Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Canım bence artık sana yapılması lazım korkutmak için demiyorum ama epeyi kısalmış tam atılacak pozisyonda bence. İyi bir perinatalog profa git kesinlikle. Daha dazla kısaltmasını beklemek saçmalık bence geçmiş hikayende olunca
Ben de aynısını düşünüyorum. Beklemek istemiyorum onun için yarın kendi doktoruma gidip yönlendirmesini isticem

Deliricüüüüğümm:)) yapmam dediğim herşwyi yapıyorum🤣 6.-7. Aya kadar alışveriş yapmam çöp bile almicam diyodum hatta görümcem bişiler alıyo diye laf ediyodum. Dün biraz moralim bozuktu avm ye gittik o el kadar kıyafetleri görünce çıldırmış gibi alışveriş yaptık, yeni doğan, 1 ay, 0-3 ay, önlük çorap…. Sonra da yine pişman oldum daha erken diye. Sonra isim konusunda da son ana kadar düşünmeyeceğim diyodum ama eşim seçti baya manupüle edildim ve şimdi ikna oldum ismimizi de belirledik. Bu hızla gidersem önümüzdeki ay da okul kayıtlarına başlarım🤣🤣🤣

Deliricüüüüğümm:)) yapmam dediğim herşwyi yapıyorum🤣 6.-7. Aya kadar alışveriş yapmam çöp bile almicam diyodum hatta görümcem bişiler alıyo diye laf ediyodum. Dün biraz moralim bozuktu avm ye gittik o el kadar kıyafetleri görünce çıldırmış gibi alışveriş yaptık, yeni doğan, 1 ay, 0-3 ay, önlük çorap…. Sonra da yine pişman oldum daha erken diye. Sonra isim konusunda da son ana kadar düşünmeyeceğim diyodum ama eşim seçti baya manupüle edildim ve şimdi ikna oldum ismimizi de belirledik. Bu hızla gidersem önümüzdeki ay da okul kayıtlarına başlarım🤣🤣🤣
🤣 yapmam diye söz verdiklerimi yaparken ben skdjdkksk Ahahhaha ay yapın canım ne olacak kaç haftalık oldunuz ?

Hahahahah süper işte çok severim böyle aniden gelişen şeyleri 😂😂 şimdi evde gördükçe daha da çok almak isteyeceksiniz. Mağazalar, e bebek, trendyol derken %80 alışveriş tamamlanacak 😍😂 ben de yatak odası, kıyafet harici tamamladım alışverişi Rabbim pişman etmesin 🧿🥳 isme de karar vermiştik hamile olduğumu öğrendiğimiz zaman kız ve erkek belirlemiştik erkek nasip oldu 🤩🤩🤩🤩

maalesef bende de durumlar aynı ama ben oldum olası hap içmekte zorlanırım benim doktorum da prenatal life verdi multivitamin maşallah füze kadar:D benim yöntemim genelde ağzıma bir lokma ekmek kraker bir şeyi önceden çiğneyip tam yutma aşamasına geldiğimde hapı gırtlağıma kadar sokmak sonrada hepsini birlikte kolayca yutuyorum üstüne de su. bu şekilde hapların boyunun da bir önemi olmuyor hemen dağılan parol tarzı hapların da bir dezavantajını yaşamıyorum. yoksa kapsül dışında hiçbir hapı maalesef yutamıyorum çok küçük yaşlarımdan beri :(
Ufaklari bende içiyorum ama boyle buyuk haplar midemi bulandiriyor içerken boğazimdan zor geçiyor valla🤦

Boğazımda kalacak diye çok korkuyorum. O yüzden asla tek başıma hap içmiyorum . Akşamları içiyorum eşim yanımdayken . Doktoruma soracağım bir . Toz halinde varsa kendimi eziyet etmeyeyim.
Bende sorayim ya bide bu hamilelik boyunca içilmesi grekiyormuş kisa donem olsa neyse bu arada kan ilaci yazdimi doktor size bana henuz başlamadi

Teşekkür ederim, ağlamaktan gözlerim şişti
Hayıııııır yine mi diye sakın düşünme o kötü şeyleri getirme aklına allah korusun allah yazdıysa bozsun. Artık sen de bilinçlisin, kötü de olsa tecrübelisin o yüzden halledilecek kötü bir şey varsa da buna odaklan. En en en kötüsünü düşünme.

Teşekkür ederim, ağlamaktan gözlerim şişti

Yaa ağlamayın erken fark edilmiş ve müdahale edilmek için çok uygun bi zaman. Serklaj olup sağlıklı doğum yapan o kadar çok kadın var ki. Önemli olan fark edilmesiydi müdahale edilir önlem alınır içinizi ferah tutun, dualarımız sizinle 🤲🏻

Hayıııııır yine mi diye sakın düşünme o kötü şeyleri getirme aklına allah korusun allah yazdıysa bozsun. Artık sen de bilinçlisin, kötü de olsa tecrübelisin o yüzden halledilecek kötü bir şey varsa da buna odaklan. En en en kötüsünü düşünme.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Çok güzeldi her şey. Neden böyle oldu demek istemiyorum. Ağrım sızım yoktu hiç kanamam lekelenmem yoktu. Mis gibiydi neden kısaldı aniden bilmiyorum. Belki yanlış ölmüştür demek istiyorum. Ya da neyse ya

Bugün 16+1 olduk teyzesii:) adımız da ( son bir değişiklik olmazsa ) Vera olacak:)))
Ahh ismiyle yaşasın 🌸 güzel kızın sana arkadaş geliyor desene 😌 bakalım biz daha net cinsiyet öğrenmedik 10+5 den berri doktorumuz tahminim var ama fetal dna sonucunu bekliycem diyor 😀

Yaa ağlamayın erken fark edilmiş ve müdahale edilmek için çok uygun bi zaman. Serklaj olup sağlıklı doğum yapan o kadar çok kadın var ki. Önemli olan fark edilmesiydi müdahale edilir önlem alınır içinizi ferah tutun, dualarımız sizinle 🤲🏻
Serklaj ne demek acaba hiç duymadim da
ikiizannesii ikiizannesii canim Sorun ne tam olarak anlamadim ama Rabbimden ümit kesilmez Kotu dusunme iyi dusun iyi olsun Rabbim yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin aglama uzulme lutfen Hersey guzel olcak inşallah tip olarak geliştiki herseyin cagresi var dert etme dua et inşallah guzel haberlerini bekliyoruz🤲♥️

Serklaj ne demek acaba hiç duymadim da
ikiizannesii ikiizannesii canim Sorun ne tam olarak anlamadim ama Rabbimden ümit kesilmez Kotu dusunme iyi dusun iyi olsun Rabbim yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin aglama uzulme lutfen Hersey guzel olcak inşallah tip olarak geliştiki herseyin cagresi var dert etme dua et inşallah guzel haberlerini bekliyoruz🤲♥️
Aşkım serkelaj rahime dikiş atılması demek . Galiba arkadaşın rahim ağzı kısalığı olmuş onun için erken doğum riskini ortadan kaldırmak amaçlı rahim ağzına dikiş atılıyor..

Kendimi çok yorgun hissediyorum. Çok güzeldi her şey. Neden böyle oldu demek istemiyorum. Ağrım sızım yoktu hiç kanamam lekelenmem yoktu. Mis gibiydi neden kısaldı aniden bilmiyorum. Belki yanlış ölmüştür demek istiyorum. Ya da neyse ya
Hamilelik kapalı bir kutu ne çıkacağını, ne olacağını bilemeyiz. Daha önümüzde çok uzun süre var. İlerleyen zamanda, doğumda dahi ne olacağını bilemeyiz. Önemli olan geç kalmamak, erken müdahalede bulunmak, fark etmek. Belki o asistanın ölçümü hatalıydı doğru olmayabilir elbette ama doğruysa da erken müdahale edilecek bunu düşün. Bebeğin sağlıklı ve seninle. Ağlayıp daha ortada asla olmayan bir şey için kötü senaryoları düşünüp kendini de bebeği de üzme. Sabah ola hayrola demişler bi sabah olsun bakalım doktorunla enine boyuna her şeyi konuş.

Back
X