Teyzemlerle annem de onu dedi de nasıl yapcam bilemedim
Canım bizim de oldu azıcık kaynamış ılık suya 1 çay kaşığı karbonat koyup gazlı bezi serçe parmağına dolayıp sildiler ben yapamadığım için İlacı aldık her beslenmeden sonra damlattık geçene kadar ilaç daha iyi bir de emzik biberon kullanıyorsa karbonatla yıka dedi doktor

Bende korkuyorum annemle kv sürdü canım bende doktora götürcektim fırsat olmadı emzik biberon almıyor

Canım cok sevındım senin adına, maşallah bebişe bizde de durumlar düzelmeye başlıyor şükür.. Kusmamız azaldı ve kızıma gunde bır kere gece mama veriyorum onun harıcınde sıkı beslenerek gun içerisinde emzrmeye calısıyorum. İnşallah bir sonraki kontrolumzde kılosunu artırabilir.Kakasını günde 2-3 defa yapıyor hala.Ama dolu dolu degıl tabi. Uyku düzenimize gelince gece uykumuz yok, sabahlara kadar ayaktayız gaz sancısı nedeniyle. Ve ben 2-3 saat uykuyla dolanıyorum gün içerisinde

Masallah bak sen icini ferah tut. Inan ne kadar bebegin cekerse o kadar sutün artacaktir.. Bol uykulu sutlu az gazli bir hafta sonu olsun insallah canim.

R rkndmt Canım benim çok karışık. Ama ben mamada 90 ml nin üzerine çıkmadım. Çok vermek istemiyorum midesi büyüyor diye senin gibi. Benimki de bazen memeyle doyuyor her iki memeyi en az 10 ar dakika genelde 20 dk emziriyorum. Yetmezse bi yarım saat bekleyip sonra mama vermeye çalışıyorum. Ya da göğsüm hiç dolmamışsa biraz memeyi çektirip öyle mama veriyorum. Genelde yetmediği durumda meme +mama olduğu için tam ne kadar içiyor bilmiyorum memedeki miktarı bilemediğim için.

Maşallah hemen olmuşsun. Benim daha şurada yeni bitti gibi kanamalarım. Sanmıyorum hemen adet olacağımı. Bugün bebeğimin mevlidi vardı onunla uğraştık. Güzel geçti çok şükür bunu da atlattık. Sabah yine hiç durmayınca evin işlerini Mert i kanguruya koyarak yaptım. Normalde kanguruya koymayı denemiştim birkaç defa ama çığlığı basıyordu. Bu sefer inat ettim ve kazandım ben işimi yaptım o kanguruda koynumda uyudu:)

Evet canım ben kızımla da kanguruda iş yapardım daha oğluma nasip olmadı ama gezmeye çıkıyoruz kanguruyla bide ensar bu ara pişik oldu babası yanlış bez almış doğru olanı dün bulabildk iyileşiyor bugün çok şükür

Canım bebeğin aç değil dimi..geçen sütüm azaldı demiştin çoğaldımı mamamı veriyosun..aç bebek çok ağlar memede uyuyakalır..

Benimki dediğin gibiydi, şuan sağlam doyurdugum zamanlarda çok güzel uyuyo,eğer iyi doymayip idarelik olursa, 15 dk falan uyuyup uyaniyo, bende veriyorum istediğinde özellikle birkaç kez veriyorum gün içinde bende rahat edeyim diye.

Benimki huy degistirdi,önceden nemeyi alır az süt bile olsa çeker dururdu,ya da meme verir oyalar sobra mama verirdim. Bir haftadır bu imkansız, memeyi birkaç dak cekiyo çok gelen sütü hemen aliyo ve birakiyo memeyi basliyo ağlamaya az geliyo diye, ve susturmak imkansız,susmayinca da çocuğu perişan etmemek için mama veriyorum, valla iyice doymak istiyo,bazen susmadigi için sonradan 30 Luk yapıyorum bunun 10 ml ini aliyo ve uyuyo 10 ml lik boşluk için nefesi kesilircesine ağlıyo, ben de bugün itibariyle memeyi iyice bosaltsin diye mamayı, memeyi emerken ince serum hortumu gibi biseyle veriyorum. Ağzından meme cikiyo emerken , çıktı diye agliyobve memeyi tutmuyo resmen kriz geciriyo, susmuyo sıpa. Bir haftadır çok değişti huyu , bu bebekler bir günde degisiyo valla çok ilginc

Canim kanguru marka modeli soylermisin, bizde alicaz ama çok küçük zarar verirmi oğlumuza diye ertelemistik, senin yazını okuyunca sorayım dedim, gün içinde rahatlatır bizi kolumuz kopuyo çünkü:)

Kızlar ben galiba hastalanıyorum bu yaz günündr cyip üşüyorum ve bütün kemiklerim ağrıyor

Eyvah aman hastalik uzak dursun canim. Umarim yalnis alarmdir
İnşllah canım bütün kemiklerim ağrıyor kırgınlık var doktora gitmedim gitsem Parol verip gönderecek bebek şurubu var soğuk algınlığı için onu içsem mi diye düşünüyorum annem öyle yaparmış bizi emzirirken

Hifaa çok şükür iyiyiz canım. hemen adet olmuşsun ne güzel.
ya inşallah hasta olmazsın , doğumdan sonra ilk adetin yavaş yavaş vucudun eski haline dönmeye çakılıyor belki ondan heryerin ağrıyor ateş basıyor. yanı sıra emzirme koşuşturma halşndesin.
bizde bugun akşam yemeği için pikniğe gittik
çocuklar iyi eğlendi , daha yeni uydukızım.

bebeğim hiç durmadı uyumadı. inşallah şimdi uyur bende dinlenirim.
heryerim ağrıyor. .5 dk oturmdığım için.
ancak emzirme için oturuyorum

Güzel fikir cocuk surubu bende yazdim kenara ama karapisso dedigi dogru Kim bilir belki de hormonlardan dir.. Adet oldugun icin dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…