Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Gece gece sinirlerim bozuldu 🤣 bir arkadas yeni ogrendi gebeligimi ve erkek olcagini, kendi uc yasindaki kizindan ornekler vererek sen yandin filan diyor bana 😂 kendi kizi da allah icin cok seker ama mizmiz bir kiz malesef, hep tutturuk annesinin eteginde ilgiyi cok isteyen kendi kendine bir sn durmayan bir cocuk. Mesela bulusuyoruz ya topluca, kiz bir bardak cay icemedi 3 senedir daha. Montunu filan unutup gidiyor mekandan durmadi bu diyerek🙈 simdi dogal olarak benim kiz boyleyse seni erkekle dusunemiyorum dedi ajjahaha.
KIZLAR BEN NAPICAM ahhaahha yok mu hic uslu oglan cocugu tanidigi evladi yegeni kuzeni olan🤣

Merhaba ;

Hangi perinatologa gittiginiz acaba
Benim 5 tane düştüğüm var , biri 19 haftalık, yaşım 42 , tüp bebekle 6. gebeligime hamileyim bugün sabah da kanamam basladi, perinatolog takipli devam edecegim , özelde takipli perinatolog bulamadim.(sadece Ataşehir Memorial da buldum , onun da muayenesi 20 bin , gerci mecbur kalınca gidecegim) Zeynep Kamil de var perinatolog 16 Nisan da 10 haftalık olacagim , o zamana aldim randevu tabi bilemiyorum takipli olur mu o da. Bu sebeple İstanbul da mümkünse Anadolu yakasında iyi bir perinatolog arayisindayim. Gittiginiz perinatolog bilgisi alabilir miyim mümkünse.
Teşekkür ederim
Tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebisiniz.benim de yaşım 42 5.gebeligim tüp bebekle ilk çocuk olacak inşallah devam ederse.kozyatagi acıbadem e gidiyorum ben Cem ficicioglu tüp bebek dru prof ve perinatolog ücreti de 7500 olması lazım 15 gün içinde ikinci muayene ücretsiz oluyor.

Gece gece sinirlerim bozuldu 🤣 bir arkadas yeni ogrendi gebeligimi ve erkek olcagini, kendi uc yasindaki kizindan ornekler vererek sen yandin filan diyor bana 😂 kendi kizi da allah icin cok seker ama mizmiz bir kiz malesef, hep tutturuk annesinin eteginde ilgiyi cok isteyen kendi kendine bir sn durmayan bir cocuk. Mesela bulusuyoruz ya topluca, kiz bir bardak cay icemedi 3 senedir daha. Montunu filan unutup gidiyor mekandan durmadi bu diyerek🙈 simdi dogal olarak benim kiz boyleyse seni erkekle dusunemiyorum dedi ajjahaha.
KIZLAR BEN NAPICAM ahhaahha yok mu hic uslu oglan cocugu tanidigi evladi yegeni kuzeni olan🤣
Benim yeğenim kardeşimin oğlu o kadar efendi uslu çocuk ki 4 yaşında millet istiyor ki kendileri çekince herkes çeksin seninki şehzade olacağı için çok cool asil olacak 🥰

MelinaTur MelinaTur canim babacığın nasıl oldu sesin çıkmadı hiç

selam canım MelinaTur MelinaTur umarım herşey yolundadır ve iyisinizdir.
Kızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.

Benim yeğenim kardeşimin oğlu o kadar efendi uslu çocuk ki 4 yaşında millet istiyor ki kendileri çekince herkes çeksin seninki şehzade olacağı için çok cool asil olacak 🥰
Ayyyy amin kuzum ya o kadar boyle guzel ornekleri duymaya ihtiyacim var ki 🙏🏼🥰 bugun sokakta yururken hep erkek cocuklarina bebeklerine baktik esimle istemsizce, heh diyoruz bak bu sakin ayy yok bu kuduruk boyle olmasin filan ajdjdjdj
Umarim oglusum toplumdaki bu erko bebelere yaftalanan fiks sifatlari ezip gecen bir cocuk olur yegenin gibi uslubasli🩵🩵

Kızlar bitanecik babamı dün kaybettik, bugün hayatımın en zor günüydü. Dayanabilseydi beni bu halde bu acıyla koyup gitmezdi biliyorum ama dayanamadı. Çocuklara aşık bir adam ilk torununu göremedi, havalara uçmuştu sevinçten, nasıl atlatıcam bilmiyorum. Bugün mezarlıktan hastaneye gittik, çok kötü oldum, korktuk ama çok şükür bebek iyi.
Canim basiniz sagolsun, allah mekanini cennet eylesin insallah. Torunu olacagini senin mutlulugunu gordu ve hissetti tum kalbiyle en azindan oyle dusun🙏🏼 allahim tez vakitte acini hafifletsin, evladin icin sana dayanma gucu sabri versin insallah. Kendine cok iyi bak sonra da bebegine🙏🏼

Ne desek yaşadığın acının tarifi yoktur eminim, başın sağolsun canım Allah sabır ve güç versin

Kaybınızın acısını yüreğimden hissetim başınız sağolsun Allah geride kalanlara ailenize sabır ve dayanma gücü versin. Sevdiklerimiz sadece bedenen yanımızdan ayrılıyorlar ama sevgileri hep baki kalıyor inşallah bu zor zamanlarda bebeğin sana ilaç gibi gelir ve mümkün olduğunca daha güçlü atlatırsın lütfen kendine iyi bak 🙏🏻

Tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebisiniz.benim de yaşım 42 5.gebeligim tüp bebekle ilk çocuk olacak inşallah devam ederse.kozyatagi acıbadem e gidiyorum ben Cem ficicioglu tüp bebek dru prof ve perinatolog ücreti de 7500 olması lazım 15 gün içinde ikinci muayene ücretsiz oluyor.

Çok teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederim , inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza almamiz nasip olur.
Bilgi için ayrıca teşekkür ederim, Zeynep Kamil de takipli perinatolog buldum gecen hafta gittim cok da memnun kaldım, haftaya ikili için gideceğim inşallah. Bir sıkıntı yaşarsam önerdiğiniz doktoru not aldim.
Tekrar teşekkür ederim

Başınız sağolsun sabırlar dilerim yazıp yazıp siliyorum ne desem anlamı olmayacak gibi allah bebeğinize size sağlık uzun ömür versin 🙏😔

Canım torunu olacağını bilerek huzurla gitti. Senin mutluluğunu bilerek gözü arkada kalmadan gitti. Bunu bilmen böyle rahat nefes alman lazım.

Çok teşekkür ederim, ben de sizi tebrik ederim , inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza almamiz nasip olur.
Bilgi için ayrıca teşekkür ederim, Zeynep Kamil de takipli perinatolog buldum gecen hafta gittim cok da memnun kaldım, haftaya ikili için gideceğim inşallah. Bir sıkıntı yaşarsam önerdiğiniz doktoru not aldim.
Tekrar teşekkür ederim
Rica ederim sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun 🧿

Bugün 2.sini oldum daha her gün olmam gereken 9 tane daha var yaptırmadıklarımın acıdı ağrısı içim bile ağlamak istiyorum böyle bir sızı olamaz
Allah kolaylık versin canım inşAllah bu günler çabucak geçer rahata erdiğimiz dönemlere geçeriz. Sen neden vuruluyosun peki

Dün sabaha karşı rüyamda babamı gördüm ve o kadar huzurla uyandım ki. Beraber bağ bahçe dolaştık bana ceviz ağaçlarını sallayıp ceviz indiriyordu. Öleceğini ikimiz de biliyormuşuz ve başbaşa güzel anılar bırakmak için dolaşıyormuşuz. Onu sağlıklı ayakta görmek çok güzeldi. Anne babası sağ olanlar benim için de güzel vakit geçirin. Vefat edenlerin mekanı cennet olsun, torunlarından haberi olsun😌

Basiniz sagolsun 😞 Allah rahmet merhamet eylesin, sizlerede sabir versin insallah.

Allah sizlere sabır versin başın sağ olsun canım.. inşallah bebeğinin varlığıyla acın bir nebze olsa hafifler.. şuan ne desek anlamsız belki ama en azından hepimiz babacın için duacı oluruz🙏🏻

Tabi ki de hayır ya her çocuk aynı olacak diye bisey yok nasıl ki çocukların gelişimleri bile farklıysa kişilikleri de farklı olacak beş parmağın besi bile bir değilken böyle bir kıyaslama yapmak çok saçma anneciğini sözünden çıkmayan bir şehzade olacak senin oğlusun adı üzerinde çocuk illa ki koşmak hoplsmsk zıplamak isteyecek ama fazlası yok yani tatlı canını hiç üzme ❤️

Çok üzgünüm başınız sağolsun sabirlar diliyorjm
Canim böyle bir durumda insan kendini çok çekmedi daha fazla canı yanmadı diye teselli edebiliyor 🥹 Allahin sevilen kuluymuş yanına almış görmedi diye üzülme o hep sizinle olacak mekanı cennet bahçeleri olsun zor günler ama gececek bebegine sımsıkı sarıl annesine çok ihtiyacı olacak🙏
Dün sabaha karşı rüyamda babamı gördüm ve o kadar huzurla uyandım ki. Beraber bağ bahçe dolaştık bana ceviz ağaçlarını sallayıp ceviz indiriyordu. Öleceğini ikimiz de biliyormuşuz ve başbaşa güzel anılar bırakmak için dolaşıyormuşuz. Onu sağlıklı ayakta görmek çok güzeldi. Anne babası sağ olanlar benim için de güzel vakit geçirin. Vefat edenlerin mekanı cennet olsun, torunlarından haberi olsun😌
Gözlerim dolu okudum resmen çok özlemişsin hasret gidermişsin ışıklar içinde uyusun babacığın başınız sağolsun böyle bir gerçek var maalesef anlımıza yazılanı yaşayıp bir gün hepimiz çekip gideceğiz hiç yaşamamış gibi.. 🥹

Benim 2 buçuk yaşında oğlum ve 5 yaşında erkek yeğenim var. Gayette beraber geziyoruz oturuyoruz yiyoruz içiyoruz çok şükür 😂 evet çok hareketli oluyolar ama oturması gerektiği yerde bi şekilde oturuyorlar artık belli bi yaşı geçtik yani 2 yaştan sonra özellikle daha da rahat gezmeye başladık. mutlu gebelik ve mutlu bebeklik geçirmenin de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benim kız böyleyse senin oğlan şöyle olur falan hiç demesin ben de dışarda cidden hep kızları ağlak ve mız mız görüyorum. Şunu unutmayın ki erkek erkektir. 2 yaşında da 30 yaşında da basit mekanizma. Dilini yumuşak karnını çözünce yönetilebilir oluyor. 😂

Back
X