• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sakin ol senin stresin çocuklara geçer Allah'ım yardımcın olsun o kadar haklısın ki rabbim gönlünü ferahlatsın eşine doğruyu göstersin inşallah ❤️
Benim eşim de aynı konuşurda konuşur aynı kelimeler benim ikinci ama ablası o kadar yoruyor ki beni kıskançlığıyla ben yetişemiyorum ben dedim ki karşıma alıp ciddi ciddi sen gel evde çocuklara bak ben çalışayım e ona da yok o zaman geçinmek istiyorsan sus dedim yoksa ben dayanamıyorum zaten kafam allak bullak bu sebepten boşanmayalım !! Bi haftadır iyi gibi ama ne olur tekrar başlar mı bilmiyorum

hele sen bir çocukla daha rahattın düzenin vardı benm düzen yoktu az çok uykusuzluk Vs vardı. alışkınım, ben anlayış sevgi ilgi istiyorum. ama oda yok. Allah hepimizi iyi etsin. küss kırgın dargın kalan kadın değilim. huzur istiyorum sadece.

WWE
Canım erkeklerde biraz işten kaçma var, mesela benimki de gece geç yatiyo oturuyo falan gece her kalktığımda kaldırıyorum gazını çıkarması için,yada meme verdikten sonra mamayı ona hazırlatıyorum ve mamayı o yediriyo, çünkü meme vermek bir saatten fazla suruyo kolum agriyo. Bana bazen uykum var geç yattım sen yaparmisin diyo , kusura bakma erken yatsaydin ben çocukla ilgilenirken uykunu alsaydın,ben yapamam yoruluyorum diyorum,mecbur kalkiyo uyku aka aka gözünden.
Birde ben evlendigimden beri ev işi vs gibi evle ilgili konuları kendi görevim olarak üstüme almadım, ha tabiki çoğunu ben yaptım, bizler daha iyi yaparız çünkü .
Bulaşık akıtma yerleştirme bosaltma ve çamaşır katlama ev süpürme gibi işleri genellikle hep o yaptı.yemek işini üstüme almadım canım isterse yaptım, bazen ondan istedinm yapabildiklerini. tüm işleri ortak halleden arkadaş gibi halletmeye calistik tabi bazen kriz geçirdiğim anlar oldu,hala oluyo herşey sutliman olmuyo:)
Hele çocuk doğunca herşeyden elimi çektim, eşim çocukla ikgilenmenin zor olduğunu görünce senin yaptığının yarısını yapamam, %90ini sen yapiyosun yoruluyosun diyor, tabi her zaman Böyle olmuyo:) idare ediyoruz
Bizim evimizde yada hayata bakış acimizda ev işi yemek bebek vs gibi işler birinin görevi olarak görmek yok,o bana şu işi yapsana yemeği yapsana demez, elind n geliyosa yapar, yada dışardan sipariş veririz. Zaten asla yapmam ben biraz aykiriyim her işe yapmaya kalkarsam psikolojim bozuluyo, aglayasim geliyo ağlayıp zirliyorum ve söylenip kavga ediyorum o yüzden yapmamak daha iyi:) Annem çok kızar ,bir yemekte yapmiyosun vs diye söylenir, Biz hem çocuk baktık hem iş yaptık der, valla helal olsun hepsini yapabilene, sana da canım ,Allah kaldiramayacagimiz yük vermezmis, birde alıştırma meselesi, nasıl alisirsan,alıştırır san öyle gider,her işi yapabilen biri oldugun için sana çok guveniyodur canım. Sabırlı ol zaten bebiş büyüyünce rahatlarsın canım.
Bende herşeyi 4 4 Luk sizin gibi yapabilseydim( ki yaparım ama yapmıyorum gerek yok kendimi yormayi sevmiyorum )eminim eşim de daha rahat olurdu, çok normal. Eşim her işi yapabilse ben bile ona güvenip cekilirdim kenara:) sen evin güçlü kadınısın ,benim annemde senin gibi herşeyi halledebiliyormus, hemde geziyormus. Niye çünkü guclusunuz, herkes sizin gibi yapamaz,hakkaten zor iş,bu günler geçtiğinde çok çok rahat edeceksin.

hayatım boyunca güçlü olmak zorunda kaldım ben. hep herşeyi yalnız kendi başıma yaptım. iyiyim dediğim gibi şikayetçi değilim şükür sebeplerim çocuklarım ve yuvam. az destek olsa seve seve yapsa şu yardımı işi gücü söylenerek veya buyur yap demeden daha guzel huzurlu oluruz. mesela her akşam üstü kızımı parkà çıkarıyorum tam sofra yerde oluyor. ben çıkıyorum inan geldiğimde gala sofra yerde oluyor. bebek elinde ama uyuduysa bile elindw telefonu eğlencesi. ben olsam öyle olmazdı diyorum. ben böyleyim diyor. ne yapacağım bilmiyorum . bi konuşmam lazım şöyle vijdanına dokunacak onun yanlışını fark ettirecek .
Senin eşin demek lafı sözü kaldırıyor. işte ben gece ona desem kalk , desen geç uyudum diyemem niye geç uyudun. ki eşim gece en erken 1 de uyur. der işe gidecem kalkmaz beni duymaz umrunda olmaz. ama dur bundan sonra bende acımadan ona görevler vercem ve yapacak. kaçışı yok.

hele sen bir çocukla daha rahattın düzenin vardı benm düzen yoktu az çok uykusuzluk Vs vardı. alışkınım, ben anlayış sevgi ilgi istiyorum. ama oda yok. Allah hepimizi iyi etsin. küss kırgın dargın kalan kadın değilim. huzur istiyorum sadece.
Haklısın canım inşallah algılar eşin bunu anlar seni inşallah

Kızlar çok sinirliyim gerginim.
eşim çok bencil çok.......
artık gittikçe zorlamaya başladım. .tam herşey rayına oturacak derken başa sarıyor. evde elini bişeye vurmak istemiyor. zorla yapıyor. yapıncada burnumdan getiriyor.

akşam kendi ütüsünü yaptı. neymiş hiçmi bebek durmuyormuş niye yapmıyormuşum.
R rkndmt Nilayyy Nilayyy sizlerin Son yazdıklarınızı okurken yaşadık bu olayı. sizler yemek bel ev işi zor annemde yiyorum Vs derken.
beevde hergün yemek yapıyorum hergün. şükür şikayet değil , çok seviyorum yemek yapmayı. ve öyle hafif yemekler değil. illa sulu etli pilavı şusu busu olur . apatarif makarna yağ dese ona bile Sos yaparım şoğlanı boş sebzeli. işte ne kadar yapArsan yap memnun olmayan olmaz. onun kıyafetleri bile benden soruluyor. artık memnuniyetszlik beni yoruyor. bıktım inanın. sinir ol otur yerine başka elimden bişey gelmiyor. ben yapıyorum diyor. evet az az bişeyler yapar ama herşey bende.. kendisi gibi kimse yokmuş. 9 saat çalışıyorum eve gelip bebek bakıyorum diyor. Allah Allah düne kadar bebeğini kucaklayan adam gitti şikayet eden adam geldi anlamadım. bebeğe bakmak zaten başlı başına bi.iş. oda bende her iş bende diyorum yok diyor. çocuklara bakmak zor diyorum nesi.var diyor. bugün sabah oğlum kavun istedi bir yandan kahvaltı hazırla bi.yandan kızım şeftali istedi. kiraz yıka erik yıka, dedim kavun kesmek istemiyorum. bazen gına geliyor.
arkadaşa uma ziyaretine gittim. gezmeyi bilirsin ama dedi. evde otur otur iş temizlik yemek. .benim canım yok sanki.
başka yazmak çok şey var beklentisi için ama buraya yazmam mahremiyet söz konusu!!!!

tatile gitme gezmeye çıkma.. taşım ben taş.
ama her konuda beklentisi var.
dedim kamera olsa evde ne yapıyorum bir gün beni izlesen. tuvalete gidemiyorum. bel ağlıyor, uyanık olsa büyükler bişey yapacak korkusuyla duramıyorum.
bi anam bakanım yardım edenim yok. eşimden başka oda bana bunları yaptı. dedim bilseydim sen böylesin sana 3 çocuk yapmazdım.
Canım bazı erkekler maalesef böyle ben yetiştirilme tarzlarına bağlıyorum. Eskiler erkek çocukları paşa gibi büyüttükleri için iş yaptırmadıkları için evlenince eşlerine yardımcı olmak işlerine gelmiyor. Allah kolaylık versin eşinin ailesi nasıldır bilemiyorum . Belki evde annesi her işi kendi yapmış oğluna bir şeyi yaptırmamış. Sen de her işi üstlenince zora gelememiş şimdi biraz iş yapınca zorlanıyor. Benim annem de erkek kardeşimin nerdeyse ağzına tutacak yemeğini. Çok kızıyorum ona, ben ortaokuldan itibaren yemek yapmaya kadar her şeyi öğrendim kardeşlerime baktım ben bekarken annem hiç ütü yapmadı sevmediği için kız kardeşlerim de öyle çoğu işte anneme yardım ettiler. Erkek kardeşimse daha odasındaki kıyafetlerini katlamaktan aciz. Ama kayınvalidem tüm çocuklarını çok güzel yetiştirmiş. 3 oğlu var üçü de yemekten kalkınca tabaklarını alır mutfağa götürür akıtır. Anneleri biraz yorulsa ona masaj yaparlar annelerinin yükünü hafifletmek için çabalarlar. Eşim de o yüzden ev işlerinde bana hep yardım eder. Ben bunu aileye bağlıyorum. Ben de inşallah oğlumu öyle yetiştirebilirim. Erkek olması daha değerli olduğu anlamına gelmiyor. İnşallah bunu öğrenir tüm erkekler. Ama bence burada en önemli pay annelerin.

Canım bazı erkekler maalesef böyle ben yetiştirilme tarzlarına bağlıyorum. Eskiler erkek çocukları paşa gibi büyüttükleri için iş yaptırmadıkları için evlenince eşlerine yardımcı olmak işlerine gelmiyor. Allah kolaylık versin eşinin ailesi nasıldır bilemiyorum . Belki evde annesi her işi kendi yapmış oğluna bir şeyi yaptırmamış. Sen de her işi üstlenince zora gelememiş şimdi biraz iş yapınca zorlanıyor. Benim annem de erkek kardeşimin nerdeyse ağzına tutacak yemeğini. Çok kızıyorum ona, ben ortaokuldan itibaren yemek yapmaya kadar her şeyi öğrendim kardeşlerime baktım ben bekarken annem hiç ütü yapmadı sevmediği için kız kardeşlerim de öyle çoğu işte anneme yardım ettiler. Erkek kardeşimse daha odasındaki kıyafetlerini katlamaktan aciz. Ama kayınvalidem tüm çocuklarını çok güzel yetiştirmiş. 3 oğlu var üçü de yemekten kalkınca tabaklarını alır mutfağa götürür akıtır. Anneleri biraz yorulsa ona masaj yaparlar annelerinin yükünü hafifletmek için çabalarlar. Eşim de o yüzden ev işlerinde bana hep yardım eder. Ben bunu aileye bağlıyorum. Ben de inşallah oğlumu öyle yetiştirebilirim. Erkek olması daha değerli olduğu anlamına gelmiyor. İnşallah bunu öğrenir tüm erkekler. Ama bence burada en önemli pay annelerin.

elim evlenmeden önce ütüsünü yapan adamdı odasını kendisi temizler cam siler falan. ilk yıllarda yapardı. şimdi 3 çocuk olunca yapmak istemiyor ve bıkmış durumda. yaparken kücük iş ona göre eziyet. bundan dolayı tembelliği. yoksa babası yemeğe kadar yapan adam. kendisi söylüyor ev sürmekten nefret ediyorum diye. sanki ben bayılıyorum.

hayatım boyunca güçlü olmak zorunda kaldım ben. hep herşeyi yalnız kendi başıma yaptım. iyiyim dediğim gibi şikayetçi değilim şükür sebeplerim çocuklarım ve yuvam. az destek olsa seve seve yapsa şu yardımı işi gücü söylenerek veya buyur yap demeden daha guzel huzurlu oluruz. mesela her akşam üstü kızımı parkà çıkarıyorum tam sofra yerde oluyor. ben çıkıyorum inan geldiğimde gala sofra yerde oluyor. bebek elinde ama uyuduysa bile elindw telefonu eğlencesi. ben olsam öyle olmazdı diyorum. ben böyleyim diyor. ne yapacağım bilmiyorum . bi konuşmam lazım şöyle vijdanına dokunacak onun yanlışını fark ettirecek .
Senin eşin demek lafı sözü kaldırıyor. işte ben gece ona desem kalk , desen geç uyudum diyemem niye geç uyudun. ki eşim gece en erken 1 de uyur. der işe gidecem kalkmaz beni duymaz umrunda olmaz. ama dur bundan sonra bende acımadan ona görevler vercem ve yapacak. kaçışı yok.

Canım bizim ilk çocuk arada fark var tabi, eşim benden daha çok istiyordu daha hevesliydi,35 e doğru bir evlat sahibi olunca böyle oluyo sanırım:) birde insanlar farklı farklı, inş senin eşine Allah anlayış düşünce verir bol bol, ve üzerine titrer canım. Ama işte aliskanlikda oluyor insanda. Ya kızını o çıkarsın parka, sen hem bebise bakar hem sofrayı kaldırırsin. Sana da yazik

Canım bizim ilk çocuk arada fark var tabi, eşim benden daha çok istiyordu daha hevesliydi,35 e doğru bir evlat sahibi olunca böyle oluyo sanırım:) birde insanlar farklı farklı, inş senin eşine Allah anlayış düşünce verir bol bol, ve üzerine titrer canım. Ama işte aliskanlikda oluyor insanda. Ya kızını o çıkarsın parka, sen hem bebise bakar hem sofrayı kaldırırsin. Sana da yazik

aslında parka çıkarmayı bende istiyorum . hep evdeyim banada iyi geliyor çok şükür . inşallah bidaha iyi olcak inanıyorum. yavaş yavaş oda aşılacak bu hayata.

elim evlenmeden önce ütüsünü yapan adamdı odasını kendisi temizler cam siler falan. ilk yıllarda yapardı. şimdi 3 çocuk olunca yapmak istemiyor ve bıkmış durumda. yaparken kücük iş ona göre eziyet. bundan dolayı tembelliği. yoksa babası yemeğe kadar yapan adam. kendisi söylüyor ev sürmekten nefret ediyorum diye. sanki ben bayılıyorum.
Ne diyeyim canım umarım eşin bir an önce silkinir kendine gelir. İş güç stres çocuklar derken bir de ev işi belki onu yormuştur. Erkekler daha dayanıksız kadınlara göre. Geçici bir durum olabilir.

Ne diyeyim canım umarım eşin bir an önce silkinir kendine gelir. İş güç stres çocuklar derken bir de ev işi belki onu yormuştur. Erkekler daha dayanıksız kadınlara göre. Geçici bir durum olabilir.

inşallah kuzum , kendimi yıpratmayacağım bundan sonra. inşallah düzelir herşey. sen nasılsın mert paşa nasıl

şekerim ben iki gündür kahvaltıya bahçeye iniyorum. sabah çıktık ikindi vakrimeve geldik. yemek yaptım çamaşır yıka ser. bugünde böyle geçti. Sen nasılsın neler yapıyorsun ,?
Maşallah kuzum bizim sokakta evler çok dipdibe kapı önüne kızımla bi saat ancak çıkabiliyoruz bugünde çarşıya indik bir o nasıl bir sıcaktır buhar oluyorduk 🙄 oğlumla çıkmadık hiç nazara gelir diyip duruyor millet

inşallah kuzum , kendimi yıpratmayacağım bundan sonra. inşallah düzelir herşey. sen nasılsın mert paşa nasıl
Amiinnn en kötü günlerimiz böyle olsun. Benim de bugün migrenim tuttu aksi gibi Mert in de daha huysuz olacağı tuttu. Büyüme atağı mı yaşıyor nedir. Sabahtan beri sürekli emmek istiyor hiç uyumadı 10 dk uyusa hemen uyanıyor. Memede ve kucakta sürekli. Migrenim olmasa tahammül ederim ama böyle çok zor. Parol aldım ama tabii ki fayda etmedi başka ilaç da alamıyorum. İnşallah bu baş ağrısı çok uzun sürmez benim bazen günlerce sürüyor çünkü. Ne yaparım bilmiyorum yoksa.

Amiinnn en kötü günlerimiz böyle olsun. Benim de bugün migrenim tuttu aksi gibi Mert in de daha huysuz olacağı tuttu. Büyüme atağı mı yaşıyor nedir. Sabahtan beri sürekli emmek istiyor hiç uyumadı 10 dk uyusa hemen uyanıyor. Memede ve kucakta sürekli. Migrenim olmasa tahammül ederim ama böyle çok zor. Parol aldım ama tabii ki fayda etmedi başka ilaç da alamıyorum. İnşallah bu baş ağrısı çok uzun sürmez benim bazen günlerce sürüyor çünkü. Ne yaparım bilmiyorum yoksa.
Limon masajı yap canım başına bide tülbentle sar ben öyle baş ediyorum öyle de geçmezse eşim kolonya ile ovuyor daha çok yöntem vardı sende biliyorsundur ama ben yine aklıma gelirse yazarım bende çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum rabbim şifa versin ❤️

Limon masajı yap canım başına bide tülbentle sar ben öyle baş ediyorum öyle de geçmezse eşim kolonya ile ovuyor daha çok yöntem vardı sende biliyorsundur ama ben yine aklıma gelirse yazarım bende çok çektiğim için seni çok iyi anlıyorum rabbim şifa versin ❤️
Teşekkür ederim canım❤️ bana masaj filan fayda etmiyor ama denerim yine de. Aminn hamilelikte hiç olmamıştı ne güzel doğumdan sonra hemen başladı yine ne yazık ki :(

Back