Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar günde 30 30 gidiyor bizim topik herhalde. Allah aşkına biri önemli şeyleri arada özetlesin yoksa sadece son sayfalara bakmaktan bi şey anlamıyom ya DERKEN KUSMAYA GİDİP GELDİM :( bi de iki gün önce olmuştu bende de başladı artık bee

Bu aksam yedigim tatli kunefeydi, sevgiler ajsjdjdjd ve kendi rizamla aserdim normalde serbetli tatli yemem bile ben djfjfj
Ben butun hurafeleri ezip gectim biliyorsun ki, isterim yanima bir kaciniz daha eklensin kizlarin icinde kaldi oglum🤣🩵 ama tabi isin sakasi bi yana once saglikli sonrada gonlunuzdeki cinsiyet olsun tatlim😍
Sevgilerrr dkdkf bende dün yemiştim dondurmalı🤭 bilmez miyim senii şuan şapkadan her şey çıkabilir sen sistemi çökerttin sağ gösterip sol vurdun😅 benim tatlı aşerme hariç tüm belirtiler kız sivilcelenme basen genişleme saçlarım matlaştı vs. Bakalım sonuç ne olucak🥸

Kendimi koğuşta mahpus hanım ağa gibi hissediyorum jajsdjdjdjfn
SIMOS SULTAN diyecekseniz 💅🏼🤱🏽 tacimi getirin lutfen ajdjfjfjfjf
Yarin bi gidiyomusuz fetal yanlis kiz cikiyor bi bozulurum var ya, dun gidip erko emzigi bile aldim ogluma🤣🤣
Ahahahah yaa nasıl şoklanırız🤣🤣🤣 Bebişine kanki ben getircem gibi geliyo ama hadi hayırlısı doğru hissedebilcem mi, en emin olanlar da 0/2 gidiyoruz çünküfndjd

Kızlar günde 30 30 gidiyor bizim topik herhalde. Allah aşkına biri önemli şeyleri arada özetlesin yoksa sadece son sayfalara bakmaktan bi şey anlamıyom ya DERKEN KUSMAYA GİDİP GELDİM :( bi de iki gün önce olmuştu bende de başladı artık bee
“Genellikle 7-8. inci haftalarda başlar ve 10-11. haftalarda en şiddetli halini alır.” Bana ancak en şiddetli halinde uğradı ama sağlıksız bi şey yediğimde oluyor. Doğal bakliyat cipsi yemiştim katkısız falandı ama yine de kaldıramadı bünyem.

Ay geçmiş olsun bende tüp bebek hamilesiyim Ümraniye de Erbil Çakar varmış muayene ücreti de normal bi bakın
Cok teşekkür ederim
Sizin de gebeliginiz hayirli olsun.
Zeynep Kamil e gittim gecen hafta
Haftaya da ikili için gideceğim tekrar inşallah.
Şimdilik oradan memnunum.
Teşekkür ederim bilgi ve ilginiz için

Sevgilerrr dkdkf bende dün yemiştim dondurmalı🤭 bilmez miyim senii şuan şapkadan her şey çıkabilir sen sistemi çökerttin sağ gösterip sol vurdun😅 benim tatlı aşerme hariç tüm belirtiler kız sivilcelenme basen genişleme saçlarım matlaştı vs. Bakalım sonuç ne olucak🥸
Ya ben hiç tatlı yiyemiyorum yesem de ağzımdan tadı gitmiyor kötü geliyor şu anda mesela künefe bana dünyanın en saçma şeyi geliyor.

Size biraz uzak kalabilir ama Prof.Dr. Recep Has’ı araştırmanızı öneririm bu işin duayenlerindendir Çapa nın prof.u kendini muayenehanesi Nişantaşı’nda bir arayıp asistanı ile konuşun isterseniz takipibine girmeseniz bile belki size bir doktor önerebilir zamanında bana danışmanlık vermişti Recep bey sayesinde doğru tüp bebek merkezini buldum 🙏
Çok teşekkür ederim bilginiz için. Şimdilik Zeynep Kamil e gidiyorum perinatolojiye , takibimi de yapacaklar. İnşallah sag salim kucaklarimiza aliriz

Ya ben hiç tatlı yiyemiyorum yesem de ağzımdan tadı gitmiyor kötü geliyor şu anda mesela künefe bana dünyanın en saçma şeyi geliyor.
Evet bazı kişiler bu dönemde tatlıdan tiksinip uzaklaşıyorlar senin canın sanırım tuzlu ekşi şeyler çekiyor valla bende çok anlam veremiyorum midem müsaade ettikçe tatlı tuzlu şeyler yiyorum mesela geçen çiğköfte yaptırdık ama ekşi sosu basmışlar içine yiyemedim bir iki ısırık aldım çekildim 😅

Ya hepsi fasofiso cikti yeminle, cildim guzellesseydi bari erko olcakti diyorum ahsjdjsj benim oglum annesini guzellestirmeyi degil cirkinlestirmeyi tercih etti saglik olsun 🤣🤣

Ahahahah yaa nasıl şoklanırız🤣🤣🤣 Bebişine kanki ben getircem gibi geliyo ama hadi hayırlısı doğru hissedebilcem mi, en emin olanlar da 0/2 gidiyoruz çünküfndjd
Ekipce de ayri sapsirigiz 🤣🤣 hadi gel yanimiza oglumla valla bekliyoruz, ilk erkoyla gelene benden philips avent erko emzigi ahsjdjdjdjd

Ya temiz olduktan hic karsi degilim ikinci ele, aksine tuketim cilginligina karsin guzel bir tavir olarak kiymetli buluyorum. Ama dedigin gibi insanlar neredeyse ayni fiyata satmaya kalkiyorlar, sansa makul bir saticiya denk gelirsek ne ala 🥹 sizin ne guzel dort bebek faydalanmis olacak cok guzel bence bu. Bunlar cunku gercekten kisa sureli seyler hani bir puset veya otokoltugu gibi islevi ve sureci uzun surecek esyalar degil
İnstada kiralamini diye bir şey gördüm orayı araştıricam aylık olarak kiralanıyor bı bakin isterseniz 🥰

Hahaha valla kendimi hiç bu kadar tombik görmemiştim bir hafta önce olan pantolonum artık dar geliyor sinsi sinsi büyüyor şebek🥹🤣 sağlıklı olsun da amaan napalım veririz bi şekilde 💃🏼
Dogumdan sonra hepsi gidiyor kuşum bide emzirme dönemi kolay zayıflaniyor anladığım kadarıyla da minnos bir yapin var 🥰

Dogumdan sonra hepsi gidiyor kuşum bide emzirme dönemi kolay zayıflaniyor anladığım kadarıyla da minnos bir yapin var 🥰
Normalde 36 bedenken 38e artık zor giriyorum🤣 ama öyle diyolar hep doğumdan sonra gider korkma diye, sağlıklı gelsin de bebişim gitmese de olur ya napalım amaan onlara can kurban🐣

Back
X