Merhaba, ben de aranıza katıldım. SAT 19 Ağustos. Bu ikinci hamileliğim, ilkinde ne yazık ki kese ve yolk kesesi vardı ama bebek hiç oluşmadı, sonra kese de bozulmaya başladı, 9. haftada kürtaj oldum. Rahimde miyom vardı , kavitenin içinde, onu da almamız lazım demişti doktorum, gebeliğin gelişmesini engelliyor diye. Onu da ayrıca bir operasyonla aldılar. Çok şükür 7 ay sonra şimdi gene hamileyim. Operasyonlardan sonra ya bir daha hamile kalamazsam diye çok korkmuştum...
İlk kontrolüme 4+5 de gittim. Keseyi gördük, bir de içinde ufacık beyaz bir nokta var. Ama ne yazık ki bu süreçte başka miyomlarda oluşmuş, kesenin yanında 2 tane var dedi doktor... bakalım yapabileceğimiz birşey yok. Bir sonraki kontrolüme 10 gün var daha... 6+5 de olacağım.
Ben de çok gerginim, pozitif düşünmeye çalışıyorum hep. Bu sefer aynı şeyleri yaşamicam bu başka bir hamilelik diyorum hep...
Pek bir belirtim de yok, biraz göğüslerim gergin ama öyle aman aman değil... bulantım da yok... keşke olsa öyle istiyorum ki... sanki bulantım olsa herşeyin yolunda olduğuna emin olucam. Oysa şu an çoğu zaman hamile gibi hissetmiyorum bile... Biraz da karnım şiş ama bu ara stresten dolayı sanırım aklıma ne eserse onu yiyorum çok dikkat etmiyorum.
herşeyin hayırlısı olsun herbirimiz için. Çok zor bir süreçmiş, yaşamayan, daha önce kaybı olmayan anlayamaz...En azından burda birbirimize destek oluyoruz.
herkes için güzel bir gün olsun.