Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Çok güzeldi her şey. Neden böyle oldu demek istemiyorum. Ağrım sızım yoktu hiç kanamam lekelenmem yoktu. Mis gibiydi neden kısaldı aniden bilmiyorum. Belki yanlış ölmüştür demek istiyorum. Ya da neyse ya
Aşkım çok geçmiş olsun ama kendini lütfen çok üzme bebeğinde etkileniyor 🌸 çok şükürki çağresi olan birşey. Varsa bile erken tanı çok önemli serklaj yaptırıp çok gayet başarılı gebelik geçirip doğuran milyonlarca kadın var. Üzme kendini 🌸

Yaa ağlamayın erken fark edilmiş ve müdahale edilmek için çok uygun bi zaman. Serklaj olup sağlıklı doğum yapan o kadar çok kadın var ki. Önemli olan fark edilmesiydi müdahale edilir önlem alınır içinizi ferah tutun, dualarımız sizinle 🤲🏻
Teşekkür ederim ❤️

Serklaj ne demek acaba hiç duymadim da
ikiizannesii ikiizannesii canim Sorun ne tam olarak anlamadim ama Rabbimden ümit kesilmez Kotu dusunme iyi dusun iyi olsun Rabbim yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin aglama uzulme lutfen Hersey guzel olcak inşallah tip olarak geliştiki herseyin cagresi var dert etme dua et inşallah guzel haberlerini bekliyoruz🤲♥️
Serklaj rahim ağzı uzunluğun gebeliğini sürdüremeyeceğin kadar kısalırsa atılacak olan bir dikiş. Canım teşekkür ederim. Ben ondan bundan korkmuyorum. Enfeksiyon, o, bu bebeğimi düşünüyorum

Aşkım çok geçmiş olsun ama kendini lütfen çok üzme bebeğinde etkileniyor 🌸 çok şükürki çağresi olan birşey. Varsa bile erken tanı çok önemli serklaj yaptırıp çok gayet başarılı gebelik geçirip doğuran milyonlarca kadın var. Üzme kendini 🌸
Teşekkür ederim, bir uyuyabilsem kafam boşalacak da uyuyamıyorum

Hamilelik kapalı bir kutu ne çıkacağını, ne olacağını bilemeyiz. Daha önümüzde çok uzun süre var. İlerleyen zamanda, doğumda dahi ne olacağını bilemeyiz. Önemli olan geç kalmamak, erken müdahalede bulunmak, fark etmek. Belki o asistanın ölçümü hatalıydı doğru olmayabilir elbette ama doğruysa da erken müdahale edilecek bunu düşün. Bebeğin sağlıklı ve seninle. Ağlayıp daha ortada asla olmayan bir şey için kötü senaryoları düşünüp kendini de bebeği de üzme. Sabah ola hayrola demişler bi sabah olsun bakalım doktorunla enine boyuna her şeyi konuş.
Bakalım artık toparlanmaya çalışıyorum bebeğim de ordan oraya kayıp duruyo hissediyorum. Sinirimi bozuyor 😀😀telaşlanma demek istiyo gibi hissediyorum

Hahahahah süper işte çok severim böyle aniden gelişen şeyleri 😂😂 şimdi evde gördükçe daha da çok almak isteyeceksiniz. Mağazalar, e bebek, trendyol derken %80 alışveriş tamamlanacak 😍😂 ben de yatak odası, kıyafet harici tamamladım alışverişi Rabbim pişman etmesin 🧿🥳 isme de karar vermiştik hamile olduğumu öğrendiğimiz zaman kız ve erkek belirlemiştik erkek nasip oldu 🤩🤩🤩🤩
Valla hepsinin sağlığı şansı bahtı açık olsun🥰 sabırsızlıkla zaman geçsin diye bekliyorum:)

Ahh ismiyle yaşasın 🌸 güzel kızın sana arkadaş geliyor desene 😌 bakalım biz daha net cinsiyet öğrenmedik 10+5 den berri doktorumuz tahminim var ama fetal dna sonucunu bekliycem diyor 😀
eli kulağında senin de cinsiyeti öğrenmenin:)) herşeye rağmen, tüm zorluklarına ilaçlarına tedirginliklerine korkularına rağmen, çok güzel bir süreçmiş bu. Daha önceki boş gebeliğim ve düşüğümle yaşadığım korkular, 36-37 yaşında olmamın verdiği telaş, tüp bebek sürecim…. Hepsi o ultrason görüntüsünde silinip gidiyor…

Bakalım artık toparlanmaya çalışıyorum bebeğim de ordan oraya kayıp duruyo hissediyorum. Sinirimi bozuyor 😀😀telaşlanma demek istiyo gibi hissediyorum
Ayyynenn öyle. Lütfen telaş yapma. Biliyorum demek kolay uygulamak zor ama elinden birşey gelmeyen bi süreçte ikinizi de yıpratma. Herşeyin bi çözümü var🙏🙏🙏 ben inanıyorum ki çok güzel olacak💖 bu bebişlerin hepsi birer mucize

Boğazımda kalacak diye çok korkuyorum. O yüzden asla tek başıma hap içmiyorum . Akşamları içiyorum eşim yanımdayken . Doktoruma soracağım bir . Toz halinde varsa kendimi eziyet etmeyeyim.
Ben de yıllarca aynı dertten muzdariptim.İlaç içeceğim zaman kalbim çarpmaya başlıyodu küt küt.İlacı da kolay içmek için gırtlağımın dibine kadar sokuyodum.Bazen öğüre öğüre içiyodum, bazen de yutamayıp geri çıkarıyordum🤦‍♀️
Sonra öğrendim ki dilin ucuna koyup suyu kafaya diktin mi hiç bir refleks tetiklenmeden kayıp gidiyo ilaç.O yüzden zor içen arkadaşlarımın ilacı ileri itmemesini tavsiye ederim.

Kendimi çok yorgun hissediyorum. Çok güzeldi her şey. Neden böyle oldu demek istemiyorum. Ağrım sızım yoktu hiç kanamam lekelenmem yoktu. Mis gibiydi neden kısaldı aniden bilmiyorum. Belki yanlış ölmüştür demek istiyorum. Ya da neyse ya
Canım noldu ben biraz geride kaldım iyi misin ?
Yolu yarıladık sayılırz rabbim yardımcın olsun sağ salim doğurcaksın inşallah sadece tedbiri elden bırakma gerekirse iki günde bir git doktora

damlakcbs damlakcbs canım nasılsın sen ve bebek iyimi. Cinsiyet belli oldumu

Rahim ağzı uzunluğu mu kısaldı. Dr ne dedi kaçken kaç olmuş

Kızlar iki gündür uzandığım da idrar kesemin olduğu yerde boşluk ve ağrı vardı. Bu gece çoğaldı ve sadece uzandığımda ağrıyor anladım ki böbrek ağrısı ve suan bulantı ve baş dönmesş de eklendi. Doktorum 9 da oturacak mesaj attım gidip görünücem umarım bebekler iyidir

Hanımlar herkese günaydın ikili tarama sonucum geldi papp a değerim 0.22 yani düşük çıktı
testi yaptırdığımda 11+6ydı ancak bebek 12+5 görünüyordu. Bebek hem önden gidip hem plesentam nasıl yetersiz oluyor ağlamakyan helak oldum henüz doktora gidemedim bana yardım edin

Back
X