Çok şükür hiç bir problem yaşamadık ama ailesinde varya ırsi diye korkuyorum..gerçi Allah imtihan ederse ailesinde hiçbir sorun olmayanında psikolojisi bozulabilir ama sanırım ben fazla kafama takıyorum ailesinde olmasını bu sorunun..
Canım lesitin süt artirmiyor bildiğim kadarıyla, sadece koyu kıvamlı sütü açıp rahat akmasını sağlıyormuş, ben mastit olduğum için kullandım, günde bitane kullaniyorumCanım lesitin fayda etmedi miktarına artar demişlerdi günde 3 kez kullanımda
D vitamini çok önemli canım, bilgildaklarin kapanması için, doktor her gittiğimde d vitaminini sordu bana. Kemik için gerekli,kafana göre kesme bence, doktoruna danisKızlar ben d vitamini vermiyorum 1 kez verdim gazdan mosmor oldu en azından gazı azalana. Kadar vermeyeceğim siz ne düşünüyoruz hata mı yapıyorum
açılmazCanım anlattıkların içimi biraz rahatlattı..benim sütüm hiç yok heralde bebek emdikten sonra elle sağmaya çalışıyorum 10 ml bile çıkmıyorbenimki artık iki saatte bir acıkıyor..memeyi bırakmasından korkuyorum..inş bırakmaz..rabbim sanada yardımcı olsun..napalım nasipleri bukadarmış
Eger karnı sağlam doymussa 5 saat uyur,benimki geçen gece öyle yaptı, tabi okadar uyuması normalmi bilemiyorumKızlar 50 günluk bebek bütun gece uyurmu acıkmazmı ne dersiniz
Merhaba.. Benımkı sadece su gıbi cıkarıyordu. 2 gün önce doktora gıttık reflüsü var dediler ilaca basladık. Şu an cok daha az kusuyor cok şükür. Ben de 31.05 de doğum yaptım 3450dogdu kuzum. Ve şu an sadece 400 gram artırabilmişiz. Aramızda 9 gün varmış inşallah benım kızımda Bundan snra daha iyi kilo alabilir. Ben mama takviyeli gidiyorum çünkü sütüm beslemek için yetersiz kalıyor
ben ilk bir yıl sade enne sütü verdim kızıma. 2 yaşıma kadar çok az ek gida aldı. kilosu boyu çok iyi hala iyi gelişimi. ve maşallah abisine göre daha az hastalanır. .ne kadar çok anne sütü alsa o kadar iyi. maşallah bebeğine.
Canım Benimkide yarın 30 günlük olacak ve yetmedığıni düşündüğüm zamanlarda mama verdım şimdi göğüs boş olunca cekmıyor aglıyor. Zorlasam mı yoksa mamayı mı versem bılemedm. Bu yuzden arada meme reddi yapmaya başladı. Kaka konusuna gelınce gunde 3 kez felan yapıyor hala.Anladim canim. Ins. Iyi gelir ilaci.. Bu ara yani tam 30 gün dolduktan sonra Dah az kaka yapmaya basladi oglum buda Kilo alimini artiiriyor.. Sende kizinda takip et ne kadar az kaka yaparsa o kadar yarar ictikleri tabi yine de huzurlu bir Bebis olsunlar bu arada.. Birde Eger günde 5-6 kez cis dolu bez aliyorsun aslinda sutun yeterlidir.. Ben 2, 3 gün zorlandim 3 haftalikken doymuyor gibi hissetim ama meger daha cok süt gelsin diye daha cok bosaltiyolarmis memeyi.. Az gazli bol sütlü gunlere canim
Eger karnı sağlam doymussa 5 saat uyur,benimki geçen gece öyle yaptı, tabi okadar uyuması normalmi bilemiyorum
Benikide göğus boş olunca emmiyor artık..bende sns yöntemiyle vermeye çalışıyorum mamayı ama zor yaaaCanım Benimkide yarın 30 günlük olacak ve yetmedığıni düşündüğüm zamanlarda mama verdım şimdi göğüs boş olunca cekmıyor aglıyor. Zorlasam mı yoksa mamayı mı versem bılemedm. Bu yuzden arada meme reddi yapmaya başladı. Kaka konusuna gelınce gunde 3 kez felan yapıyor hala.
Bizimde yarın 40ımız çıkıyor ben çok mutsuzum sanki oğluma yetemiyorum çocuk bir bende susmuyor başka herkeste duruyor dilini anlamıyorum kızımda daha tecrübeli gibiydim çocuk pamukçuk olmuş ben bilememişim kv ye sormuştum süt emiyor normal o kötü bişey degil demiştiKızlar nasılsınız.
benim minnoşum uyumadı beni yoruyor akşamdan beri. havalar az serinn akşam çok güzeldi. bugun bir arkadas bebek görmeye gittik. herşey çok güzeldi iyi hissettim.
48 günlük olduk. bu kafaylà doğru saymışımdır umarım.
A asitane161719
leylunehar kız sesin sedan çıkmıyor.
Hifaa
Nilayyy
R rkndmt
Canım benim kızımda evde sürekli huzursuz bende ağlayıp duruyor eşim hergün dışarı çıkartıyor herkesin evinde rahatça uyuyo sesi çıkmıyor bende anlamıyorum neden acaba...Bizimde yarın 40ımız çıkıyor ben çok mutsuzum sanki oğluma yetemiyorum çocuk bir bende susmuyor başka herkeste duruyor dilini anlamıyorum kızımda daha tecrübeli gibiydim çocuk pamukçuk olmuş ben bilememişim kv ye sormuştum süt emiyor normal o kötü bişey degil demişti
Çocuk benim hislerini hissedip rahatsız oluyor da ondan mı bende durmuyor acaba bilmiyorum ama an öyle işte kafam allak bullak bu ara
Canımsın yaşadığın dönem olaylar , bilinçaltına bak derim.Bizimde yarın 40ımız çıkıyor ben çok mutsuzum sanki oğluma yetemiyorum çocuk bir bende susmuyor başka herkeste duruyor dilini anlamıyorum kızımda daha tecrübeli gibiydim çocuk pamukçuk olmuş ben bilememişim kv ye sormuştum süt emiyor normal o kötü bişey degil demişti
Çocuk benim hislerini hissedip rahatsız oluyor da ondan mı bende durmuyor acaba bilmiyorum ama an öyle işte kafam allak bullak bu ara
En iyisi eds yontemi canım. Peki sütünde artıs oldu mu?Benikide göğus boş olunca emmiyor artık..bende sns yöntemiyle vermeye çalışıyorum mamayı ama zor yaaa
Benikide göğus boş olunca emmiyor artık..bende sns yöntemiyle vermeye çalışıyorum mamayı ama zor yaaa
Kızlar bebeğiniz mama emerken nefes nefrse kalıyormu
Canım Benimkide yarın 30 günlük olacak ve yetmedığıni düşündüğüm zamanlarda mama verdım şimdi göğüs boş olunca cekmıyor aglıyor. Zorlasam mı yoksa mamayı mı versem bılemedm. Bu yuzden arada meme reddi yapmaya başladı. Kaka konusuna gelınce gunde 3 kez felan yapıyor hala.
Canım ben iyiyim lohusalık beni vurunca anneme geçmiştim onda kalıyordum neredeyse 1 aydır yarın evime dönüyorum artık. Tek başıma bakacağım bebeğime gerçi annemdeyken de ben baktım annemin beli ağrıyordu pek yardımcı olamadı ama yine de bir şey bilmiyormuşum yapamayacakmışım gibi geliyordu. Neyse ki artık evimize döneceğiz umarım Mert çok huysuzlanmaz. Sütüm de bir geliyor bir gidiyor anlamıyorum. Geçen gün çok stres yaptım temizlik yaptım biraz da gerildim akşamına sütüm kesildi. Şimdi gelsin diye yine uğraşıyorum. Benim günlerim böyle geçecek sanırım. İnstagramda herkes geziyor tatil yapıyor ilk defa bir yazı eşimle evde geçiriyoruz. Mert le evden dışarı adım atmaya korkuyorum ne bebek arabasında ne araba koltuğunda durmuyor. Ağlamaya başladığında susturmak mümkün olmuyor. Sıcakta dışarıda emzirmeye kalksam terden su gibi oluyorum. O yüzden bizim için şimdilik ev ve çevresinden çok uzaklaşmak mümkün değil gibi görünüyor. Ancak parka yürüyüşe filan çıkarım sanırım. Buna da şükür bebeğim iyi olsun yeter ki.Kızlar nasılsınız.
benim minnoşum uyumadı beni yoruyor akşamdan beri. havalar az serinn akşam çok güzeldi. bugun bir arkadas bebek görmeye gittik. herşey çok güzeldi iyi hissettim.
48 günlük olduk. bu kafaylà doğru saymışımdır umarım.
A asitane161719
leylunehar kız sesin sedan çıkmıyor.
Hifaa
Nilayyy
R rkndmt
Canım ben iyiyim lohusalık beni vurunca anneme geçmiştim onda kalıyordum neredeyse 1 aydır yarın evime dönüyorum artık. Tek başıma bakacağım bebeğime gerçi annemdeyken de ben baktım annemin beli ağrıyordu pek yardımcı olamadı ama yine de bir şey bilmiyormuşum yapamayacakmışım gibi geliyordu. Neyse ki artık evimize döneceğiz umarım Mert çok huysuzlanmaz. Sütüm de bir geliyor bir gidiyor anlamıyorum. Geçen gün çok stres yaptım temizlik yaptım biraz da gerildim akşamına sütüm kesildi. Şimdi gelsin diye yine uğraşıyorum. Benim günlerim böyle geçecek sanırım. İnstagramda herkes geziyor tatil yapıyor ilk defa bir yazı eşimle evde geçiriyoruz. Mert le evden dışarı adım atmaya korkuyorum ne bebek arabasında ne araba koltuğunda durmuyor. Ağlamaya başladığında susturmak mümkün olmuyor. Sıcakta dışarıda emzirmeye kalksam terden su gibi oluyorum. O yüzden bizim için şimdilik ev ve çevresinden çok uzaklaşmak mümkün değil gibi görünüyor. Ancak parka yürüyüşe filan çıkarım sanırım. Buna da şükür bebeğim iyi olsun yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?