- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.956
- 83
- 30
Bu sabah Yaptırdım 29.65 çıktı3 gun oldu ogreneli tebrik ederim kan testi yaptirdiniz mi kac cikti degeriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sabah Yaptırdım 29.65 çıktı3 gun oldu ogreneli tebrik ederim kan testi yaptirdiniz mi kac cikti degeriniz
hissettiklerinizi cok iyi anliyorumBu sabah Yaptırdım 29.65 çıktı
E gayet güzel boşuna korkutmuş doktor maşallah diyelimKan sonucum çıkmış.
4 mart 554
7 mart 1189
9 mart 3942
Silikte olsa varmış dün, bugünki de gayet net hamilesiniz yani. Kan testiyle netleştirebilirsinizDün test yaptım silikti varla yok arası belli bile olmuyordu bugün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı yanılma payı var mıdır sizce?
Pazartesi vericem inşallah canımSilikte olsa varmış dün, bugünki de gayet net hamilesiniz yani. Kan testiyle netleştirebilirsiniz
Benim testimde böyleydiDün test yaptım silikti varla yok arası belli bile olmuyordu bugün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı yanılma payı var mıdır sizce?
benim de bu sekildeydiDün test yaptım silikti varla yok arası belli bile olmuyordu bugün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı yanılma payı var mıdır sizce?
Dün test yaptım silikti varla yok arası belli bile olmuyordu bugün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı yanılma payı var mıdır sizce?
Pazartesi yapıcam inşallahHayırlı Olsuuunnn
Kan Tahliliyle Daha Net Olur
Garanti diyosn yanibenim de bu sekildeydi
Garanti mi diyorsun yaniBenim testimde böyleydi
Testte hata olabilir vs ama benim testim aynı böyleydi hemen kan testi yaptırdım pozitif çıktı.Garanti mi diyorsun yani
Testte hata olabilir vs ama benim testim aynı böyleydi hemen kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Eki Görüntüle 2243802
Benim günüm bile geçmemişti o gün olmam lazımdı. Ben yaptım testi kenara koydum hiç sallamadım nasılsa yok diye. Baktım çift çizgi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü vücudumdan ateş çıktı. Eşimi sürekleyip acile koştum :)9
Sadece 1 günüm geçmişti nasıl damlattıysam mosmor oldu acaba başkası mı damlattı dedim o kirli ellerimle şaşkınlıktan yüzümü tuttum inanamıyorummmm diye çığlık atmıştım
Benim günüm bile geçmemişti o gün olmam lazımdı. Ben yaptım testi kenara koydum hiç sallamadım nasılsa yok diye. Baktım çift çizgi başımdan aşağıya kaynar sular döküldü vücudumdan ateş çıktı. Eşimi sürekleyip acile koştum :)
Ben istemiyordum :) beklemiyorduk yani. Doğudayız şuan şark görevini yapıyoruz buradan dönünce olur diye düşünmüştük. İlk çocuğumuz olucak olursa. Kendi yöntemlerimizle korunuyorduk ama bana doktor polikistik dediği için ben rahat davrandımAyyy o anı yaşadım bi an
Ne zamandır bekliyorsunuz ilk mi ?
Merhaba benim 2258 çıktı yine de görünmedi Çarşamba tekrar gidecemKızlar herkese iyi geceler sat 4 Şubat ve hamileyim çok şükür dün değerim 1180 çıktı ama bugün keseyi göremedik Pazartesi çağırdı bakalım inşallah görürüz:) heyecanla bekliyoruz ilk çocuğumuz olacak inşallah hayırlısıyla 8 aydır deniyorduk sonunda oldu Allah isteyen herkese nasip etsin. Aranıza katılmak istiyorum çünkü muhtemel doğum tarihi 11 kasım olarak görünüyor:)
Değerin bugün mü 2258 çıktı canım ? Sat neydi senin ? Benim bugün 3942 çıktı çok minik bir kese gördü emin olmak üçün çarşamba tekrar çağırdı. Ultrason görüntüsünüde paylaştım.Merhaba benim 2258 çıktı yine de görünmedi Çarşamba tekrar gidecem
Benim cuma sabahı 2258 çıktı aynı gün akşam üzeri biraz sıkışık halde doktorun tekrar bakmasını istedim , bişey var ama emin değilim dedi, Çarşamba tekrar gel dedi .Değerin bugün mü 2258 çıktı canım ? Sat neydi senin ? Benim bugün 3942 çıktı çok minik bir kese gördü emin olmak üçün çarşamba tekrar çağırdı. Ultrason görüntüsünüde paylaştım.