Basiniz sagolsun cok cok aci bi tecrube.. Allah bagislasin bebegiini. Canim

Sagol canim hakkimizda hayirlsii..

Dis gebelikse sürekli kanaman ve s<rekli idrarin varmiss gibi olur.. Onlar yoksa icin Rahat olsun.. Ben maalesef regl kanamasi fln yasadimm.. Ve hic bilemedim dis gebeligimi doktorda bilemedi.. En son acillestim. Hastanede söylediler Allah düsmanimin basina vermesin..

Kızlar günaydın ben bugüne kadar çok iyiydim ama bugün bi halsizlik mide bulantısı yemek yemek istemiyorum resmen belki günlüktür diye kendimi avutuyorum çok isteksizim her şeye karşı
Başlıyor canım ilkten öyle sonradan çoğalıyor belirtiler :) sıkma canını alışıyorsun sonra dinlenmene bak biraz düzelene kadar gün içinde hafifler.

Ay yerim razıyım sağlıklı olsun heryerimi yamultsun miniğim

Göstepe medicalparka gidiyorum bana en yakın o. Doğum ne kadarmış sordun mu Pendik medicalde?
Sormadım ama baya pahalıdır diye düşünüyorum çünkü muayeneleride çok tuzlu yarın sorucam ama detaylı

Bendede biraz solgunluk var ciltte :) inşallah canım gerginlik bendede var rahimde büyüyorlar bebişler oyy
onlarda artık kendilerini yavaş yavaş hissettiyorlar yaaa bende de bir kere bi damar atar gibi oldu
Evet kuzucuğu hissetmeye başladık :) ay çok şükür bugünlere ya o damar gibi hissettiklerimiz normalmiş bebişmiş dr dedi

İnşallah canım ikinci kontrol haftaya kaldı o zaman sorarım :)

Eczanelerde organik boyalar varmış dermotologum söyledi,saçlarını boya süslenmiş puslen bakımlı ol kendini mutlu hisset bebeğe mutluluk enerji lazım dedi, ben 3 ay dolduktan sonra boyaticam, hamileler için özel boyadan alıp, tüm arkadaşlarım öyle yaptı. Sende deneyebilirsin.
Haftaya salı gitcem 9+3 oluyorum, 9. Hafta çağırdı doktor, birde 12 de geleceksin demişti, sanırım 11-12 de testler yapılıyor ikili test dedikleri sanırım. Senin kaç oldu tam olarak canim

Allah çok güzel,sağlıklı,ailesinin kıymetini bilen,merhametli bir evlat nasip etsin canım. Oğluna da sağlık sıhhat nasip etsin inşallah , sıkıntılarınızı gidersin

Allah razı olsun canım, Allah evlatların için ne diliyorsan hepsini gerceklestirsin insallah

Yatakta sağa sola dönerken sağdakasigimin icinde batma oluyo bu öyle bişey mi acaba,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…