Kızlar çok sinirliyim gerginim.
eşim çok bencil çok.......
artık gittikçe zorlamaya başladım. .tam herşey rayına oturacak derken başa sarıyor. evde elini bişeye vurmak istemiyor. zorla yapıyor. yapıncada burnumdan getiriyor.
akşam kendi ütüsünü yaptı. neymiş hiçmi bebek durmuyormuş niye yapmıyormuşum.
R rkndmt Nilayyy sizlerin Son yazdıklarınızı okurken yaşadık bu olayı. sizler yemek bel ev işi zor annemde yiyorum Vs derken.
beevde hergün yemek yapıyorum hergün. şükür şikayet değil , çok seviyorum yemek yapmayı. ve öyle hafif yemekler değil. illa sulu etli pilavı şusu busu olur . apatarif makarna yağ dese ona bile Sos yaparım şoğlanı boş sebzeli. işte ne kadar yapArsan yap memnun olmayan olmaz. onun kıyafetleri bile benden soruluyor. artık memnuniyetszlik beni yoruyor. bıktım inanın. sinir ol otur yerine başka elimden bişey gelmiyor. ben yapıyorum diyor. evet az az bişeyler yapar ama herşey bende.. kendisi gibi kimse yokmuş. 9 saat çalışıyorum eve gelip bebek bakıyorum diyor. Allah Allah düne kadar bebeğini kucaklayan adam gitti şikayet eden adam geldi anlamadım. bebeğe bakmak zaten başlı başına bi.iş. oda bende her iş bende diyorum yok diyor. çocuklara bakmak zor diyorum nesi.var diyor. bugün sabah oğlum kavun istedi bir yandan kahvaltı hazırla bi.yandan kızım şeftali istedi. kiraz yıka erik yıka, dedim kavun kesmek istemiyorum. bazen gına geliyor.
arkadaşa uma ziyaretine gittim. gezmeyi bilirsin ama dedi. evde otur otur iş temizlik yemek. .benim canım yok sanki.
başka yazmak çok şey var beklentisi için ama buraya yazmam mahremiyet söz konusu!!!!
tatile gitme gezmeye çıkma.. taşım ben taş.
ama her konuda beklentisi var.
dedim kamera olsa evde ne yapıyorum bir gün beni izlesen. tuvalete gidemiyorum. bel ağlıyor, uyanık olsa büyükler bişey yapacak korkusuyla duramıyorum.
bi anam bakanım yardım edenim yok. eşimden başka oda bana bunları yaptı. dedim bilseydim sen böylesin sana 3 çocuk yapmazdım.