• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hakiki z.yağ bir çay kaşığı kimyon ile vermek iyiymiş. kimyonû bir tülbentte yağın içine koyuyorsun öyle tadı geçecek yağa. yoksa yutamaz yavrucak. deneyin isterseniz.

Canım bugun doktora gittim reflüsünden dolayı 500 gram arttırabılmıs kuzum. Oysa her ay 1 kılo alması lazım :(( beslenmesi güzel ama sonrasında cıksrtıyor ve kılo alamıyor. Ben de mamadan uzaklastrmak istiyorum. Gunde 2 ye ındırıp zorla emzır meye calısacagım inşallah bizde basarsbılırız.

Umarim bir daha ki gidisinde degisir ve kilosunu daha iyi arttirir.. Her bebek farklidir derler.. Bizde ki durumlar kisaca anlatayimm. 6 haftalik oldu Artik daha az ve peynirimsi cikariyor oglum.. Insallah sizde de degisir 1 bucuk aylik oldugunda.. Ve bezini günde 1
Kere dolduruyordu.. Bugün ilk kez mesela hic yapmadi.. Tüm gün sadece idrarini yapti.. Doktoru 1 hafta 10 gün kadar yapmasa sorun degil mutluysa yiyip iciyor ve atesi yoksa sorun yok dedi.. Öglen 1-2 Saat sancilandi. Karnina masaj ve sicak yastik koydum gaz cikarinca rahatladi.. Ama kaka yapamamasindan karnini ici hep gaz duyuyorum... Banyo yaptirdim yatirdim. 4 Saate yakin uyuyor birazdan kalkar.. Iyiyiz sükür bugün..masallah.. Bakalim bekleyecegiz

Hayırlı sabahlar.
Hifaa Hifaa kız bendede gaz fazla ,çok afedersin sabah kalkıyorum ağrı ile. bebekte etkileniyor tabi. burasıda dünden veri sıcak. halbuki 3 gün çok serindi.
Burada havalar belli degil canım bazen yağmurlu bazen çok sıcak bazen esintili gecen gece üşütmüşüm 3 gündür karnım şiş ağrıyor ensar da durmuyor 😔
Merhaba arkadaşlar bende 7 mayis ta doğum yaptım . Kontrollerde üfürüm duydu bebgimde dr kardiyolojiye götürdük ads var kalbinde 😔 5 veya 6 mm delik 🤦‍♀️ dua edin lütfen bize
Allah'ım şafi ismi ile şifa versin inşallah ❤️

Burada havalar belli degil canım bazen yağmurlu bazen çok sıcak bazen esintili gecen gece üşütmüşüm 3 gündür karnım şiş ağrıyor ensar da durmuyor 😔

Allah'ım şafi ismi ile şifa versin inşallah ❤️

Merhaba canim..
Benim ilk bebek.. Anne usuturse bebek de etkilendigini düsünmüyordum ve bilmiyorsun. Annemle Video gorusmesi Yaptigim da dogumdan sonraki haftalar hep usutme derdi cok acik giyiniyorsun corap giy derdi de anlamazdim. Ama o ara gercekten Cok sicak basiyordu beni.. Meger bu sebebten dolayi imis.. 😆😆

Kızlar ya siyah çay içmek hakkında doktorlarınız bişey dedimi benimki süt kanallarını büzüştürür icme dedi ama ben sanki çay içince sütüm oluyor gibi..bu konuda bilgisi deneyimi olan varmı

Bebkte huysuzluk yapiyor canim
Günde 2 yi geçmemek gerekiyor
Çok açık ve sulandırarak ic

Merhaba canim..
Benim ilk bebek.. Anne usuturse bebek de etkilendigini düsünmüyordum ve bilmiyorsun. Annemle Video gorusmesi Yaptigim da dogumdan sonraki haftalar hep usutme derdi cok acik giyiniyorsun corap giy derdi de anlamazdim. Ama o ara gercekten Cok sicak basiyordu beni.. Meger bu sebebten dolayi imis.. 😆😆
Evet canım sıcak basar sen serin olmak istersin ama bebeği çarpıyor direk den ne kadar gazlanırsan bebek 10 katı etkilenir biz kaç gündür doğru düzgün uyku uyuyamıyoruz resmen 🙊 kızım Ekim dogumlu ben bu kadar gazlanmadıydım o zaman yaz diye aldanıyoruz resmen

Kizlar bebeklerinizin uyku duzeni nasil? Benimki daha iyiydi simdi 2 saatte 1 saatte bir kalkip emmeye başladı. Gündüz de disqri çıkamazsam cok zor uyuyor evde. Arabaya binince ve acik havada rahat ediyorum resmen hep sokakta geziniyorum buyuzden . Ve yatarak emziriyorum ama surekli beraber uyuyakaliyoeuz ya uykusuzluktan. Bakiyorum 2 saat gecmis biz uyumusuz gece :)

Kizlar bebeklerinizin uyku duzeni nasil? Benimki daha iyiydi simdi 2 saatte 1 saatte bir kalkip emmeye başladı. Gündüz de disqri çıkamazsam cok zor uyuyor evde. Arabaya binince ve acik havada rahat ediyorum resmen hep sokakta geziniyorum buyuzden . Ve yatarak emziriyorum ama surekli beraber uyuyakaliyoeuz ya uykusuzluktan. Bakiyorum 2 saat gecmis biz uyumusuz gece :)
2 ayi dun doldu buarada

Benimki de 7. Haftasında 2. Ayı dolmak üzere benim de aynı 3 gündür hiç uyumuyor hep kucakta ve memede emerken uyuyor yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ya da en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Eşimle dönüşümlü kucağımızda tutarak uyutuyor uz. Gece gündüz aynı. Bu haftalarda büyüme atakları oluyormuş harika haftalar da deniyor bir araştır istersen ben ona bağlıyorum. Bebekler belli haftalarda yeni beceriler edindikçe huzursuz oluyorlarmış daha fazla emmek isteyip uyku düzenleri bozuluyormuş daha huysuz oluyorlarmış. Kimi yerde 2-4 gün arası sürebilir diyorlar. Umarım ondandır ve daha fazla sürmez zira enerjim ve gücüm kalmadı. Allah kolaylık versin hepimize:)

Benimki de 7. Haftasında 2. Ayı dolmak üzere benim de aynı 3 gündür hiç uyumuyor hep kucakta ve memede emerken uyuyor yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ya da en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Eşimle dönüşümlü kucağımızda tutarak uyutuyor uz. Gece gündüz aynı. Bu haftalarda büyüme atakları oluyormuş harika haftalar da deniyor bir araştır istersen ben ona bağlıyorum. Bebekler belli haftalarda yeni beceriler edindikçe huzursuz oluyorlarmış daha fazla emmek isteyip uyku düzenleri bozuluyormuş daha huysuz oluyorlarmış. Kimi yerde 2-4 gün arası sürebilir diyorlar. Umarım ondandır ve daha fazla sürmez zira enerjim ve gücüm kalmadı. Allah kolaylık versin hepimize:)
Canım bebeğin aç değil dimi..geçen sütüm azaldı demiştin çoğaldımı mamamı veriyosun..aç bebek çok ağlar memede uyuyakalır..

Amin canim ya hic bukadar bitkin olduğumu hatirlamiyorum

Canım bebeğin aç değil dimi..geçen sütüm azaldı demiştin çoğaldımı mamamı veriyosun..aç bebek çok ağlar memede uyuyakalır..
Yok canım açlıktan olsa o bundan 2 gün önce de ağlardı o zaman da aynı beslendi .Neredeyse her bezinde kaka oluyor her beslenmeden sonra bezini alıyorum çiş de mutlaka oluyor. Artık anlıyorum aç mı değil mi. Yetmezse zaten mama veriyorum.

Selam kızlar bugün çok yoruldum be gerildim Çınar gün içersinde toplasanız 30 dk uyumuştur kucağımda uyuyor yatırıyorum 5 dk sonra kalkıyor emmek istemiyor neden böyle anlayamadım

Tamam inşallah canım.İyiyiz çok şükür sen nasılsın canım?

kuzum ya , bayadır Sol tarafım baştan aşağı ağrıyor . kolum dizin bacağım ayağım heryerim. kalkıp yatarken yanım bile. ne yapacağım bilmiyorum . çocuklar yaz diye hep bahçe istiyor aşağıda çok yoruluyorum ondanmı bilmiyorum.

kızım baya büyüdü maşallah 11 temmuzda iki aylık olacak . senin paşada büyümüştür. maşallah hepsine

Kızlar yazdıklarınıza baktım az çok Allah yardımcımız olsun.Eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.Onlara bu dönemde bol bol anlayış versin 💜💙

Amin kuzum. şükürler olsn daha iyiyiz. istesede istemesede gece mecbur bakıyor gazlı olduğu zamanlarda. benim gücü yetmiyor çünkü . bazı geceler hiç uyumuyor ruh gibi oluyorum.

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı. Ben sezeryanls doğum yaptım 17 mayısta. 5 günde iyileşti. 40 ım çıktı sorunsuz. Ama 3 gündür sol yanımda çok fazla ağrı var dikiş değil de altında gibi. Ve kabızlık yaşamaya başladım. 2 gündür de makatım kanıyor sanki yırtık oldu gibi. Çok ağrı kaşıntı ve acıma var. Bu yaşadığım ağrı ile bi alakası var mı bilmiyorum ama bu kanama nasıl geçicek acaba bepanten iyi gelir mi?

Back