Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Hanımlar herkese günaydın ikili tarama sonucum geldi papp a değerim 0.22 yani düşük çıktı
testi yaptırdığımda 11+6ydı ancak bebek 12+5 görünüyordu. Bebek hem önden gidip hem plesentam nasıl yetersiz oluyor ağlamakyan helak oldum henüz doktora gidemedim bana yardım edin
Korkma ikili tarama nedense %95inde hep yanlış sonuç veriyor o yüzden çoğu doktor buna karşı. Ve tek doktorla da kalma derim bence iyi bir perinotolog baksın bu konuda canım

Down sendrom riskinden çok bebeği kaybetme korkusu yaşıyorum plesanta yetersiz kalırsa
Korkma ikili tarama nedense %95inde hep yanlış sonuç veriyor o yüzden çoğu doktor buna karşı. Ve tek doktorla da kalma derim bence iyi bir perinotolog baksın bu konuda canım

Kızlar hap yutamayanlar size bir teknik söyleyeyim. İnstada gördüm hadi be demiştim 😅 hapı alıyoruz suyu da içince kafamızı kaldırıyoruz ya onu yapmayın. Hapı dilimizin tam ortasına koyup suyu da ağzımıza alınca kafamızı eğip yutuyoruz. Buldum anlatmak istediğimi ekliyorum ❤️

Bu yöntemi biliyorum ama yapmaya cesaret edemiyorum. Siz denediniz mi 🥹

Kızlar inşallah rabbim gönlünüze göre versin bebişler sağlıklı olsun gönlünüzden geçen neyse de o olsun artık deriiiiiin bir oh çekin sonuçlardan sonra da 😍😍😍 Pek nazlıkuş çıktılar bunlar 😍😂 benim oğlan da hiç nazlı değil çükü falan açmıştı bugün hahajdkks
Aaayy ciddi miii 😁😁 al annecim içinde hiç şüphe kalmasın bak bana demiş 😂

günaydın kızçelerimm 17+0 idan selamlarr :) ankarada olan gebişler var mi, hamile platesi düşünüyorum aslında ama bireysel dersler çok pahalı, bir de lansinoh pompa alacagım 2 lisi daha ucuza geliyor belki bi gebe arkadaşla bölüşebiliriz

Doktor ne diyor. Yani korkulu bir şey miymiş
Sınırda dedi aniden açılabilir kanaman başlayabilir, suyun gelebilir gibi şeyler söyledi. Ama devlet hastaneleri tam 2cm altına düşünce yaptığı için ben de çok riske atmamak adına üçte kendi doktorla randevu aldım. Ne çektiğimi o biliyo doğumumu da o yaptırdı. Onunla konuşup yol göstermesini isticem

Sınırda dedi aniden açılabilir kanaman başlayabilir, suyun gelebilir gibi şeyler söyledi. Ama devlet hastaneleri tam 2cm altına düşünce yaptığı için ben de çok riske atmamak adına üçte kendi doktorla randevu aldım. Ne çektiğimi o biliyo doğumumu da o yaptırdı. Onunla konuşup yol göstermesini isticem
kuzum çok geçmiş olsun serklaj yapıyolar sanırım böyle bi durumda sen ve bebek iyi olduktan sonra gerisinin hiç bir önemi yok buna odaklan doktorlar gerekeni yapar belki de hiç gerekmez cok daha güzel olurr

kuzum çok geçmiş olsun serklaj yapıyolar sanırım böyle bi durumda sen ve bebek iyi olduktan sonra gerisinin hiç bir önemi yok buna odaklan doktorlar gerekeni yapar belki de hiç gerekmez cok daha güzel olurr
Evet canım önlem almak istiyorum. Şansa öğrendim yani. Bu da iyi bir şey akşamdan bu yana toparladım azıcık mantıklı düşünebiliyorum 😀

Evet canım önlem almak istiyorum. Şansa öğrendim yani. Bu da iyi bir şey akşamdan bu yana toparladım azıcık mantıklı düşünebiliyorum 😀
aynen öyle duygusallıgımız zaten malum hepimizin ama asıl odak noktamız bebek iyi mi iyi sen iyi misin iyisin bu noktayı kaçırma annesii stres olma bebişi de üzmee

Kızlar devlet hastanesine gittim geçmeyen yeşil akıntım vardı . Kan ve idrar istendi bi de vajinal sürüntü testi istendi. Vajinal sürüntü için spekulum kullandı, canım baya acıdı bebeğe zararı olur mu çok korktum. Bi de bebeğe baktığımda 15+5 olması gerekiyordu ölçümleri tam anlamadım ama bi 14+2 ve bi de 15+2 dediğini duydum. Doktora sordum ne ölçümleri olduğunu söylemedi ortalama 15 hafta gibi duruyor dedi. Gelişimi gerilemiş mi 😔 18. hafta gibi perinatolojiye gitmen lazım dedi.

Kızlar devlet hastanesine gittim geçmeyen yeşil akıntım vardı . Kan ve idrar istendi bi de vajinal sürüntü testi istendi. Vajinal sürüntü için spekulum kullandı, canım baya acıdı bebeğe zararı olur mu çok korktum. Bi de bebeğe baktığımda 15+5 olması gerekiyordu ölçümleri tam anlamadım ama bi 14+2 ve bi de 15+2 dediğini duydum. Doktora sordum ne ölçümleri olduğunu söylemedi ortalama 15 hafta gibi duruyor dedi. Gelişimi gerilemiş mi 😔 18. hafta gibi perinatolojiye gitmen lazım dedi.
Canını sıkma perinatoljiye gidip ayrıntılı ultrason için falan sana gün versinler diye demiş olabilirler. Bir de şu spekulumun bebeğe bir zararı olacağını düşünmüyorum ama bana her böyle alttan bir müdahale yaptıklarında kanama falan olursa bildir diyorlar

Back
X