri bunu kullanıyorum
Gözün aydın çok güzel.. Ben iyiyim çok şükür. Rahat geçiyor. Bazen sıfır belirti oluyor endişeleniyorum. Akşamları bel ağrısı yokluyor.Günaydın canım. 6 tane test istedi kızamık , bulaşıcı hastalık bebeğe etki edecek geçirdiğim yada geçirme ihtimalim olacak hastalık testleri. Çok şükür temiz çıktı. Ondan öncede bir kaç testi sağlık ocağı yaptı. Haftaya tekrar gideceğim. Folik asit hapımı değiştirecekmiş. Sende durumlar nasıl ?
Maşallah canım. Valla bende mide bulantısıyla baş etmeye çalışıyorum, kusma yok ama yinede çok kötü durum. Bel ağrısı bende de oluyor 2,3 gündür. ee artık bebişler büyüyor :)Gözün aydın çok güzel.. Ben iyiyim çok şükür. Rahat geçiyor. Bazen sıfır belirti oluyor endişeleniyorum. Akşamları bel ağrısı yokluyor.
İkinci olmasına rağmen birinci kadar heyecanlıyım :)
Bende düşünüyorum iyi olduğunu okudum her yerde :) güzel mi bir etkisi var mı ?
Maşallah canım. Valla bende mide bulantısıyla baş etmeye çalışıyorum, kusma yok ama yinede çok kötü durum. Bel ağrısı bende de oluyor 2,3 gündür. ee artık bebişler büyüyor :)
Şu an bebegin kalp atislarini doktor duyamadi 5. 7. Haftalarda duymustu
Devlet hastanesi diyemi acaba
Aslında D vitaminine ihtiyacım var bide omega 3 balık fazla tüketemiyorum. :) Kan değerlerim şuan normal acil durum yok ama ilerisi için bebek büyüdükçe sanki gücümü kaybediyorum daha çok yorgun hissediyorum kendimi. Eve gelince hemen uyumak istiyorum.Canım ilk gebeligimde kullanmıştım ben. İçinde balık yağı da var besin değeri yüksek bir vitamin. Yeterli beslenememe durumunda açığı kapatmak için veriyor doktorlar. Eğer kan değerlerin normalse çok ihtiyacın yoksa gereksiz kilo aldırdigi için lüzum gormuyorlar .
Hayırlısı olsun hakkımızda :) eşim kız istiyor ben erkek. İşte bazı belirtiler için kız diye düşünüyorum. ekşi yeme , popunun büyümesi falan. Ama ultrasonda gördüğüm zaman çok hareketliydi , içimden erkek geçti hep :)Bel ağrısı erkek bebeğe işaret derler ama belki de tamamen bir uydurmayalnız bende tutmuştu. İlk bebegimde daha on haftalıkken belim çok ağrırdı ev işi bile yapamazdım . Oğlum oldu. Zaten yüzde elli ihtimal
kayinvalideme demişim ki telefonda konuşurken belim çok ağrıyor. O da herhalde oğlan geliyor diye tahminde bulunmuş kendince. Üç oğlu var zaten ordan yola çıktı belliki
![]()
Evet çok şükür büyüyorlar. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.Maşallah canım. Valla bende mide bulantısıyla baş etmeye çalışıyorum, kusma yok ama yinede çok kötü durum. Bel ağrısı bende de oluyor 2,3 gündür. ee artık bebişler büyüyor :)
canım kullanıyorum ama öyle onu kullanınca fark eden bişe olmadı gerek kilo olarak gerek his olarak arkadaşlardan biri kilo yapıyor yazmış ama değişiklik yok canım kan değerlerimde normaldiBende düşünüyorum iyi olduğunu okudum her yerde :) güzel mi bir etkisi var mı ?
belki ben ilac kullanmama ragmrn boyle ciktigi icin hepsine bakarak ayarliyor dozunu tsh normal buluyordur digerlerinden birini birazdaha dusurmek istemistir.Benimde ilk kan verdiğimdr 2.6 çıkmıştı doktor her şey normal dedi. İlaç vermedi.
Burdada 2.5 olanlar bile ilaç kullanıyor.
Aslında D vitaminine ihtiyacım var bide omega 3 balık fazla tüketemiyorum. :) Kan değerlerim şuan normal acil durum yok ama ilerisi için bebek büyüdükçe sanki gücümü kaybediyorum daha çok yorgun hissediyorum kendimi. Eve gelince hemen uyumak istiyorum.
Hayırlısı olsun hakkımızda :) eşim kız istiyor ben erkek. İşte bazı belirtiler için kız diye düşünüyorum. ekşi yeme , popunun büyümesi falan. Ama ultrasonda gördüğüm zaman çok hareketliydi , içimden erkek geçti hep :)