Ben günde 3 defa veriyorum canım ama bu çevre baskısı yok mu bişey yerken 10 defa düşünüyodum Bazı şeyleri hiç yemiyodum ama burası gözümü açtı Ne derlerse desinler dinlemicem artık...
Ben gaz yapmayan yiyecekleri yediğim günde kızım gazlı gaz yapan yiyecek yediğim günde..yani pek bişey farketmiyor her şeyi yiyorum valla..

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum

ama ben kuru fasulyeyi baya pişirdim suyunda gaz fazla diyorlar. iki kez suyunu değiştim. .ve kabuklarının ayıkladım. helva gibi oldu. bol kemik koydum tadı güzel olsun diye. kız soğan gaz yapar diyen bile var. süt soğan bilmem ne. annem diyor biz doğum yapardık aç kalırdık ilk zamanlar. süt ekmek yerlermiş. é hani süt gaz yapardı
ben acı yememek için kendimi tutmaya çalıştım olmuyor. yiyorum valla napim :)

senin adına çok sevindim kuzum. ohhh mis artık kafanda rahat eder. zaten 6 7 aylık olunca yavaştan ek gıdaya geçersin. 2 yaşına kadar ne kadar anne sütü alsa o kadar iyi. mamyı o zaman azaltırsın ek gıda yer. meme emer geceleri. sende rahat edersin. Evet çok korktum ama şükürler olsun bulduk. Allah hepimizin evlatlarını korusun. etraf pislik kaynıyor maalesef. orası çok kalabalıktı inan insanlardan daha çok korktum biri alır der diye

Bende önceden haşlıyorum canım buzluğa atıyorum hazır oluyo... Bende turşu, acı,kuru baklagil,süt, soğan, meyve yemiyordum

Bende önceden haşlıyorum canım buzluğa atıyorum hazır oluyo... Bende turşu, acı,kuru baklagil,süt, soğan, meyve yemiyordum

bende işin tuhafı canım deli gibi kurıfasulue istiyordu. .yemeden olmazdı.
bunda sonra ye bacım şifa olsun süt olsun.

ben ilk bir yıl sade enne sütü verdim kızıma. 2 yaşıma kadar çok az ek gida aldı. kilosu boyu çok iyi hala iyi gelişimi. ve maşallah abisine göre daha az hastalanır. .ne kadar çok anne sütü alsa o kadar iyi. maşallah bebeğine.

Lohusalık devam ediyormudur arkadaşlar?? Benim başta bişeyim yoktu bu birkaç gecedir uyanıyorum ve korkuyorum eşimden bile korkuyorum..50 günlük olduk lohusa psikolojisi bitmedimi yoksa başka bir sorunmu var

Lohusalık devam ediyormudur arkadaşlar?? Benim başta bişeyim yoktu bu birkaç gecedir uyanıyorum ve korkuyorum eşimden bile korkuyorum..50 günlük olduk lohusa psikolojisi bitmedimi yoksa başka bir sorunmu var

eşinden neden korkuyorsun?

ben yaşamadım. sadece bunaldım
çok hüzünlü haftalardı

Gündüz bayaa uyanık.. onar dk kestirip uyanıyor azönce uyusun diye banyo yaptırdım bakalım handfendi uyuyacakmı

tabi bizim hanımefendide öyle. mesela dün gece iyi uyudu sabah 5 de kalktı 3 saate yakın uyanıktık. sonra 2 saat uyudu . bazen sbhatan akşama kadar uyanık. daha düzen oturmadı.

eşinden neden korkuyorsun?

ben yaşamadım. sadece bunaldım
çok hüzünlü haftalardı
Eşimin sülalesinde bikaç kişi psikolojik rahatsızlık gecirdi iyileşende oldu intihar edende maalesef..gece sanki eşimin psikolojiside bozulacak bize zarar vericek gibi düşünceler oluyor ama sadece gece bikaç saat..mesela 3 te o hislerim yok..sanırım 12 ile 3 arası gündüz herşey normal

o nasıll bişey . eşine güven konusunda sorunmu yaşadın. Allah korusun. çok ağır şeyler bahsettiklerin

o nasıll bişey . eşine güven konusunda sorunmu yaşadın. Allah korusun. çok ağır şeyler bahsettiklerin
Çok şükür hiç bir problem yaşamadık ama ailesinde varya ırsi diye korkuyorum..gerçi Allah imtihan ederse ailesinde hiçbir sorun olmayanında psikolojisi bozulabilir ama sanırım ben fazla kafama takıyorum ailesinde olmasını bu sorunun..

Merhaba.. Benımkı sadece su gıbi cıkarıyordu. 2 gün önce doktora gıttık reflüsü var dediler ilaca basladık. Şu an cok daha az kusuyor cok şükür. Ben de 31.05 de doğum yaptım 3450dogdu kuzum. Ve şu an sadece 400 gram artırabilmişiz. Aramızda 9 gün varmış inşallah benım kızımda Bundan snra daha iyi kilo alabilir. Ben mama takviyeli gidiyorum çünkü sütüm beslemek için yetersiz kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…