Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler canım süt de arttığına göre etkisi var diye düşünüyorum denemedim henüz ama deneyeceğim sanırımBen kullandım ama arttırmak niyetli değil sütüm yoğurt gibi kıvamlıydı hiç emmedi sağılmıyordu da doktorlar çözüm bulamadı habire sağamadığımdan mastit oluyodum, grupta görüp aldım denedim günde 1 lt sağmaya başladım mastit de olmadım bir daha ilgisi varmı bilmem. Benim hayatımı kurtardı o takviye. Günde üç tane bir yıl içtim 13 ay sağıp kestim sütten kendi isteğimle. İnstagramda gebbepinar la konuştum günde üç iç diye o söyledi. Bir yan etki yaşamadım. Foruma girmiyorum pek toptan muhtemel soruları cevaplamış olayım. Çocuğun kilosu vs çok iyi
Oy canım sorduğun için saol hastamız iyi Allah'a çok şükür rabbim beterinden esirgesinHifaa hasta olan kişi nasıl oldu. sizler nasılsınız. buralar çok sıcak
eylül ayının 4 gözle bekliyorum. sonbahar candır. bugün arkadaşlarım geldi bahçede oturduk. bahçemiz olmasa evde yaz hiç çekilmez.
Oy canım sorduğun için saol hastamız iyi Allah'a çok şükür rabbim beterinden esirgesin
Bizim de çok sıcak o yüzden hiç çıkasım gelmiyor evim dışrıya göre daha serin ama Allah'tan köy var bu hafta kaçıyorum şehirden
Hayır canım emzirdikten sonra mamayı veriyorum. Ama her zaman değil. Günde 2-3 kere mama veriyorum sadece.Önce emzirip öyle mi mama veriyosun canım evet mamayı önce veriyorsan emdiği süt fazla geliyordur
Takviye caylar, besinler denedın mi canım? Benmde tam olarak yetmiyor gunde 2-3 kez mama veriyorum ama genel olarak takviyerle sütü artırıp emzirmeye calısıyorumEvet arkadaşlar 3 günlük emzirme kampıda işe yaramadı sütüm artmadı..artık elimden gelen bişey yok mama vericem mecburen..
Kim ne söylediyse yaptım içtim yedim..humana cay dediler içtim rezene dediler, hurma dediler incir dediler komposto dediler lactamil dediler buğday dediler bulgur pilavı dediler 3 litre su dediler emzirme kampı dediler hepsini yaptım daha ne yapayım..bira mayası kaldı onuda deniycem başkada yapacak bişeyim yokTakviye caylar, besinler denedın mi canım? Benmde tam olarak yetmiyor gunde 2-3 kez mama veriyorum ama genel olarak takviyerle sütü artırıp emzirmeye calısıyorum
Anladım canım sen yine de emzirmeyi bırakma. Sütü artıran ya da azaltan en onemlı sey psıkolojık durumumuz. Stres yapmamaya calış. Zamanla artar inşallah.Kim ne söylediyse yaptım içtim yedim..humana cay dediler içtim rezene dediler, hurma dediler incir dediler komposto dediler lactamil dediler buğday dediler bulgur pilavı dediler 3 litre su dediler emzirme kampı dediler hepsini yaptım daha ne yapayım..bira mayası kaldı onuda deniycem başkada yapacak bişeyim yok
Kim ne söylediyse yaptım içtim yedim..humana cay dediler içtim rezene dediler, hurma dediler incir dediler komposto dediler lactamil dediler buğday dediler bulgur pilavı dediler 3 litre su dediler emzirme kampı dediler hepsini yaptım daha ne yapayım..bira mayası kaldı onuda deniycem başkada yapacak bişeyim yok
stres yapmamak nasıl oluyor bilmiyorum canım bendede oluyor. şunu anladım. Dua etmek Allahtan istemek tek çare. yoksa baksana bizim elimizdeymiş gibi bebeğin rızkı için uğraşıyoruz. annelik işte .Anladım canım sen yine de emzirmeyi bırakma. Sütü artıran ya da azaltan en onemlı sey psıkolojık durumumuz. Stres yapmamaya calış. Zamanla artar inşallah.
Bestlak damla deneyebilirsin. Ben de faydası olmuştu. Moralini de yüksek tut. Artmiyorsa da sutten nasibi bu kadardir. Mama verirsin hiç de kötü hissetme.elinden geleni yapmışsın zatenKim ne söylediyse yaptım içtim yedim..humana cay dediler içtim rezene dediler, hurma dediler incir dediler komposto dediler lactamil dediler buğday dediler bulgur pilavı dediler 3 litre su dediler emzirme kampı dediler hepsini yaptım daha ne yapayım..bira mayası kaldı onuda deniycem başkada yapacak bişeyim yok
Mamayla beslenen bebekler ileride obezite olurmuş buyüzden üzülüyorum..ama Rezzak olan Rabbim ben elimden geleni yaptım verecekse O verir..
Çocuk güzel dualar duyarak büyüyor tabi Allah'ım dualarını kabul etsin inşallah maşallah onaAllahım daha iyi etsin kuzum. ohhh mis kaç köyüne. oğlum dışarda duymuş, eve geldi anne bizim köyümüz varmı diye sordu. yok oğlum dedim, innnnşAllah olur anne dedi. amin amin yavrum
.bu temiz yürekli yavrum hep çok güzel dualar ediyor ablası :)
Ya Allah aşkına kulaktan dolma bilgilerle canınızı sıkmayın ne alakası var etrafımda bi suru mamayla büyüyen çocuk var hiç biri de obez değilMamayla beslenen bebekler ileride obezite olurmuş buyüzden üzülüyorum..ama Rezzak olan Rabbim ben elimden geleni yaptım verecekse O verir..
Çocuk güzel dualar duyarak büyüyor tabi Allah'ım dualarını kabul etsin inşallah maşallah ona
Allah korusun hepimiz hastalıkların kol gezdiği bir asırda yaşıyoruzYa Allah aşkına kulaktan dolma bilgilerle canınızı sıkmayın ne alakası var etrafımda bi suru mamayla büyüyen çocuk var hiç biri de obez değil
Anladım canım sen yine de emzirmeyi bırakma. Sütü artıran ya da azaltan en onemlı sey psıkolojık durumumuz. Stres yapmamaya calış. Zamanla artarKim ne söylediyse yaptım içtim yedim..humana cay dediler içtim rezene dediler, hurma dediler incir dediler komposto dediler lactamil dediler buğday dediler bulgur pilavı dediler 3 litre su dediler emzirme kampı dediler hepsini yaptım daha ne yapayım..bira mayası kaldı onuda deniycem başkada yapacak bişeyim yok
Stres illakı yapıyoruz ama bunu en aza indirgeriz inşallah. Allah yardımcımız olsun :)stres yapmamak nasıl oluyor bilmiyorum canım bendede oluyor. şunu anladım. Dua etmek Allahtan istemek tek çare. yoksa baksana bizim elimizdeymiş gibi bebeğin rızkı için uğraşıyoruz. annelik işte .
Aynen canım manaya gelinceye kadar neler var yediğimiz herşey oynanmış yerli diye aldıklarımız bile ilaçlı kendi yetiştirdiğimiz sebzelerinde tohumları ilaçlı herşey olabilir Allah'a emanetiz şimdi yüzde yüz doğal hiçbir şey yok o yüzden herşeyi düşünüp can sıkmaya da gerek yokşükürler olsun .
Allah korusun hepimiz hastalıkların kol gezdiği bir asırda yaşıyoruz
Rabbim yardımcımız olsun.