Ne demek canımAyrica ilgilendigin zaman ayirdigin icin cok tesekkur ederim canimm
Canım bugun doktora gittim reflüsünden dolayı 500 gram arttırabılmıs kuzum. Oysa her ay 1 kılo alması lazım( beslenmesi güzel ama sonrasında cıksrtıyor ve kılo alamıyor. Ben de mamadan uzaklastrmak istiyorum. Gunde 2 ye ındırıp zorla emzır meye calısacagım inşallah bizde basarsbılırız.
Burada havalar belli degil canım bazen yağmurlu bazen çok sıcak bazen esintili gecen gece üşütmüşüm 3 gündür karnım şiş ağrıyor ensar da durmuyorHayırlı sabahlar.
Hifaa kız bendede gaz fazla ,çok afedersin sabah kalkıyorum ağrı ile. bebekte etkileniyor tabi. burasıda dünden veri sıcak. halbuki 3 gün çok serindi.
Allah'ım şafi ismi ile şifa versin inşallahMerhaba arkadaşlar bende 7 mayis ta doğum yaptım . Kontrollerde üfürüm duydu bebgimde dr kardiyolojiye götürdük ads var kalbinde5 veya 6 mm delik dua edin lütfen bize
Burada havalar belli degil canım bazen yağmurlu bazen çok sıcak bazen esintili gecen gece üşütmüşüm 3 gündür karnım şiş ağrıyor ensar da durmuyor
Allah'ım şafi ismi ile şifa versin inşallah
Kızlar ya siyah çay içmek hakkında doktorlarınız bişey dedimi benimki süt kanallarını büzüştürür icme dedi ama ben sanki çay içince sütüm oluyor gibi..bu konuda bilgisi deneyimi olan varmı
Evet canım sıcak basar sen serin olmak istersin ama bebeği çarpıyor direk den ne kadar gazlanırsan bebek 10 katı etkilenir biz kaç gündür doğru düzgün uyku uyuyamıyoruz resmenMerhaba canim..
Benim ilk bebek.. Anne usuturse bebek de etkilendigini düsünmüyordum ve bilmiyorsun. Annemle Video gorusmesi Yaptigim da dogumdan sonraki haftalar hep usutme derdi cok acik giyiniyorsun corap giy derdi de anlamazdim. Ama o ara gercekten Cok sicak basiyordu beni.. Meger bu sebebten dolayi imis..
2 ayi dun doldu buaradaKizlar bebeklerinizin uyku duzeni nasil? Benimki daha iyiydi simdi 2 saatte 1 saatte bir kalkip emmeye başladı. Gündüz de disqri çıkamazsam cok zor uyuyor evde. Arabaya binince ve acik havada rahat ediyorum resmen hep sokakta geziniyorum buyuzden . Ve yatarak emziriyorum ama surekli beraber uyuyakaliyoeuz ya uykusuzluktan. Bakiyorum 2 saat gecmis biz uyumusuz gece :)
Benimki de 7. Haftasında 2. Ayı dolmak üzere benim de aynı 3 gündür hiç uyumuyor hep kucakta ve memede emerken uyuyor yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ya da en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Eşimle dönüşümlü kucağımızda tutarak uyutuyor uz. Gece gündüz aynı. Bu haftalarda büyüme atakları oluyormuş harika haftalar da deniyor bir araştır istersen ben ona bağlıyorum. Bebekler belli haftalarda yeni beceriler edindikçe huzursuz oluyorlarmış daha fazla emmek isteyip uyku düzenleri bozuluyormuş daha huysuz oluyorlarmış. Kimi yerde 2-4 gün arası sürebilir diyorlar. Umarım ondandır ve daha fazla sürmez zira enerjim ve gücüm kalmadı. Allah kolaylık versin hepimize:)Kizlar bebeklerinizin uyku duzeni nasil? Benimki daha iyiydi simdi 2 saatte 1 saatte bir kalkip emmeye başladı. Gündüz de disqri çıkamazsam cok zor uyuyor evde. Arabaya binince ve acik havada rahat ediyorum resmen hep sokakta geziniyorum buyuzden . Ve yatarak emziriyorum ama surekli beraber uyuyakaliyoeuz ya uykusuzluktan. Bakiyorum 2 saat gecmis biz uyumusuz gece :)
Canım bebeğin aç değil dimi..geçen sütüm azaldı demiştin çoğaldımı mamamı veriyosun..aç bebek çok ağlar memede uyuyakalır..Benimki de 7. Haftasında 2. Ayı dolmak üzere benim de aynı 3 gündür hiç uyumuyor hep kucakta ve memede emerken uyuyor yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ya da en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Eşimle dönüşümlü kucağımızda tutarak uyutuyor uz. Gece gündüz aynı. Bu haftalarda büyüme atakları oluyormuş harika haftalar da deniyor bir araştır istersen ben ona bağlıyorum. Bebekler belli haftalarda yeni beceriler edindikçe huzursuz oluyorlarmış daha fazla emmek isteyip uyku düzenleri bozuluyormuş daha huysuz oluyorlarmış. Kimi yerde 2-4 gün arası sürebilir diyorlar. Umarım ondandır ve daha fazla sürmez zira enerjim ve gücüm kalmadı. Allah kolaylık versin hepimize:)
Amin canim ya hic bukadar bitkin olduğumu hatirlamiyorumBenimki de 7. Haftasında 2. Ayı dolmak üzere benim de aynı 3 gündür hiç uyumuyor hep kucakta ve memede emerken uyuyor yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ya da en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Eşimle dönüşümlü kucağımızda tutarak uyutuyor uz. Gece gündüz aynı. Bu haftalarda büyüme atakları oluyormuş harika haftalar da deniyor bir araştır istersen ben ona bağlıyorum. Bebekler belli haftalarda yeni beceriler edindikçe huzursuz oluyorlarmış daha fazla emmek isteyip uyku düzenleri bozuluyormuş daha huysuz oluyorlarmış. Kimi yerde 2-4 gün arası sürebilir diyorlar. Umarım ondandır ve daha fazla sürmez zira enerjim ve gücüm kalmadı. Allah kolaylık versin hepimize:)
Yok canım açlıktan olsa o bundan 2 gün önce de ağlardı o zaman da aynı beslendi .Neredeyse her bezinde kaka oluyor her beslenmeden sonra bezini alıyorum çiş de mutlaka oluyor. Artık anlıyorum aç mı değil mi. Yetmezse zaten mama veriyorum.Canım bebeğin aç değil dimi..geçen sütüm azaldı demiştin çoğaldımı mamamı veriyosun..aç bebek çok ağlar memede uyuyakalır..
Tamam inşallah canım.İyiyiz çok şükür sen nasılsın canım?
Canım karbonatlı suyu öneriyorlar. Kaynamış suyla karbonatı karıştır temiz bir tülbent yardımıyla ağzını dilini sil.Geçer inşallah canım.Kızlar oğlumun agzı pamukçuk olmuş nasıl geçer acaba
Tamam inşallah canım.İyiyiz çok şükür sen nasılsın canım?
Kızlar yazdıklarınıza baktım az çok Allah yardımcımız olsun.Eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.Onlara bu dönemde bol bol anlayış versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?