- 24 Nisan 2017
- 432
- 518
- 53
Canım bizim de oldu azıcık kaynamış ılık suya 1 çay kaşığı karbonat koyup gazlı bezi serçe parmağına dolayıp sildiler ben yapamadığım için İlacı aldık her beslenmeden sonra damlattık geçene kadar ilaç daha iyi bir de emzik biberon kullanıyorsa karbonatla yıka dedi doktorTeyzemlerle annem de onu dedi de nasıl yapcam bilemedim
Bende korkuyorum annemle kv sürdü canım bende doktora götürcektim fırsat olmadı emzik biberon almıyorCanım bizim de oldu azıcık kaynamış ılık suya 1 çay kaşığı karbonat koyup gazlı bezi serçe parmağına dolayıp sildiler ben yapamadığım için İlacı aldık her beslenmeden sonra damlattık geçene kadar ilaç daha iyi bir de emzik biberon kullanıyorsa karbonatla yıka dedi doktor
Amincümlemizin Adı Çınar
Bu Arada çınar da gazlı bir bebek akşam saati tutuyor Doktorumuz bi ilaç verdi baya rahatlattı onu
Canım cok sevındım senin adına, maşallah bebişeUmarim bir daha ki gidisinde degisir ve kilosunu daha iyi arttirir.. Her bebek farklidir derler.. Bizde ki durumlar kisaca anlatayimm. 6 haftalik oldu Artik daha az ve peynirimsi cikariyor oglum.. Insallah sizde de degisir 1 bucuk aylik oldugunda.. Ve bezini günde 1
Kere dolduruyordu.. Bugün ilk kez mesela hic yapmadi.. Tüm gün sadece idrarini yapti.. Doktoru 1 hafta 10 gün kadar yapmasa sorun degil mutluysa yiyip iciyor ve atesi yoksa sorun yok dedi.. Öglen 1-2 Saat sancilandi. Karnina masaj ve sicak yastik koydum gaz cikarinca rahatladi.. Ama kaka yapamamasindan karnini ici hep gaz duyuyorum... Banyo yaptirdim yatirdim. 4 Saate yakin uyuyor birazdan kalkar.. Iyiyiz sükür bugün..masallah.. Bakalim bekleyecegiz
MErhaba ne kullaniyorsunuz
Canım cok sevındım senin adına, maşallah bebişebizde de durumlar düzelmeye başlıyor şükür.. Kusmamız azaldı ve kızıma gunde bır kere gece mama veriyorum onun harıcınde sıkı beslenerek gun içerisinde emzrmeye calısıyorum. İnşallah bir sonraki kontrolumzde kılosunu artırabilir.Kakasını günde 2-3 defa yapıyor hala.Ama dolu dolu degıl tabi. Uyku düzenimize gelince gece uykumuz yok, sabahlara kadar ayaktayız gaz sancısı nedeniyle. Ve ben 2-3 saat uykuyla dolanıyorum gün içerisinde
Benimki de 7. Haftasında 2. Ayı dolmak üzere benim de aynı 3 gündür hiç uyumuyor hep kucakta ve memede emerken uyuyor yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ya da en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Eşimle dönüşümlü kucağımızda tutarak uyutuyor uz. Gece gündüz aynı. Bu haftalarda büyüme atakları oluyormuş harika haftalar da deniyor bir araştır istersen ben ona bağlıyorum. Bebekler belli haftalarda yeni beceriler edindikçe huzursuz oluyorlarmış daha fazla emmek isteyip uyku düzenleri bozuluyormuş daha huysuz oluyorlarmış. Kimi yerde 2-4 gün arası sürebilir diyorlar. Umarım ondandır ve daha fazla sürmez zira enerjim ve gücüm kalmadı. Allah kolaylık versin hepimize:)
Benimki de 7. Haftasında 2. Ayı dolmak üzere benim de aynı 3 gündür hiç uyumuyor hep kucakta ve memede emerken uyuyor yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ya da en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Eşimle dönüşümlü kucağımızda tutarak uyutuyor uz. Gece gündüz aynı. Bu haftalarda büyüme atakları oluyormuş harika haftalar da deniyor bir araştır istersen ben ona bağlıyorum. Bebekler belli haftalarda yeni beceriler edindikçe huzursuz oluyorlarmış daha fazla emmek isteyip uyku düzenleri bozuluyormuş daha huysuz oluyorlarmış. Kimi yerde 2-4 gün arası sürebilir diyorlar. Umarım ondandır ve daha fazla sürmez zira enerjim ve gücüm kalmadı. Allah kolaylık versin hepimize:)
Canım ya bizde eşimle dönüşümlü kucakta tutuyoruz,bazen sabrım tukeniyor, ellerim bacaklarım uyusuyo yorgunluktan.ya valla 10 yaşındaki yegenimden medet umuyorum artık:)
Benimki de sürekli mama meme istiyo, memede sütü iciyo ne varsa 30-40 , mama veriyorum ama çığlık çığlığa susmadan ağlıyo nefesi kesiliyo, tekrar mama yapıyorum , yine istiyo yani susturmak imkansız, dayanamıyorum 30 Luk yapıyorum tekrar, yani istiyo davistiyo, doktor kızar diye midesi büyür diye korkuyorum, bazen bir öğünde 180 ml aldığı oluyo ama vermezsen ne uyuyo ne duruyo ağla ağla tukeniyorum bende o da. Ama istediği kadar verince gözleri kapatıp uyuyo bir saat falan.
Sen bir öğünde kaç ml veriyosun kaç saat arayla ?
Ben 4 saatte bir 50 anne sütü , 90 mama vereyim diye çaba sarfediyodum, ama asla susturamiyorum , 120-150 ml verdiğim çok oluyo anne sütü hariç. Yani doktor kesin çok veriyosun diyecek ama susmuyo kucakta bile çığlık cigliga ağlıyo.
Senin bebiş in yemek düzeni nasıl acaba.
Maşallah hemen olmuşsun. Benim daha şurada yeni bitti gibi kanamalarım. Sanmıyorum hemen adet olacağımı. Bugün bebeğimin mevlidi vardı onunla uğraştık. Güzel geçti çok şükür bunu da atlattık. Sabah yine hiç durmayınca evin işlerini Mert i kanguruya koyarak yaptım. Normalde kanguruya koymayı denemiştim birkaç defa ama çığlığı basıyordu. Bu sefer inat ettim ve kazandım ben işimi yaptım o kanguruda koynumda uyudu:)Kızlar hayırlı akşamlar guzel hafta sonları olsun inşallah güzel uykunuzu aldığınız
Kızlar ben adet oldum sizde durumlar ne
Bebişler nasıl
A asitane161719karapisso leylunehar R rkndmt ve aklıma gelmeyen herkes
Evet canım ben kızımla da kanguruda iş yapardım daha oğluma nasip olmadı ama gezmeye çıkıyoruz kanguruylaMaşallah hemen olmuşsun. Benim daha şurada yeni bitti gibi kanamalarım. Sanmıyorum hemen adet olacağımı. Bugün bebeğimin mevlidi vardı onunla uğraştık. Güzel geçti çok şükür bunu da atlattık. Sabah yine hiç durmayınca evin işlerini Mert i kanguruya koyarak yaptım. Normalde kanguruya koymayı denemiştim birkaç defa ama çığlığı basıyordu. Bu sefer inat ettim ve kazandım ben işimi yaptım o kanguruda koynumda uyudu:)
Canım bebeğin aç değil dimi..geçen sütüm azaldı demiştin çoğaldımı mamamı veriyosun..aç bebek çok ağlar memede uyuyakalır..
R rkndmt Canım benim çok karışık. Ama ben mamada 90 ml nin üzerine çıkmadım. Çok vermek istemiyorum midesi büyüyor diye senin gibi. Benimki de bazen memeyle doyuyor her iki memeyi en az 10 ar dakika genelde 20 dk emziriyorum. Yetmezse bi yarım saat bekleyip sonra mama vermeye çalışıyorum. Ya da göğsüm hiç dolmamışsa biraz memeyi çektirip öyle mama veriyorum. Genelde yetmediği durumda meme +mama olduğu için tam ne kadar içiyor bilmiyorum memedeki miktarı bilemediğim için.
Maşallah hemen olmuşsun. Benim daha şurada yeni bitti gibi kanamalarım. Sanmıyorum hemen adet olacağımı. Bugün bebeğimin mevlidi vardı onunla uğraştık. Güzel geçti çok şükür bunu da atlattık. Sabah yine hiç durmayınca evin işlerini Mert i kanguruya koyarak yaptım. Normalde kanguruya koymayı denemiştim birkaç defa ama çığlığı basıyordu. Bu sefer inat ettim ve kazandım ben işimi yaptım o kanguruda koynumda uyudu:)
İnşallah canım benımMasallah bak sen icini ferah tut. Inan ne kadar bebegin cekerse o kadar sutün artacaktir.. Bol uykulu sutlu az gazli bir hafta sonu olsun insallah canim.
Kızlar ben galiba hastalanıyorum bu yaz günündr cyip üşüyorum ve bütün kemiklerim ağrıyor
İnşllah canım bütün kemiklerim ağrıyor kırgınlık var doktora gitmedim gitsem Parol verip gönderecek bebek şurubu var soğuk algınlığı için onu içsem mi diye düşünüyorum annem öyle yaparmış bizi emzirirkenEyvah aman hastalik uzak dursun canim. Umarim yalnis alarmdir
İnşllah canım bütün kemiklerim ağrıyor kırgınlık var doktora gitmedim gitsem Parol verip gönderecek bebek şurubu var soğuk algınlığı için onu içsem mi diye düşünüyorum annem öyle yaparmış bizi emzirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?