Iğne tedavisi gördüm. 11 gün önce çatlatma iğnemi yaptım. 10 gün önce de yumurtlama günümdü. Bi haftadır çok fazla şişkinliğim var. Göğüslerim kaşınıyor ve ağrıyorlar. Ara ara kasıklarım ağrıyor. Altta batmalar oluyor. Sizce gebe miyimdir?
İnş öylesindir canım :dua: Herkesde her gebelikte farklı oluyor belirtiler. Bişey söyleyip umutlandırmak istemem seni rabbim hakkında hayırlı olanı versin.

Ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum. Ense ve burun kemiğine baktiricam yalnızca. Olacaga çare yok zaten. Çıkan sonuç olasılık üzerine olduğu için ve bu konuda bir çok hataya düşüldüğü için strese girmek istemiyorum. Ama yaptırmak isteyen yaptırabilir. Devlete ilk gebeligimde iki kez gittim mecburiyetten iyisine denk gelemedim bir türlü . O yüzden becerebilirsem beş haftada bir ozele gitmek istiyorum muayeneye. Sabretmek zor geliyor ama hiç değilse bebeğimi daha az yormuş olurum diyorum. Ultrasonun bebeğe zararı olduğunu söyleyenler var ama doğruluk payı nedir emin değilim.
Bende yaptırmayı düşünmüyorum. Allah sağlık versin inşallah. Bu kadar zaman olsun diye uğraştık. O testlere güvenipte aldıramam ki meleğimi. Bir hastanede 18000 kişi yaptırmış. Ne kadar sürede bilmiyorum. Bunların sadece 30 u gerçekten öyleymiş. Bütün hamileliği stresli geçirmeye ne gerek var.

Bende yaptırmayı düşünmüyorum. Allah sağlık versin inşallah. Bu kadar zaman olsun diye uğraştık. O testlere güvenipte aldıramam ki meleğimi. Bir hastanede 18000 kişi yaptırmış. Ne kadar sürede bilmiyorum. Bunların sadece 30 u gerçekten öyleymiş. Bütün hamileliği stresli geçirmeye ne gerek var.

Aynı kanıdayım. Ama bazen anne adayları evhamlı ya da stresli olabiliyor içim rahat etsin diye yine de yaptırıyor saygimiz sonsuz .... İlk gebeligimde ense kalınlığı ve burun kemiği ölçüleri normaldi onda da yaptirmadım. İnşallah bu bebeğimin de ölçüleri normal gelir. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah miniklerimizle ilgili...

Kızlar ben hem aspirin hem iğne kullanıyorum benim gibi olan var mı iğneyi bugün acilde yaptırdım 9 ay mı kullanıcam nasıl olacak
Geçmiş olsun canım benimde kan pıhtılaşmam var ecopirin ömür boyunca dedi doktor oksapar 04 verdi Doğuma kadar tam 9 ay değil bir kaç hafta önce bıraktırıyor kendime vurmayı öğrendim en acısız göbek bölgesinde hepimize sağlıkla gelsin inşallah

Bende yok erken haftalarda iki dusugum oldugu icin ilk uc ay tedbir olarak kullaniyorum.
Anlıyorum canım tabii tedbir olarak doğru yaptınız inşallah sağlıkla gelsin benim ilk oğlum sorun yoktur çok şükür sonrası iki düşük ilk kürtaj ikinci kimyasal oldum testleri yaptırdım pıhtılaşmam olduğumu öğrendim

Anlıyorum canım tabii tedbir olarak doğru yaptınız inşallah sağlıkla gelsin benim ilk oğlum sorun yoktur çok şükür sonrası iki düşük ilk kürtaj ikinci kimyasal oldum testleri yaptırdım pıhtılaşmam olduğumu öğrendim
Bende dusuklerden sonra oglumu bu sekilde kucagima aldim cok sukur.
Darisi bu gebelige insallah. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.

5 haftalıkmış seninki daha küçük hemen olmaz belirti canım. Benim 6+3 6 da başlar dediler. Bir de benim midem çok hassastır ben ondan şaşkınım. İnşallah evham yapıyorumdur ‍♀️
Evet canım henüz erken :D yavaş yavaş bulanmaya başlıyor tiksindirici şeyler görünce az kalsın kusacaktım

Merhaba arkadaşlar. Allah izin verirse bende Mayıs annesi adayıyım. Daha önce yazmıştım ama bilmeyenler için tekrar paylaşmak istiyorum. Daha önce 5 tane bebeğimi 6. haftada kaybettim. Şu an 7. haftadayım ve Cuma sabahı randevum var. Kalp atımını 6+3 te duyduk ama hala devam ediyor mu diye korku icindeyim. :KK17: Umudumda çok bu kez. Çünkü rahmimde yapisiklik tespit edildi. Temizlendi. Benim icin tum hamislerden birer fatiha esliginde dua istiyorum. Hepinizden simdiden Allah razi olsun. Rabbim tum hamilelere bebislerini sağ salim kucagina aldırsın. Hamile olmayanlarada en yakin zamanda en sagliklisindan hamile kalmayi nasip etsin.:nazar::anneadayı::emir_bebek:
Insallah bir daha ayni uzuntuleri yasamazsin. Dualarim sen ve senin gibi herkes için. Bu kez sağ salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim

kızlar günaydın. bende böyle kabak yemeğinden tiksinme oldu :( bide bulantı hissiyatım var ama hiç kusmadım. göğüslerim hala şiş ve acıyorlar. akıntım hala yok. bunlar normal mi? doktor kontrolum cumartesi kalp atışı duymak için. ama bi yerde mide bulantısı olmaması boş gebeliğe işaret gibi bir şey yazıyordu. bu doğru mu?

kızlar günaydın. bende böyle kabak yemeğinden tiksinme oldu :KK43: bide bulantı hissiyatım var ama hiç kusmadım. göğüslerim hala şiş ve acıyorlar. akıntım hala yok. bunlar normal mi? doktor kontrolum cumartesi kalp atışı duymak için. ama bi yerde mide bulantısı olmaması boş gebeliğe işaret gibi bir şey yazıyordu. bu doğru mu?
Hayır değil, bende de mide bulantısı yok, geçen hafta bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum. Stres olma, her şey yolunda canım inşallah

kızlar günaydın. bende böyle kabak yemeğinden tiksinme oldu :KK43: bide bulantı hissiyatım var ama hiç kusmadım. göğüslerim hala şiş ve acıyorlar. akıntım hala yok. bunlar normal mi? doktor kontrolum cumartesi kalp atışı duymak için. ama bi yerde mide bulantısı olmaması boş gebeliğe işaret gibi bir şey yazıyordu. bu doğru mu?
Günaydın canım hiç inanma öyle şeylere birincisi bazilarinin geç başlıyor yedin j haftada vs mesela benim altıncı haftaya kadar hiç birşey yoktu altıncı hafta başladı .Ama ablanın hamileliğinde hiç bulantı kusma yoktu kişiye göre değişiyor kiyaslama

Back