Benimde kese arkasında kanama alanım var..rapor vermedi işim masa başı diye..ağır kaldırma ağır iş yapma dedi..ben yatmadım yanı işe gidip geliyorum Allah'a emanetiz bidahaki gidişimizde inşallah kalmamştır kanama alanı falan
geçmiş olsun cnm hamileyken gripte kötü oluyo bişey içemiosun..hamileliğin verdiği bulantı ve halsizlikte eklenince dahada etkiliyo..ılık şeyler içip yumuşatmaya çalış cnm içini..ballı süt falan dene Allah şifa versin

Çok şükür gördük yine. Doktor herşey yolunda. Kesede de bebektede etrafında da herhangi bir kanama sorun yok dedi. Çok şükür Allah ıma...
Çok şükür bi şey olmamasına sevindim kuzum Rabbim bize ve bebişlerimize sağlık versin insan korkuyo ister istemez

Benimde kese alanında kanama vardı 1 hafta rapor verdi bana, geçen hafta perşembe başladım işe, Şimdi çok şükür bir şey yok. yinede dikkat ediyorum her şeye .

Çok şükür bi şey olmamasına sevindim kuzum Rabbim bize ve bebişlerimize sağlık versin insan korkuyo ister istemez
Bende sevindim çok şükür. Amin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizimde meleklerimizi bize bağışlasın.

Kizlaaar çok sinirlerim bozuk kendi Dr. Dan randevum yoktu devlete gideyim dedim çok Bulantim var hap dahi yazmadı rapor istedim veremem dedi var mi böyle bişey ya sanki keyfimden istiyorum moralimi çok bozdu

Ben de sabah doktorumun kliniğine gittim. 6 tüp kan ve idrar verdim sonuçlar çarşamba çıkıcak

Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı?

Geçmiş olsun canım benim dikkat et havalar bianda nasılda soğudu bu sene kış çok soğuk olucak bol bol dinlen ıhlamır iyi geliyor hamilelikte gribe diyorlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…