Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz, bende bir yere çıkmıyorum,aglayinca susturamiyorum , zaten sıcak hava, sicaktacter içinde kaliyo, hasta olur diye evde dolaşıyoruz. Annemin de beli ağrıyor çok yardım edemiyolar, çocuk bakmak zor iş zaten, kucakta dolastir falan, onlara da hak veriyorumCanım ben iyiyim lohusalık beni vurunca anneme geçmiştim onda kalıyordum neredeyse 1 aydır yarın evime dönüyorum artık. Tek başıma bakacağım bebeğime gerçi annemdeyken de ben baktım annemin beli ağrıyordu pek yardımcı olamadı ama yine de bir şey bilmiyormuşum yapamayacakmışım gibi geliyordu. Neyse ki artık evimize döneceğiz umarım Mert çok huysuzlanmaz. Sütüm de bir geliyor bir gidiyor anlamıyorum. Geçen gün çok stres yaptım temizlik yaptım biraz da gerildim akşamına sütüm kesildi. Şimdi gelsin diye yine uğraşıyorum. Benim günlerim böyle geçecek sanırım. İnstagramda herkes geziyor tatil yapıyor ilk defa bir yazı eşimle evde geçiriyoruz. Mert le evden dışarı adım atmaya korkuyorum ne bebek arabasında ne araba koltuğunda durmuyor. Ağlamaya başladığında susturmak mümkün olmuyor. Sıcakta dışarıda emzirmeye kalksam terden su gibi oluyorum. O yüzden bizim için şimdilik ev ve çevresinden çok uzaklaşmak mümkün değil gibi görünüyor. Ancak parka yürüyüşe filan çıkarım sanırım. Buna da şükür bebeğim iyi olsun yeter ki.