• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende medicalparka gidiyorum pendikteki. Sen hangisine gidiyorsun? Devlet olarak zeynep kamile gidip kan vermiştim baya ilgililerdi ama uzak kalıyor işyerim saatlik izin verdiği için gidemem. Kendi çalıştığım hastanede kan takiplerimi yaptırıp özeldeki doktoruma devam edeceğim. Kendimde hemşire olduğum için istediğim kanı laboratuvara yollayabiliyorum. Çözümü böyle buldum artık o doktor mu bu hastane diye ara tara bulamadım kafama göre. Yarında puhtılaşma testi baktıracağım mesela. Hastanemdeki kadın doğuma gitmeme nedenimde ultrasonlar eski devlette bebekler hep geride çıkıyor ve hepsi asistan uzman yok.
Göstepe medicalparka gidiyorum bana en yakın o. Doğum ne kadarmış sordun mu Pendik medicalde?

Merhaba, ben de aranıza katıldım. SAT 19 Ağustos. Bu ikinci hamileliğim, ilkinde ne yazık ki kese ve yolk kesesi vardı ama bebek hiç oluşmadı, sonra kese de bozulmaya başladı, 9. haftada kürtaj oldum. Rahimde miyom vardı , kavitenin içinde, onu da almamız lazım demişti doktorum, gebeliğin gelişmesini engelliyor diye. Onu da ayrıca bir operasyonla aldılar. Çok şükür 7 ay sonra şimdi gene hamileyim. Operasyonlardan sonra ya bir daha hamile kalamazsam diye çok korkmuştum...
İlk kontrolüme 4+5 de gittim. Keseyi gördük, bir de içinde ufacık beyaz bir nokta var. Ama ne yazık ki bu süreçte başka miyomlarda oluşmuş, kesenin yanında 2 tane var dedi doktor... bakalım yapabileceğimiz birşey yok. Bir sonraki kontrolüme 10 gün var daha... 6+5 de olacağım.
Ben de çok gerginim, pozitif düşünmeye çalışıyorum hep. Bu sefer aynı şeyleri yaşamicam bu başka bir hamilelik diyorum hep...
Pek bir belirtim de yok, biraz göğüslerim gergin ama öyle aman aman değil... bulantım da yok... keşke olsa öyle istiyorum ki... sanki bulantım olsa herşeyin yolunda olduğuna emin olucam. Oysa şu an çoğu zaman hamile gibi hissetmiyorum bile... Biraz da karnım şiş ama bu ara stresten dolayı sanırım aklıma ne eserse onu yiyorum çok dikkat etmiyorum.

herşeyin hayırlısı olsun herbirimiz için. Çok zor bir süreçmiş, yaşamayan, daha önce kaybı olmayan anlayamaz...En azından burda birbirimize destek oluyoruz.
herkes için güzel bir gün olsun.:21:

Adete göre 7+2. Bebeğe göre 6 hafta dedi. Ama geç yumurtladım

Canım adete göre ben mesela 10 haftalığım ama eminim geç döllenme. 7+2 bugün. Zaten adetlerim de düzensiz o yüzden aslında en doğru hesaplama kalp atışınım duyulduğu gün ortaya çıkıyor. Diğer türlü çok stres yaşıyor insan haftam ileri ama kalp atışı neden duyulmadı vs diye

hanimlar gebelik takibi icin saglik ocagina kan verdim bugun . sonuclar internetten gozukur mu ? yarin oglen gelip alirsin dedi sonuclarini da . saglik ocagi bana cok cok uzak .

Canım adete göre ben mesela 10 haftalığım ama eminim geç döllenme. 7+2 bugün. Zaten adetlerim de düzensiz o yüzden aslında en doğru hesaplama kalp atışınım duyulduğu gün ortaya çıkıyor. Diğer türlü çok stres yaşıyor insan haftam ileri ama kalp atışı neden duyulmadı vs diye
Aynen öyle oluyor. Çok şükür boş gebelik diye ödüm kopuyordu

hanimlar gebelik takibi icin saglik ocagina kan verdim bugun . sonuclar internetten gozukur mu ? yarin oglen gelip alirsin dedi sonuclarini da . saglik ocagi bana cok cok uzak .

Gözükür canım ama doktorun verdiği barkod nosunu bilmen lazım. Ben öyle öğrendim .

Ekleme yapmamı isteyenleri ekledim yanlışlık yada yeni bilgi eklemesi için beni etiketlerseniz yeni düzenlemeleri yaparım hanımlarHoppa
İstanbul yaş 30 kilo55 boy 164 son adet tarihi 13 Ağustos tahmini doğum 20.05.2019 5 haftalıkken keseyi gördüm. 4 haftalıkkrn öğr Naim beta 320 idi. İlk bebeğim. Var mıydı başka bilgi beni de ekleyin 5 54Kbr54

İstanbul yaş 30 kilo55 boy 164 son adet tarihi 13 Ağustos tahmini doğum 20.05.2019 5 haftalıkken keseyi gördüm. 4 haftalıkkrn öğr Naim beta 320 idi. İlk bebeğim. Var mıydı başka bilgi beni de ekleyin 5 54Kbr54
arkadas kimyasal yasadi onu etiketlemeyin olur mu ?grubu baskasinin devralmasini bekliyor

canım e nabız da görünüyor ama geç yüklüyorlar en iyisi elden almak ben de yarın kan vericem sağlık ocağına

Çok sık acıkıyoruz çünkü bebiş yiyo bizi :) sonra yediklerimizden de alacak. Ama cidden çirkinleştim ya çok moralim bozuluyor aynaya bakınca cildimin aydınlığı sıfır inşallah prensesime gidiyordur güzellik :))) birde kasık gerginliğin var mı? Resmen formamın beli kapanmıyor ve rahmimin içinde ara ara ağrımsı gibi bişey oluyor büyüdüğünü hissediyorum sanki çok tuhafmış bu hamilelik
Bendede biraz solgunluk var ciltte :) inşallah canım :anneadayı::emir_bebek: gerginlik bendede var rahimde büyüyorlar bebişler oyy :KK68:
onlarda artık kendilerini yavaş yavaş hissettiyorlar yaaa :KK25: bende de bir kere bi damar atar gibi oldu :D

cuma gidicem canım 6+3 olucam inş duyabiliriz bir aksilik çıkmaz sen peki?
Bende cuma devlete gidicem ozeldeki doktor oteki cumartesi cagirdi imi hafta sonra o kadar bekleyemem. Saglik.ocagi icim bebehin gozukmesini kalp atisini bekliyorum tahlilleri o zaman yapiyolarmis sanirim.

Merhaba, ben de aranıza katıldım. SAT 19 Ağustos. Bu ikinci hamileliğim, ilkinde ne yazık ki kese ve yolk kesesi vardı ama bebek hiç oluşmadı, sonra kese de bozulmaya başladı, 9. haftada kürtaj oldum. Rahimde miyom vardı , kavitenin içinde, onu da almamız lazım demişti doktorum, gebeliğin gelişmesini engelliyor diye. Onu da ayrıca bir operasyonla aldılar. Çok şükür 7 ay sonra şimdi gene hamileyim. Operasyonlardan sonra ya bir daha hamile kalamazsam diye çok korkmuştum...
İlk kontrolüme 4+5 de gittim. Keseyi gördük, bir de içinde ufacık beyaz bir nokta var. Ama ne yazık ki bu süreçte başka miyomlarda oluşmuş, kesenin yanında 2 tane var dedi doktor... bakalım yapabileceğimiz birşey yok. Bir sonraki kontrolüme 10 gün var daha... 6+5 de olacağım.
Ben de çok gerginim, pozitif düşünmeye çalışıyorum hep. Bu sefer aynı şeyleri yaşamicam bu başka bir hamilelik diyorum hep...
Pek bir belirtim de yok, biraz göğüslerim gergin ama öyle aman aman değil... bulantım da yok... keşke olsa öyle istiyorum ki... sanki bulantım olsa herşeyin yolunda olduğuna emin olucam. Oysa şu an çoğu zaman hamile gibi hissetmiyorum bile... Biraz da karnım şiş ama bu ara stresten dolayı sanırım aklıma ne eserse onu yiyorum çok dikkat etmiyorum.

herşeyin hayırlısı olsun herbirimiz için. Çok zor bir süreçmiş, yaşamayan, daha önce kaybı olmayan anlayamaz...En azından burda birbirimize destek oluyoruz.
herkes için güzel bir gün olsun.:21:
Canım merhaba, bi önceki hamileliğin için çok geçmiş olsun. Bu sefer çok sağlıklı çok güzel bi süreç geçirip sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. Belirti benim de şuan tam olarak seninki gibi. Ben ne kadarlık olduğunu bile bilmiyorum. SAT 13 Ağustos ama sanırım geç yumurtladım daha kese mese bi şey görmedim 2 gün sonra doktora gidicez. İnşallah her sey cooook güzel olur, kontrolüne kadar güzel düşün pozitif geçirmeye çalış. Dediğin gibi her şeyin hayırlısı olsun:nazar:

Doğumda havasız kaldı o nedenle ömür boyu bana bağlı. Fizik tedavi görüyor. Bu yüzden sezaryen doğum istiyorum ikinciyi Allah nasip ederse. Bu bebeği kendim istedim. Çok sıkıntılı süreçlerden geçtim. Hem oğlumun kendi canından kanından bir yakını daha olsun dedim hem de gücüm yetiyorken tekrar anne olmak istedim. Rabbim yaralarimi sarayım diye nasip etti çok şükür. İnşallah sağ selamet kucağıma alırım.
Rabbim şifalar versin oğlu canım dualarım seninle inşallah doğacak bebeğin sağsalim gelir dünyaya amin. :KK200:

Bende cuma devlete gidicem ozeldeki doktor oteki cumartesi cagirdi imi hafta sonra o kadar bekleyemem. Saglik.ocagi icim bebehin gozukmesini kalp atisini bekliyorum tahlilleri o zaman yapiyolarmis sanirim.
ya inş hepimiz hayırlı haberlerle geliriz büyük gerginlik ya

Back