Benimki de 7. Haftasında 2. Ayı dolmak üzere benim de aynı 3 gündür hiç uyumuyor hep kucakta ve memede emerken uyuyor yatağına bırakır bırakmaz uyanıyor ya da en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Eşimle dönüşümlü kucağımızda tutarak uyutuyor uz. Gece gündüz aynı. Bu haftalarda büyüme atakları oluyormuş harika haftalar da deniyor bir araştır istersen ben ona bağlıyorum. Bebekler belli haftalarda yeni beceriler edindikçe huzursuz oluyorlarmış daha fazla emmek isteyip uyku düzenleri bozuluyormuş daha huysuz oluyorlarmış. Kimi yerde 2-4 gün arası sürebilir diyorlar. Umarım ondandır ve daha fazla sürmez zira enerjim ve gücüm kalmadı. Allah kolaylık versin hepimize:)
Canım ya bizde eşimle dönüşümlü kucakta tutuyoruz,bazen sabrım tukeniyor, ellerim bacaklarım uyusuyo yorgunluktan.ya valla 10 yaşındaki yegenimden medet umuyorum artık:)
Benimki de sürekli mama meme istiyo, memede sütü iciyo ne varsa 30-40 , mama veriyorum ama çığlık çığlığa susmadan ağlıyo nefesi kesiliyo, tekrar mama yapıyorum , yine istiyo yani susturmak imkansız, dayanamıyorum 30 Luk yapıyorum tekrar, yani istiyo davistiyo, doktor kızar diye midesi büyür diye korkuyorum, bazen bir öğünde 180 ml aldığı oluyo ama vermezsen ne uyuyo ne duruyo ağla ağla tukeniyorum bende o da. Ama istediği kadar verince gözleri kapatıp uyuyo bir saat falan.
Sen bir öğünde kaç ml veriyosun kaç saat arayla ?
Ben 4 saatte bir 50 anne sütü , 90 mama vereyim diye çaba sarfediyodum, ama asla susturamiyorum , 120-150 ml verdiğim çok oluyo anne sütü hariç. Yani doktor kesin çok veriyosun diyecek ama susmuyo kucakta bile çığlık cigliga ağlıyo.
Senin bebiş in yemek düzeni nasıl acaba.