• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar herkesin derdi bulantı benimde midem bulanmıyor. niye acaba ya? benim normalde midem çok hassastır. bir sürü mide rahatsızlığım var. tam tersi oldu. bir sorun mu var acaba ? :110:
böyle olan var mı?
Yanlız değilsin benim de hiç mide bulantım yok göğsüm hassas var o kadar herkes aynı değil korkma canım

kızlar aramızda midesi bulananlar için yeni farkettiğim bir şey söylemek istiyorum. Biraz olsun azalttı çünkü. Hamilelikle birlikte göğüslerim de dolgunlaştı kilom aynı ama hemen göğüs altından sütyenim meğer sıkıyormuş. Midenin hemen üzerine denk geliyor. Tesadüfen sütyeni çıkardığımda bi nebze olsun ferahladığımı farkettim. :dondurma: . Yine midem ağzımda o ayrı ama en azından her an öğürmüyorum. Sizlere de faydası olur belki diye paylaşıyım istedim. :KK200:

kızlar herkesin derdi bulantı benimde midem bulanmıyor. niye acaba ya? benim normalde midem çok hassastır. bir sürü mide rahatsızlığım var. tam tersi oldu. bir sorun mu var acaba ? :110:
böyle olan var mı?
Şanslısın gerçekten çünkü çok zorlayıcı bir durum. maşallah sizin gibilere

Merhaba arkadaşlar. Allah izin verirse bende Mayıs annesi adayıyım. Daha önce yazmıştım ama bilmeyenler için tekrar paylaşmak istiyorum. Daha önce 5 tane bebeğimi 6. haftada kaybettim. Şu an 7. haftadayım ve Cuma sabahı randevum var. Kalp atımını 6+3 te duyduk ama hala devam ediyor mu diye korku icindeyim. :KK17: Umudumda çok bu kez. Çünkü rahmimde yapisiklik tespit edildi. Temizlendi. Benim icin tum hamislerden birer fatiha esliginde dua istiyorum. Hepinizden simdiden Allah razi olsun. Rabbim tum hamilelere bebislerini sağ salim kucagina aldırsın. Hamile olmayanlarada en yakin zamanda en sagliklisindan hamile kalmayi nasip etsin.:nazar::anneadayı::emir_bebek:

hanimlar gebelik takibi icin saglik ocagina kan verdim bugun . sonuclar internetten gozukur mu ? yarin oglen gelip alirsin dedi sonuclarini da . saglik ocagi bana cok cok uzak .
evetcanim ertesi gun internette labrovatuar sonuclari yaz cikiyor ben oyle almistim googleden arastir elinde barkodun varsa tc no ve barkod yeterli

evetcanim ertesi gun internette labrovatuar sonuclari yaz cikiyor ben oyle almistim googleden arastir elinde barkodun varsa tc no ve barkod yeterli
barkodum yok canim . peki e nabiza baktin mi oraya geliyor mu sonuclar . gerci yarin gitmeye niyetlendim artik

Merhaba hanımlar
Dün kontrolum vardı
Bebeğim 10 hafta 2 günlük olmuş
Boyu 32mm
Kalp atışı güzel dedi
Bu kez ben de duymak istedim
Normalde bu haftalarda açmayı pek tercih etmiyoruz ama dedi yine de dinletti

İki hafta sonra ikili test için gideceğim
Bulantılarım çok şükür azaldı
Ama 20 günde 3 kilo vermişim bulantılar yüzünden
Artık yemek yiyebiliyorum
Ama tabi hala hafif şeyler tercih ediyorum

Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum

M
Merhaba hanımlar
Dün kontrolum vardı
Bebeğim 10 hafta 2 günlük olmuş
Boyu 32mm
Kalp atışı güzel dedi
Bu kez ben de duymak istedim
Normalde bu haftalarda açmayı pek tercih etmiyoruz ama dedi yine de dinletti

İki hafta sonra ikili test için gideceğim
Bulantılarım çok şükür azaldı
Ama 20 günde 3 kilo vermişim bulantılar yüzünden
Artık yemek yiyebiliyorum
Ama tabi hala hafif şeyler tercih ediyorum

Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
senin .nerdeyse üç aylik olmuş maşallah:)çocuk büyümüş bile

M
senin .nerdeyse üç aylik olmuş maşallah:)çocuk büyümüş bile

Gerçekten ne ara zaman geçti de büyüdü ben de anlamadım
İlk kez ultrasonda bebeğe benzer bir görüntü gördüm heyecanlandım :)

Minik bir noktacıkti
Şimdi fasulye olmuş
Sağlıkla gelsin inşallah

Hanımlar hamileliğiniz süresince aldığınız kötü haberler karşısında nasıl güçlü durmayı basardiniz

Babama ilik kanseri teşhisi koyuldu
Bu hafta hastaneye yatirdilar
Çok fazla ağrıları var
Bir anda çöktü dağ gibi adam :(

Ben günlerdir ağlıyorum perişan haldeyim
Herkes ağlama bebeğin etkilenir diyor ama elimde değil

Babamın acı çektiğini düşündükçe kahroluyorum :(

Yazık o halde bana moral vermeye çalışıyor
Üzülme kızım torunumu kucağıma almadan bir yere gitmem dedi :(

Hanımlar hamileliğiniz süresince aldığınız kötü haberler karşısında nasıl güçlü durmayı basardiniz

Çok fazla ağrıları var
Bir anda çöktü dağ gibi adam :KK43:

Babamın acı çektiğini düşündükçe kahroluyorum :KK43:

Üzülme kızım torunumu kucağıma almadan bir yere gitmem dedi :KK43:
Ay canım benim ya herkesin gerçekten bir derdi var Allah yardımcın olsun üzülme diyemem ama bırakma kendini... Sende olumlu düşün kanser çok korkutucu ama tedavisi .Gelişiyor gün geçtikçe evet zorlu bir süreç ama dua edelim önemli olan sonunda babanin iyi olmasi sen. Babana destek ol belkide gerçekten bu bebek size şans getirecek bide öyle dusun

Beni de beklemek çok geriyor. Sanki zaman durdu. Randevu günleri gelmek bilmiyor. Doktorum beni 10 haftalıkken çağırdı bense daha 7+2 yim. Ay bunun bir de cinsiyet öğrendiğimiz randevusu var. Asıl sabırsızlık onda yaşanıyor. :KK48:

9 ve 12. Haftada çağırdı, 12 de sanırım ikili testi halletcez, sonra ayda bir çağıracak diye düşünüyorum. Bazıları hem devlete hem özele aynı anda gidiyorlar,iki doktora takip yaptırıyorlar, sık sık bebekten haber alıyorlar, varmı öyle yaptıran burda acaba. Eşime bunu teklif etsem aklımı kaybettigimi düşünür :) vakit ayırmakta zor olur iki doktora git iki farklı tarz falan yorulur insan,

9 ve 12. Haftada çağırdı, 12 de sanırım ikili testi halletcez, sonra ayda bir çağıracak diye düşünüyorum. Bazıları hem devlete hem özele aynı anda gidiyorlar,iki doktora takip yaptırıyorlar, sık sık bebekten haber alıyorlar, varmı öyle yaptıran burda acaba. Eşime bunu teklif etsem aklımı kaybettigimi düşünür :) vakit ayırmakta zor olur iki doktora git iki farklı tarz falan yorulur insan,
ben de boyle dusundum ama devamli ultrason zarar verir mi biliyor musunuz

Ben sofr renklerden hoşlanıyorum klasik pembe mavi seçmicem ama doğum iznine çıktığımda başlıcam alışverişe daha çok var zaten sabırsızım :))) kimi güzelleşiyor gerçekten genelde 4. Ayda higebelik parıltısı gelirmiş öyle diyorlar ama ben şimdiden çöktüm yani

Bende soft, bakınca göz yormayan, sade ve çok kullanışlı bol çekmeceli şeylere bakıyorum, erkek olursa beyaz olacak tercihim, kız olursa çilek mobilya da bir oda gördüm bayıldım onu çok istiyorum. Marka olduğu için iki katı fiyatlar tabi. Birde büyüyen beşiğin yavrulu olanlarını tercih edicem içinden bir yatak daha çıkıyor istersen eşya koy içine. Çok güzel contry modellerde var. Ben çoğu şeyi çevremde aldım, bir oda alicam okadar, kısa süreli kullanılan eşyalara para vermek insana gereksiz geliyo,
Sen parıltı için 4. Ayı bekle canım. Ama bence sana öyle geliyodur, belki de parliyosundur:)

Çok fazla ağrıları var
Bir anda çöktü dağ gibi adam :KK43:

Babamın acı çektiğini düşündükçe kahroluyorum :KK43:

Üzülme kızım torunumu kucağıma almadan bir yere gitmem dedi :KK43:

Canım Allah babacigina şifa versin,sana da güç kuvvet versin inşallah. Çok geçmiş olsun canim

ben de boyle dusundum ama devamli ultrason zarar verir mi biliyor musunuz

Cep telefonundan daha fazla zararı olduğunu düşünmüyorum. Ultrasona girmekten dolayi bebeğine bişey olanı duymadım. Zararlı olsa hiç yapılmazdı bence:) ama iki takip yorar insanı biri farklı bişey dese kafaya takarsin vs

Kızlar sizde ara ara adet olacakmış gibi kasık ağrısı veya kramp oluyor mu?

Mesela bende şuan var, astım öksürük yaptı öksurmekten kasiklarim ağrıyı iki gündür. Normal hafif ağrılar,dayanilmayacak gibi ağrı olursa doktora gitmek lazim

Ya kızlar okadar zorlanıyorum ki sufeklu tiksinme mide bulantısı kokular ve halsizlik bide hemşireyim. Ve şuan çalışacak gücum yok bu hafta izindeyim haftaya napicam bilmiyorum benim gibi olan varmi

Ben varım, öğlen ikiden sonra artarak devam eden mide bulantısı. Ve aşırı koku heryerde koku var:) benimde sürekli ders anlatmam lazım, öğleden sonraki derslerde ayakta ders anlatmak zor oluyor, birde astımın tuttu öksurmekten bu hal oluyorum, ama 3 ay bitince geçecek bu koku bulantı. 9 ay yaşayanlar var inş öyle olmayiz

böyle olan var mı?

Bence sen şanslı bir insansın, bazı insanlarda bulantı olmuyor, keyfini sür canım. Sorun bizim bulantimizda:) mide bulanmamasi harika bişey takma bunu,herkeste farklı oluyor

Back