• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sancımın sebebi belli oldu yüksek riskli düşük tehlikem varmış 😭
Mümkün olduğu kadar dinlenmeye çalış canım inş düzelir. Ağustosta düşüğüm oldu benim seni çok iyi anlıyorum. Her wcye gittiğimde korkuyorum. İnş tehliken kısa sürede geçer gider.

Mümkün olduğu kadar dinlenmeye çalış canım inş düzelir. Ağustosta düşüğüm oldu benim seni çok iyi anlıyorum. Her wcye gittiğimde korkuyorum. İnş tehliken kısa sürede geçer gider.
Nasıl anlaşılıyor bu peki doktor tarafından kanama olmadan ?

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah dikkat edicem ben artık inşallah geç değildir 😔

Nasıl anlaşılıyor bu peki doktor tarafından kanama olmadan ?
Benim kanamam olunca gitmiştim ama bazende ultrasonda kanama alanı görebiliyorlar.

Rabbim yardımcın olsun kendini üzme psikolojide çok önemli etkilenmesin iyi düşün iyi olsun. Benimde ağrılarım var ama sağlıksız bebekler düşermiş. Birde o açıdan düşünelim.
Doktor bana düşüğümde dedi ki sana üzülme diyemem tabiki üzüleceksin. Ama biz doktorlar ilk 12 haftada düşen bebeğe üzülmeyiz çünkü mutlaka bir sıkıntısı hastalığı vardır sağlıksız bir bebektir ki düşmüştür dedi.
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah dikkat edicem ben artık inşallah geç değildir 😔
Ya sen hiç öyle düşünme kendinden kaynaklanmış gibi düşünme. Doktor bana demişti ki kendini suçlamayı bırak bi kere o bebek sağlıklı olsaydı hoplasan zıplasan amuda kalksan yine o bi şekilde sana tutunurdu demişti. Bunlar en kötü senaryolar sen bunları hiç düşünme inş geçip gidecek güzel düşün güzel olsun inş. Ben bu süreçte Allahım gönlümden geçeni biliyosun ama en hayırlısını sen bilirsin, hayırlısı neyse o olsun diye dua etmiştim. Dua hafifletiyor insanı

Benim kanamam olunca gitmiştim ama bazende ultrasonda kanama alanı görebiliyorlar.

Doktor bana düşüğümde dedi ki sana üzülme diyemem tabiki üzüleceksin. Ama biz doktorlar ilk 12 haftada düşen bebeğe üzülmeyiz çünkü mutlaka bir sıkıntısı hastalığı vardır sağlıksız bir bebektir ki düşmüştür dedi.

Ya sen hiç öyle düşünme kendinden kaynaklanmış gibi düşünme. Doktor bana demişti ki kendini suçlamayı bırak bi kere o bebek sağlıklı olsaydı hoplasan zıplasan amuda kalksan yine o bi şekilde sana tutunurdu demişti. Bunlar en kötü senaryolar sen bunları hiç düşünme inş geçip gidecek güzel düşün güzel olsun inş. Ben bu süreçte Allahım gönlümden geçeni biliyosun ama en hayırlısını sen bilirsin, hayırlısı neyse o olsun diye dua etmiştim. Dua hafifletiyor insanı
Evet çok ağır aktiviteler dışında yürümek gezmek hoplamak zıplamak düşüğe sebep olmazmış. Yani sağlıksızlarsa yapacak bir şeyimiz yok.

Benim de 26 hocam hiç endişelenmeyin değeriniz çok iyi. Benim 1 günüm gecikmişti 368 çıkmıştı kese görünmüyor sana hamilesin diyemem dedi ve gönderdi doktor. Gün boyunca ağladım. 8 yıldır bekliyorum bana birazcık anlayışlı davranabilirdi "kanda gebelik car fakat keseyi görmek şuan mümkün değil 1000 ve üzeri anca gözükür" diyebilirdi. 2 gün sonea yaptırdım 919 çıktı kese varla yok arası göründü. 4 gün sonra Troid tahlilim için gittim kese maşallah çok belirgindi 🤗 Sizinde öyledir içinizi ferah tutun
ALlahım hayırla kucağına almayı nasip etsin , haklısın çok anlayışsız davranmış. Tiroidin de mi var ilaç kullanıyor musun ben de de var tiroid 75 lik kullanıyorum şu an .

Kasım anneleri için liste yapsa ya Bi arkadaş bakalım kaç kişiyiz

Merhaba bende kasım annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Normalde adet tarihim yarın ama ben mide bulantılarından şüphelendiğim için bugün test yaptım. Oğlumda da 1 gün kala öğrenmiştim.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba bende kasım annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Normalde adet tarihim yarın ama ben mide bulantılarından şüphelendiğim için bugün test yaptım. Oğlumda da 1 gün kala öğrenmiştim.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Hoşgeldin 🙂 amin inş.

hoşgeldiniz...

kızlar sabah sırt üstü yatar vaziyetteydim kalkmak istedi, sol kasığıma bi ağrı girdi ve kalkamadım, öylece kalakaldım. bi 5 dk yattım yan dönerek kalktım. çok feci bi ağrıydı bişey olmaz inşallah:anne:

Back