• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel fikir cocuk surubu bende yazdim kenara 😌 ama karapisso dedigi dogru Kim bilir belki de hormonlardan dir.. Adet oldugun icin dir

kızlar ilaç asla içmem içimem çocuklarımada
özellikle soğuk algınlığı için.
Size birebir şifa olan taze zencefili öneriyorum. hasta olmadan için muhakkak. sütü kaliteli hale getirir ve emen bebeğinizin hasta olmasınıda önler. onlarında bağışıklığı güçlenir. aç karnına isteğine göre zencefil suyu limon bal sıcağa yakın ılık su. bunu 21 gün için. hem ödem atar Kilo verdirir yağ yakar. ilaç bağışıklığı zayIflatır. zamanla o ilaç bile fayda etmez. .inşallah bende içeyim evde hep bulunur taze zencefil hakiki bal.

Benimki huy degistirdi,önceden nemeyi alır az süt bile olsa çeker dururdu,ya da meme verir oyalar sobra mama verirdim. Bir haftadır bu imkansız, memeyi birkaç dak cekiyo çok gelen sütü hemen aliyo ve birakiyo memeyi basliyo ağlamaya az geliyo diye, ve susturmak imkansız,susmayinca da çocuğu perişan etmemek için mama veriyorum, valla iyice doymak istiyo,bazen susmadigi için sonradan 30 Luk yapıyorum bunun 10 ml ini aliyo ve uyuyo 10 ml lik boşluk için nefesi kesilircesine ağlıyo, ben de bugün itibariyle memeyi iyice bosaltsin diye mamayı, memeyi emerken ince serum hortumu gibi biseyle veriyorum. Ağzından meme cikiyo emerken , çıktı diye agliyobve memeyi tutmuyo resmen kriz geciriyo, susmuyo sıpa. Bir haftadır çok değişti huyu , bu bebekler bir günde degisiyo valla çok ilginc
Benimki de süt az gelirse resmen beni dövüyor:) Elleriyle göğsüme nasıl vuruyor çırpınıyor resmen ama ben inat ettim hiçbir zaman memede 20 dk yı geçirmeden vermedim. Sen de öyle yapmaya çalış canım iyi yapmışsın o hortumdan almakla. Gittikçe akıllanıyorlar biberon daha kolaylarına geliyor mazallah memeyi istemeyebilirler bile. Bir de ten tene temas ile emzirmeye bak. Ben arada öyle yapıyorum hem bana hem bebeğe çok iyi geliyor.

Son düzenleme:
Canim kanguru marka modeli soylermisin, bizde alicaz ama çok küçük zarar verirmi oğlumuza diye ertelemistik, senin yazını okuyunca sorayım dedim, gün içinde rahatlatır bizi kolumuz kopuyo çünkü:)
Canım kanguru kız kardeşimin vardı ondan aldım ben. Ergo baby markası yenidoğan için çok uygun nette araştır çoğu kişi memnun ben de bugünkü kullanımdan yola çıkarak beğendim. Nette nasıl kullanılacağıyla ilgili videolar var. Onlara bakabilirsin. Yenidoğan destek yastığıyla kullanıyorum. Fiyatını bilmiyorum ama piyasaya göre biraz yüksek sanırım.

kızlar ilaç asla içmem içimem çocuklarımada
özellikle soğuk algınlığı için.
Size birebir şifa olan taze zencefili öneriyorum. hasta olmadan için muhakkak. sütü kaliteli hale getirir ve emen bebeğinizin hasta olmasınıda önler. onlarında bağışıklığı güçlenir. aç karnına isteğine göre zencefil suyu limon bal sıcağa yakın ılık su. bunu 21 gün için. hem ödem atar Kilo verdirir yağ yakar. ilaç bağışıklığı zayIflatır. zamanla o ilaç bile fayda etmez. .inşallah bende içeyim evde hep bulunur taze zencefil hakiki bal.
Ben zencefili normalde hastalandığımda çok kullanırım. Senin dediğini de yapayım canım. Zencefili emzirirken içebilir miyim diye tereddütteydim de bir sıkıntı olmuyorsa kesin yaparım. Zencefil suyu derken, nasıl oluyor?

Evet canım ben kızımla da kanguruda iş yapardım daha oğluma nasip olmadı ama gezmeye çıkıyoruz kanguruyla 😊 bide ensar bu ara pişik oldu babası yanlış bez almış doğru olanı dün bulabildk 😔 iyileşiyor bugün çok şükür
Geçmiş olsun canım bu yaz gününde çok çabuk pişik oluyorlar. Yaz bebeği daha iyi olur diye düşünmüştüm ama onun da zorlukları varmış. Bu arada hangi marka bezi aldın?

Ben zencefili normalde hastalandığımda çok kullanırım. Senin dediğini de yapayım canım. Zencefili emzirirken içebilir miyim diye tereddütteydim de bir sıkıntı olmuyorsa kesin yaparım. Zencefil suyu derken, nasıl oluyor?
hacamat ustası var çok bilgili maşallah. O dedi bana sütü arttırır muhakkak iç diye
kök zencefil taze. rendele suyunu sık. kullan. kalan sıktığın zencefilide çay yapabilirsin. bir kupaya onu koy üstüne sıcak kaynar su
5 sk sonra süz iç..

Canim kanguru marka modeli soylermisin, bizde alicaz ama çok küçük zarar verirmi oğlumuza diye ertelemistik, senin yazını okuyunca sorayım dedim, gün içinde rahatlatır bizi kolumuz kopuyo çünkü:)
Kanguruyu 3 aydan önce önermiyor fizikçi doktorlar çünkü boyunda ve belde hasar bırakabilirmiş..bende inanıyorum suan kemikleri su gibi

Kanguruyu 3 aydan önce önermiyor fizikçi doktorlar çünkü boyunda ve belde hasar bırakabilirmiş..bende inanıyorum suan kemikleri su gibi
Her kanguru yenidoğan bebeklere uygun değil o yüzden olabilir. Bu dediğim marka özellikle bu özelliği için tercih edilen bir marka zaten. O yüzden biraz pahalı. Bebeğim içinde çok rahat etti. Yenidoğan destek ünitesi var ayrıca.

hacamat ustası var çok bilgili maşallah. O dedi bana sütü arttırır muhakkak iç diye
kök zencefil taze. rendele suyunu sık. kullan. kalan sıktığın zencefilide çay yapabilirsin. bir kupaya onu koy üstüne sıcak kaynar su
5 sk sonra süz iç..
O zaman ben de alıp yapayım teşekkür ederim . Kışın en ufak bir üşütmede çok çabuk hastalanıyorum ve sinüzitim var dikkat etmem gerekecek. Bunu öğrenmem iyi oldu:)

Kızlar merhaba 2. Ayımız geliyor aşımız var haftaya rota aşısı da yaptırmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Benim de önümüzdeki çarşamba var. Kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. Zorlu birkaç gün beni bekliyor. Allah sağlık versin. Rotayı bebeğimin doktoru önermiyor koruyuculuğu pek yok diye hem salgına yakalansa bile en fazla 2-3 günde toparlıyor bunun için aşıya pek gerek yok diyor . Ama bu yıllarda çok fazla salgın olmaya başladı. Kararsızım ben.

Benim de önümüzdeki çarşamba var. Kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. Zorlu birkaç gün beni bekliyor. Allah sağlık versin. Rotayı bebeğimin doktoru önermiyor koruyuculuğu pek yok diye hem salgına yakalansa bile en fazla 2-3 günde toparlıyor bunun için aşıya pek gerek yok diyor . Ama bu yıllarda çok fazla salgın olmaya başladı. Kararsızım ben.
Ben de kararsızım zaten verem aşısı 3 dozmuş 2 bacak 1 kol inş kolay atlatırız gerginim valla nasıl olacak diye

Kızlar hayırlı akşamlar guzel hafta sonları olsun inşallah güzel uykunuzu aldığınız 😊
Kızlar ben adet oldum sizde durumlar ne
Bebişler nasıl
@asitane161719 karapisso karapisso @leylunehar @rkndmt ve aklıma gelmeyen herkes ❤️
Arakdaşım merhana bende 40 dan 10 gun sonra adet oldum ama emin degilim. Cok az az ara ara oldu kanama. Seninde oylemi merak ettimde

Rota aşısını ilk bebeğime yaptırmadım , diğerlerinede

Kizlar ya bebeğinizin uykusu nasil 2 aylik olanlar? Benim eskiden uyurdu 4 saat falan ilk yattigimizda simdi en gec 2 saatte bir uyaniyor ve sabah en gec 6.30 da uyaniyor. Ben geceleri 4 saat falan uyuyabiliyorum ama bana yetmiuor, cevremde hep uyuyan bebekli insanlar var, anormal mi bebisin uykusu anlamadim😭😭 benimkide oyle deyin lütfen ozaman rahat ediyorum🤣

Kizlar ya bebeğinizin uykusu nasil 2 aylik olanlar? Benim eskiden uyurdu 4 saat falan ilk yattigimizda simdi en gec 2 saatte bir uyaniyor ve sabah en gec 6.30 da uyaniyor. Ben geceleri 4 saat falan uyuyabiliyorum ama bana yetmiuor, cevremde hep uyuyan bebekli insanlar var, anormal mi bebisin uykusu anlamadim😭😭 benimkide oyle deyin lütfen ozaman rahat ediyorum🤣
Canım benimki de öyle 😂😂ayrıca ben de 2 gün adet oldum 50.günümüzde sonra kesildi çok az geldi yine bitti sonra yani benimki de öyle 😬

Benimki de öyle canım merak etme:kızgın::halay:

Back