Haha önemli ama o babane sen de yükleme yaptırYa benim sadece dün bi tık yüksek cıktı akşam toklugum pilav ve börek yedim söylemesi ayıp mevlütteydimo bir öğün sayılmazsa iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha önemli ama o babane sen de yükleme yaptırYa benim sadece dün bi tık yüksek cıktı akşam toklugum pilav ve börek yedim söylemesi ayıp mevlütteydimo bir öğün sayılmazsa iyi
Ağırlık merkezi değişiyor bebişler büyüdükçe, bağlar geriliyor, ara ara dinlenerek yürümek işe yarayabilir. Bir de dr izin verirse pilates gibi sporlarBi ütü yapiyim dedim ordan yürüyüşe çıktım geldim. Belim tutuldu un çuvalı gibi yatıyorum. Osteocare kullanıyorum neden böyle oluyo ki anlamadım
Bende ekran görüntüsü alabilir miyim diye soracaktım. Sağlık ocağında geceb hafta kan verdim hA1c falan bakıldı normal geldi. açlık şekerim de 2 değer düşük geldi. Kendi dr uma gösterip böyle takip edersek yükleme yapmasak falan diye soracaktım o derece korkulu rüyamHadi yafotoğraf atmıştım şayet şansına o gelirse korkma ama başka bi içecek gelirse ona bi şey diyemiyorum
![]()
Sabahları mide koruyucu alıyorum. Evde işte birer tane gaviscon duruyorKızlar bu mide yanması için neler yaptınız benim yeni başladı ve yok böyle bsy![]()
Ben kullanıyorum, biooil almıştım denemek için, mustela ve lierac ilk gebeliğimde kullandığım ve memnun olduğum için almıştım. Şimdi üçünü kafama göre döndürerek sürüyorum. Ama ilkinden çok kilo alıcam gibi bu sefer maalesef umarım işe yararKızlar çatlak kremi kullanan var mı?
MaşallahKızlarr merhaba. Detaylıyı yaptırdım çok şükür sıkıntılı bir durum çıkmadı. Şeker yüklemesinide doktorum tokluk bakmak istedi. Kahvaltıyı bol tatlılı yap 1 saat sonra kan ver dedi. Zaten tatlı çok severim. Ballar pekmezler reçeller çikoaltalar hamurişleri yüklü bi kahvaltı yaptım. 1 saat sonra kan verdim. 115 çıktı değer. Doktorum gayet iyi başka bişeye gerek yok dedi. Level geçmiş gibi hissediyorum kendimi. Şekeride atlattık 32 hafta raporunu alıp işten çıkmak için gün saymaya başladım. Bu arada bende alışverişin çoğunu tamamladım gibi. Bebişin kıyafetlerini yıkamak için siveno aldım tavsiyeler üstüne. Ama bana çok bitki kokuyo geldi ben rahatsız oldum sanki granül sabun tozları daha güzeldi. Zaten okadar çok şey yıkadımki şişenin dibinde kaldı. İkinciye granül alacağım galiba. Biberondada phılıp avent düşünüyorum çoğunuz gibi ama ben numarasına karar veremedim tam olarak kaç numara hangi modeli aldınız. Hemen doğar doğmaz kullanmalıklı ileriye dönükmü aldınız paylaşırsanız sevinirim
![]()
Ay ben neler yapmadımKrem yeterli oluyor mu peki canım gümüş kapak yerine? Tabi herkesin vücudu farklı biliyorum ama işlev olarak![]()
Ahahah yook değildir değildir kalsınHaha önemli ama o babane sen de yükleme yaptır![]()
Cok şükürŞimdi doktordan çıktım kızlar. Hunileşmeye benzer görünüm kalmamış dedi çok şükür Allah’a. Bu hafta istirahat et dedi cumartesi tekrar bakacak işe devam edip etmeme için. ve ilk defa yüzünü gösterdi kızım çok duygulandımAllah hepsini sağlıkla bizlere bağışlasın
Dr ilaca devam diyince eşim dedi çocuk 18 yaşına gelene kadar Progesteronu bıraktırmıcam hocam ben ona dedi
Ağızdan çıkan her söze dikkat etmek lazım gerçekten, biraz evde yatsam diyordum, sağlıkla inşallah![]()
Pilav da gerekli börek de gerekli ama napalımmAhahah yook değildir değildir kalsınyinede not ettim tabiki doktorum 140 altında cıkarsa bana göndermene bile gerek yok dedi birkez 149 cıktı işte pilavdan
![]()
Oh çok şükür canım hadi gözün aydınŞimdi doktordan çıktım kızlar. Hunileşmeye benzer görünüm kalmamış dedi çok şükür Allah’a. Bu hafta istirahat et dedi cumartesi tekrar bakacak işe devam edip etmeme için. ve ilk defa yüzünü gösterdi kızım çok duygulandımAllah hepsini sağlıkla bizlere bağışlasın
Dr ilaca devam diyince eşim dedi çocuk 18 yaşına gelene kadar Progesteronu bıraktırmıcam hocam ben ona dedi
Ağızdan çıkan her söze dikkat etmek lazım gerçekten, biraz evde yatsam diyordum, sağlıkla inşallah![]()
ay gerçekten bende 32. Haftanın gelmesini bekliyorum. Normalde 36 ya kadar çalışmak istiyordum ama artık istemiyorum işten sıkıldımKızlarr merhaba. Detaylıyı yaptırdım çok şükür sıkıntılı bir durum çıkmadı. Şeker yüklemesinide doktorum tokluk bakmak istedi. Kahvaltıyı bol tatlılı yap 1 saat sonra kan ver dedi. Zaten tatlı çok severim. Ballar pekmezler reçeller çikoaltalar hamurişleri yüklü bi kahvaltı yaptım. 1 saat sonra kan verdim. 115 çıktı değer. Doktorum gayet iyi başka bişeye gerek yok dedi. Level geçmiş gibi hissediyorum kendimi. Şekeride atlattık 32 hafta raporunu alıp işten çıkmak için gün saymaya başladım. Bu arada bende alışverişin çoğunu tamamladım gibi. Bebişin kıyafetlerini yıkamak için siveno aldım tavsiyeler üstüne. Ama bana çok bitki kokuyo geldi ben rahatsız oldum sanki granül sabun tozları daha güzeldi. Zaten okadar çok şey yıkadımki şişenin dibinde kaldı. İkinciye granül alacağım galiba. Biberondada phılıp avent düşünüyorum çoğunuz gibi ama ben numarasına karar veremedim tam olarak kaç numara hangi modeli aldınız. Hemen doğar doğmaz kullanmalıklı ileriye dönükmü aldınız paylaşırsanız sevinirim
![]()
yoktur merak etme ben 2 kızımda da toplamda 10 kilo almıştım. oda diyet falan yoktu ha bire yiyordum. 2 ay üst üste kontreli gittiğimde hiç kilo almamıştım. dr bana sen diyet mi yapıyorsun neden hiç artış yok diye kızdı sonra ultrasonda bebeği iyi görünce bir şey demedi. biri 4 kilo diğeri 3600 doğdu hiç merak etme yapısaldır. bunda da fazla kilo alıyorum bende meselaKızlar kilo alımınız nasıl gidiyor? Haftalık tartım yapıyor musunuz? Ben son haftalarda hiç kilo almaz oldum aslında durumdan çok mutluyum bizzat ama bebisde insallah bir sorun yoktur.
Al tabiki canım. Benim açlık 86çkktı içeceği içince 142 ama içecekten 1saat sonrası verdiğim son tahlilim çıkmadı 3saat geçti. Neyse o sırada bebeğimi gördüm uyuyordum dünden beri pek kıpırtı yoktu korkmuştumBende ekran görüntüsü alabilir miyim diye soracaktım. Sağlık ocağında geceb hafta kan verdim hA1c falan bakıldı normal geldi. açlık şekerim de 2 değer düşük geldi. Kendi dr uma gösterip böyle takip edersek yükleme yapmasak falan diye soracaktım o derece korkulu rüyam![]()
Benimde göbeğim çok kaşınıyor normal nivea nemlendirici sürdüm ama kaşıntı gitmiyor. 22 hafta 6 kilo aldım benimde canım sıkıldı fazla aldım diye yolu daha yeni yarıladım çok geldi bu kadar kilo alımıBen kullanıyorum, biooil almıştım denemek için, mustela ve lierac ilk gebeliğimde kullandığım ve memnun olduğum için almıştım. Şimdi üçünü kafama göre döndürerek sürüyorum. Ama ilkinden çok kilo alıcam gibi bu sefer maalesef umarım işe yarar
Ben ilk hamileleğimde hamileleik günlüğü diye bir deftere not almışım prenses zamanlarımdaKızlar kilo alımınız nasıl gidiyor? Haftalık tartım yapıyor musunuz? Ben son haftalarda hiç kilo almaz oldum aslında durumdan çok mutluyum bizzat ama bebisde insallah bir sorun yoktur.
İnşallah sorunsuz geçer, benim dr bu hafta açlık ve tokluk bakıp karar vercem dedi, lekelenme falan unutttuk bile onuMerhaba güzel annelerneler yapıyorsunuz? Ben bugün şeker yükleme testi yaptırdım 50mg ve sonucum 148 çıktı doktorum tekrar çağırdı bu sefer 100mg ve 3 saatlik olacakmış. İnşallah sıkıntı çıkmaz
sizlerin nasıl gidiyor
![]()