• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür hiç bir problem yaşamadık ama ailesinde varya ırsi diye korkuyorum..gerçi Allah imtihan ederse ailesinde hiçbir sorun olmayanında psikolojisi bozulabilir ama sanırım ben fazla kafama takıyorum ailesinde olmasını bu sorunun..

korkmakta haklısın. Allah korusun sizi.

Kızlar ben d vitamini vermiyorum 1 kez verdim gazdan mosmor oldu en azından gazı azalana. Kadar vermeyeceğim siz ne düşünüyoruz hata mı yapıyorum
D vitamini çok önemli canım, bilgildaklarin kapanması için, doktor her gittiğimde d vitaminini sordu bana. Kemik için gerekli,kafana göre kesme bence, doktoruna danis

Canım anlattıkların içimi biraz rahatlattı..benim sütüm hiç yok heralde bebek emdikten sonra elle sağmaya çalışıyorum 10 ml bile çıkmıyor :KK43: benimki artık iki saatte bir acıkıyor..memeyi bırakmasından korkuyorum..inş bırakmaz..rabbim sanada yardımcı olsun..napalım nasipleri bukadarmış
açılmaz
Canım eğer iyice doysa iki saatte bir açıkmaz,benimki hep istiyordu şimdi üç gündür sağlam.doyunca uyuyo, uyaniksa da çok aglamiyo.hakkaten.bunisler tecrübe ya

Kızlar nasılsınız.

benim minnoşum uyumadı beni yoruyor akşamdan beri. havalar az serinn akşam çok güzeldi. bugun bir arkadas bebek görmeye gittik. herşey çok güzeldi iyi hissettim.
48 günlük olduk. bu kafaylà doğru saymışımdır umarım. :D

A asitane161719
leylunehar leylunehar kız sesin sedan çıkmıyor.
Hifaa Hifaa
Nilayyy Nilayyy
R rkndmt

Merhaba.. Benımkı sadece su gıbi cıkarıyordu. 2 gün önce doktora gıttık reflüsü var dediler ilaca basladık. Şu an cok daha az kusuyor cok şükür. Ben de 31.05 de doğum yaptım 3450dogdu kuzum. Ve şu an sadece 400 gram artırabilmişiz. Aramızda 9 gün varmış inşallah benım kızımda Bundan snra daha iyi kilo alabilir. Ben mama takviyeli gidiyorum çünkü sütüm beslemek için yetersiz kalıyor:KK43:

Anladim canim. Ins. Iyi gelir ilaci.. Bu ara yani tam 30 gün dolduktan sonra Dah az kaka yapmaya basladi oglum buda Kilo alimini artiiriyor.. Sende kizinda takip et ne kadar az kaka yaparsa o kadar yarar ictikleri tabi yine de huzurlu bir Bebis olsunlar bu arada.. Birde Eger günde 5-6 kez cis dolu bez aliyorsun aslinda sutun yeterlidir.. Ben 2, 3 gün zorlandim 3 haftalikken doymuyor gibi hissetim ama meger daha cok süt gelsin diye daha cok bosaltiyolarmis memeyi.. Az gazli bol sütlü gunlere canim

ben ilk bir yıl sade enne sütü verdim kızıma. 2 yaşıma kadar çok az ek gida aldı. kilosu boyu çok iyi hala iyi gelişimi. ve maşallah abisine göre daha az hastalanır. .ne kadar çok anne sütü alsa o kadar iyi. maşallah bebeğine.

Oh ne güzel Ben 2 bucuk yil Emmisim ve Hala 28 yasindayim ayni devam az hastalanirim sükür.. Az yemisim Ek gida
Tsk ediyorum ins böyle devam ederiz.. Bakalim oglum da nasil olcak

Anladim canim. Ins. Iyi gelir ilaci.. Bu ara yani tam 30 gün dolduktan sonra Dah az kaka yapmaya basladi oglum buda Kilo alimini artiiriyor.. Sende kizinda takip et ne kadar az kaka yaparsa o kadar yarar ictikleri tabi yine de huzurlu bir Bebis olsunlar bu arada.. Birde Eger günde 5-6 kez cis dolu bez aliyorsun aslinda sutun yeterlidir.. Ben 2, 3 gün zorlandim 3 haftalikken doymuyor gibi hissetim ama meger daha cok süt gelsin diye daha cok bosaltiyolarmis memeyi.. Az gazli bol sütlü gunlere canim
Canım Benimkide yarın 30 günlük olacak ve yetmedığıni düşündüğüm zamanlarda mama verdım şimdi göğüs boş olunca cekmıyor aglıyor. Zorlasam mı yoksa mamayı mı versem bılemedm. Bu yuzden arada meme reddi yapmaya başladı. Kaka konusuna gelınce gunde 3 kez felan yapıyor hala.

Eger karnı sağlam doymussa 5 saat uyur,benimki geçen gece öyle yaptı, tabi okadar uyuması normalmi bilemiyorum
Canım Benimkide yarın 30 günlük olacak ve yetmedığıni düşündüğüm zamanlarda mama verdım şimdi göğüs boş olunca cekmıyor aglıyor. Zorlasam mı yoksa mamayı mı versem bılemedm. Bu yuzden arada meme reddi yapmaya başladı. Kaka konusuna gelınce gunde 3 kez felan yapıyor hala.
Benikide göğus boş olunca emmiyor artık..bende sns yöntemiyle vermeye çalışıyorum mamayı ama zor yaaa

Kızlar nasılsınız.

benim minnoşum uyumadı beni yoruyor akşamdan beri. havalar az serinn akşam çok güzeldi. bugun bir arkadas bebek görmeye gittik. herşey çok güzeldi iyi hissettim.
48 günlük olduk. bu kafaylà doğru saymışımdır umarım. :KK70:

A asitane161719
Hifaa Hifaa
Nilayyy Nilayyy
R rkndmt
Bizimde yarın 40ımız çıkıyor ben çok mutsuzum sanki oğluma yetemiyorum çocuk bir bende susmuyor başka herkeste duruyor dilini anlamıyorum kızımda daha tecrübeli gibiydim çocuk pamukçuk olmuş ben bilememişim kv ye sormuştum süt emiyor normal o kötü bişey degil demişti
Çocuk benim hislerini hissedip rahatsız oluyor da ondan mı bende durmuyor acaba bilmiyorum ama an öyle işte kafam allak bullak bu ara 😥

Bizimde yarın 40ımız çıkıyor ben çok mutsuzum sanki oğluma yetemiyorum çocuk bir bende susmuyor başka herkeste duruyor dilini anlamıyorum kızımda daha tecrübeli gibiydim çocuk pamukçuk olmuş ben bilememişim kv ye sormuştum süt emiyor normal o kötü bişey degil demişti
Çocuk benim hislerini hissedip rahatsız oluyor da ondan mı bende durmuyor acaba bilmiyorum ama an öyle işte kafam allak bullak bu ara 😥
Canım benim kızımda evde sürekli huzursuz bende ağlayıp duruyor eşim hergün dışarı çıkartıyor herkesin evinde rahatça uyuyo sesi çıkmıyor bende anlamıyorum neden acaba...

Canımsın yaşadığın dönem olaylar , bilinçaltına bak derim.
başka seninn böyle hissetmene sebep fark etmediğin başka olaylar vardır. bi düşün, belki eşinn kızındaki gibi yanında değil belki iç huzurun o dönemdeki gibi değil. velhasıl emin ol bebeğin senin hislerini süt ile alıyor. yetersiz hissetme asla , eminim herşeye yetecek güce sahipsin. çok yeni doğumun ondanda olabilir
bak benim 3.bebeğim ve bende hala yeni hayatıma adapte olamadım.
eşime göre iş güç yorgunluktan ibaret hayat. ve ben bu hayatın en çok yorulan işçisiyim , şükürler olsun. yani demek istiyorum ki , bizler bu hayata daha alışamadık. ondan zorlanıyor olabilirsin. Allah yardımcımz olsun.
birde oku suya o suyu iç. temiz nefesli birileride olur.
19 nas 19 Felak herbirirnden 19 tane olacak şekilde , ayetelkürsi fatiha ihlas inşirah süresi. bunları her suya üflerken huuu diyeceksin, sonra suyu iç..çoğaltıp iç devamlı. şifa olsun.

Kızlar bebeğiniz mama emerken nefes nefrse kalıyormu

Benimki heyecanlaniyo ve nefes nefese kaliyo, öksürmeye başlıyor:)
Birkaç gün önce Dr browns un biberonunu aldım onunla daha rahat oluyo, çok daha az damliyo daha yavaş ve sakin cekiyo mamayı. Ama diğer biberoblarla verince yine aynı telaş başlıyor boğazında kaliyo gibi oksuruyo falan

Anladim o zaman beslenmesi yerindedir.. Olsun annesi sen nasil Rahat ediyorsan öyle yap. Kaka bizdede 1 aylik Olana kadar oyleydi. Havalar 30 dereceyi buldu ve degisti hersey.. Yurtdisi avusturyada yasiyoruz..
Burda normalde bahar ilik gectii.. 3 haftalikken inan Oglum gogsumden emerken kizarak aglayarak cektigini bilirim. Ama Yine de uyuya kaliyordu Sonucta doymasa Uyumazdi.. bir sonraki beslenmesine kadar tekrar süt geldiigi icin o 3, 4 gün dayandiim bende oda... Arastirmalarima göre bosta emse emmeli diyoordu makaleler... Reseptorleri uyariyormus. Mama karsiti oldugumdan degil tabi ki.. Ilk Dr randevuSuna cikan Sonuca göre hem Mama hem meme verebilirdim fakat beklememe degmis oldugunu gördüm.. Kilo aljmi iyi oldugunu ögrendim... Ztn su an sutte cogaldigini farkediyorum. Sükürler olsun

Kızlar nasılsınız.

48 günlük olduk. bu kafaylà doğru saymışımdır umarım. :KK70:

A asitane161719
Hifaa Hifaa
Nilayyy Nilayyy
R rkndmt
Canım ben iyiyim lohusalık beni vurunca anneme geçmiştim onda kalıyordum neredeyse 1 aydır yarın evime dönüyorum artık. Tek başıma bakacağım bebeğime gerçi annemdeyken de ben baktım annemin beli ağrıyordu pek yardımcı olamadı ama yine de bir şey bilmiyormuşum yapamayacakmışım gibi geliyordu. Neyse ki artık evimize döneceğiz umarım Mert çok huysuzlanmaz. Sütüm de bir geliyor bir gidiyor anlamıyorum. Geçen gün çok stres yaptım temizlik yaptım biraz da gerildim akşamına sütüm kesildi. Şimdi gelsin diye yine uğraşıyorum. Benim günlerim böyle geçecek sanırım. İnstagramda herkes geziyor tatil yapıyor ilk defa bir yazı eşimle evde geçiriyoruz. Mert le evden dışarı adım atmaya korkuyorum ne bebek arabasında ne araba koltuğunda durmuyor. Ağlamaya başladığında susturmak mümkün olmuyor. Sıcakta dışarıda emzirmeye kalksam terden su gibi oluyorum. O yüzden bizim için şimdilik ev ve çevresinden çok uzaklaşmak mümkün değil gibi görünüyor. Ancak parka yürüyüşe filan çıkarım sanırım. Buna da şükür bebeğim iyi olsun yeter ki.

Canım ben iyiyim lohusalık beni vurunca anneme geçmiştim onda kalıyordum neredeyse 1 aydır yarın evime dönüyorum artık. Tek başıma bakacağım bebeğime gerçi annemdeyken de ben baktım annemin beli ağrıyordu pek yardımcı olamadı ama yine de bir şey bilmiyormuşum yapamayacakmışım gibi geliyordu. Neyse ki artık evimize döneceğiz umarım Mert çok huysuzlanmaz. Sütüm de bir geliyor bir gidiyor anlamıyorum. Geçen gün çok stres yaptım temizlik yaptım biraz da gerildim akşamına sütüm kesildi. Şimdi gelsin diye yine uğraşıyorum. Benim günlerim böyle geçecek sanırım. İnstagramda herkes geziyor tatil yapıyor ilk defa bir yazı eşimle evde geçiriyoruz. Mert le evden dışarı adım atmaya korkuyorum ne bebek arabasında ne araba koltuğunda durmuyor. Ağlamaya başladığında susturmak mümkün olmuyor. Sıcakta dışarıda emzirmeye kalksam terden su gibi oluyorum. O yüzden bizim için şimdilik ev ve çevresinden çok uzaklaşmak mümkün değil gibi görünüyor. Ancak parka yürüyüşe filan çıkarım sanırım. Buna da şükür bebeğim iyi olsun yeter ki.

Allah yardımcın olsun. benim eşimde tutturdu çok yorulacağız bu sene evde geçirelim tatili unut. ama 10 gün az değil, en azından diğer iki çocuk eğleniyor ben evde oturcağım denize giremem diyorum o zaman ne anlamı var gitmenin diyor. düz mantık işte. halbuki evde bunalım bir koca yıl bitti evdeyiz. belki seninde bebeğine deniz havası iyi gelir sanada tabi. sür konusunda benimde başıma geliyor. bazen kızım açlıktan uyumuyor çok çok emmek istiyor ordan anlıyorum. napalım bi öyle bi böyle geçecek. oğlumda iki kez süt bitmişti 3 ve 5 aylık iken. üzüntüden :(

çok zormuş 3 çocuk. tatilde çok yorulacağız diyor eşim . halbuki ben evdede çok yoruluyorum hemde çok... hafta sonu bir gün evde ve dışarı çıkınca yoruluyoruz diye evde oturalım hep diyor. olurmu öyle şey Allah aşkına.

Back