• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dilerebru dilerebru Sata göre 19 mayis.. Tarihler ayni nerdeyse.. hadii ins. Hayirliyla :) Ben de gitmezdim ama dis gebelik gecirmistim (tek tüpüm var Su an) o yüzden ve de kahverengi lekelenme oldugu icin mecbur Gittim canim.. Maalesef kötü Gecmisim oldugu icin Dr hemen haber et randevu erken den al Demisti...[/
benim bu üçüncü hamileliğim ilk gebeliğimde dokuz ay boyunca yoğun gebelik belirtisi yaşadım ve çok şükür sağlıklı bir oğlum var şimdi 3 buçuk yaşında.
İkincisi de aynı şekilde 9 ay boyunca bol kusmalı, baş dönmeli gebelik yaşadım ama malesef bebeğim 4 gün yaşayabildi Kalbinde sorun vardı :((
Şimdi ise 3. gebelikte hiçbir belirti rahatsızlık hissetmiyorum sabahları çok hafif bir bulantı dışında acaba dış gebelik mi diye aklımdan da geçmiyor değil.Yine de pazartesi gününe kadar sabredeceğim hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Basiniz sagolsun cok cok aci bi tecrube.. Allah bagislasin bebegiini. Canim

Sagol canim hakkimizda hayirlsii..

Dis gebelikse sürekli kanaman ve s<rekli idrarin varmiss gibi olur.. Onlar yoksa icin Rahat olsun.. Ben maalesef regl kanamasi fln yasadimm.. Ve hic bilemedim dis gebeligimi doktorda bilemedi.. En son acillestim. Hastanede söylediler Allah düsmanimin basina vermesin.. :(

Kızlar günaydın ben bugüne kadar çok iyiydim ama bugün bi halsizlik mide bulantısı yemek yemek istemiyorum resmen belki günlüktür diye kendimi avutuyorum çok isteksizim her şeye karşı :KK43:
Başlıyor canım ilkten öyle sonradan çoğalıyor belirtiler :) sıkma canını alışıyorsun sonra dinlenmene bak biraz düzelene kadar gün içinde hafifler.

Normal bence. Akşam midem çok boştu karnım da çok düzdü net hissettim farkı. Şu an mesela o kadar belli değil. Açlık tokluk zamanları çok farkettiriyor. Böyle böyle gitgide tüm karnı kaplayacak o kabarıklık . İnşallah görürüz o günleri de... :anneadayı:
Ay yerim razıyım sağlıklı olsun heryerimi yamultsun miniğim :anne:

Göstepe medicalparka gidiyorum bana en yakın o. Doğum ne kadarmış sordun mu Pendik medicalde?
Sormadım ama baya pahalıdır diye düşünüyorum çünkü muayeneleride çok tuzlu yarın sorucam ama detaylı

Bendede biraz solgunluk var ciltte :) inşallah canım :anneadayı::emir_bebek: gerginlik bendede var rahimde büyüyorlar bebişler oyy :KK68:
onlarda artık kendilerini yavaş yavaş hissettiyorlar yaaa :KK25: bende de bir kere bi damar atar gibi oldu :KK70:
Evet kuzucuğu hissetmeye başladık :) ay çok şükür bugünlere ya :KK200: o damar gibi hissettiklerimiz normalmiş bebişmiş dr dedi

Ölçmemiş demek ki canım, benim de ilk keseyi gördüğümüzde ölçmemişti, 2.'de ben rica ettim ölçtü. Her şey yolundaysa bakmıyorlar, bebek gözükünce onun uzunluğundan hafta hesabı yapılıyor. O günleri de güzel güzel görürsün inşallah :)
İnşallah canım ikinci kontrol haftaya kaldı o zaman sorarım :)

Dün akşam baya kıvrandırdı beni gaz sancısı hayatımda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum mide bulantısını zaten tahmin edersin sancı varken mecbur sabahları metpamid alıyorum yoksa o gün asla bitmiyor bir yıl gibi. Banada kız gibi gelmeye başladı inan yüzümdeki nur gitti diyim saçlarımda sarı koyultamıyorumda sivilcelendim ergenliğimde bile sivilcem olmazdı sıpalar biraz depresyona sokacak galiba bizi :) bu arada kontrolün ne zaman? Benim yarın inşallah

Eczanelerde organik boyalar varmış dermotologum söyledi,saçlarını boya süslenmiş puslen bakımlı ol kendini mutlu hisset bebeğe mutluluk enerji lazım dedi, ben 3 ay dolduktan sonra boyaticam, hamileler için özel boyadan alıp, tüm arkadaşlarım öyle yaptı. Sende deneyebilirsin.
Haftaya salı gitcem 9+3 oluyorum, 9. Hafta çağırdı doktor, birde 12 de geleceksin demişti, sanırım 11-12 de testler yapılıyor ikili test dedikleri sanırım. Senin kaç oldu tam olarak canim

Doğumda havasız kaldı o nedenle ömür boyu bana bağlı. Fizik tedavi görüyor. Bu yüzden sezaryen doğum istiyorum ikinciyi Allah nasip ederse. Bu bebeği kendim istedim. Çok sıkıntılı süreçlerden geçtim. Hem oğlumun kendi canından kanından bir yakını daha olsun dedim hem de gücüm yetiyorken tekrar anne olmak istedim. Rabbim yaralarimi sarayım diye nasip etti çok şükür. İnşallah sağ selamet kucağıma alırım.

Allah çok güzel,sağlıklı,ailesinin kıymetini bilen,merhametli bir evlat nasip etsin canım. Oğluna da sağlık sıhhat nasip etsin inşallah , sıkıntılarınızı gidersin

40+3 dü. Önceliğimiz normal doğumdu ama bir şeyler ters giderse sezaryene alinirim diyordum. Biz bir şeylerin ters gittiğini fark ettik. Doğum çok sancılı ve çok uzun sürmüştü çünkü. Verdikleri tahmini zamanı bile üç dört saat aşmıştı . Ama dinletemedik. O acı içinde başka hastaneye gitmem mümkün bile değildi . Her doğum bir değil mutlaka. Kimisinin doğumu o kadar kolay oluyor ki ... Benim nasibimde zoru varmış. Doğumum zordu sonrasında dayanmaya çalıştıklarım daha zordu. Şimdi senesi geliyor ve ben o anı çok canlı yasiyorum hala. İnşallah inanın yürekten dua ediyorum Rabbim sizlere su gibi duru tertemiz kolay doğumlar nasip etsin. Dokuz aylık emeğin umudun karşılığı boşa çıkmasın inşallah.

Allah razı olsun canım, Allah evlatların için ne diliyorsan hepsini gerceklestirsin insallah

Kızlar bugün değişik bir şey yaşıyorum. Akşam oldu bu. Uzanırken karnımda üç dört kez ayrı zamanlarda toplanma hissettim. Gebelik yaşayanlar bilirler ilerleyen haftalarda bebeğin tek bir noktada toplanmasını andırıyor. Hakikaten hissettiğim bölgede ufacık bi kabarma da var. Keseyi hissetmem için erken gibi geliyor ama bilemedim. İlk gebeligimde kesenin olduğu yeri 8+lardayken farketmeye baslamistim. Bu biraz erken oldu sanki.

Yatakta sağa sola dönerken sağdakasigimin icinde batma oluyo bu öyle bişey mi acaba,

Back