Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Benimde göbeğim çok kaşınıyor normal nivea nemlendirici sürdüm ama kaşıntı gitmiyor. 22 hafta 6 kilo aldım benimde canım sıkıldı fazla aldım diye yolu daha yeni yarıladım çok geldi bu kadar kilo alımı
Deri de kuruyor bence hormonlarla ilişkili, bioderma atoderm kullanıyorum nemlendirici bir de tüm vücudun kaşıntısına iyi geldi bana da

Kızlar kilo alımınız nasıl gidiyor? Haftalık tartım yapıyor musunuz? Ben son haftalarda hiç kilo almaz oldum aslında durumdan çok mutluyum bizzat ama bebisde insallah bir sorun yoktur.
Ben 18 haftayı 4 kiloyla kapamıştım. Sonraki 2 haftada 4 kilo birden aldım ilginç bi şekilde. 2 haftadır kilo alımım durdu inşallah böyle devam etmez yoksa 20 kiloyla girerim doğuma en iyi ihtimal.🥲 bide düzenli spor yürüyüş ağırlık antrenmanı yapmaya devam ediyorum. Neden böyle oldu bi anda anlamadım

Benimde göbeğim çok kaşınıyor normal nivea nemlendirici sürdüm ama kaşıntı gitmiyor. 22 hafta 6 kilo aldım benimde canım sıkıldı fazla aldım diye yolu daha yeni yarıladım çok geldi bu kadar kilo alımı
Doğal zeytinyağının çok iyi geldiğini duymuştum ama ben o yağlı hissi sevmediğim için hiç denemedim. Şimdilik lierac ve shea yeterli geliyor

Al tabiki canım. Benim açlık 86çkktı içeceği içince 142 ama içecekten 1saat sonrası verdiğim son tahlilim çıkmadı 3saat geçti. Neyse o sırada bebeğimi gördüm uyuyordum dünden beri pek kıpırtı yoktu korkmuştum ☺️🥹
Aldım kuzum çok teşekkür ediyorum 🌸 iyidir iyidir o merak etme arada pozisyon değişikliğine veya senin yorgunluğunda açlığında o da sessizleşebilir veya sen hissetmeyebilirsin için ferah olsun tüm kuzucuklar Allah a emanet 🤎 benim hA1c 4.48 geldi. Bu 3 aylık şeker seviyesini gösteriyor biliyorsundur, 6 üzeri olduğunda şeker hastalığı şüphesi olabiliyor malesef. Açlık şekerim de 72 geldi. Tokluk vermedim daha o gün rutin kan almak istedi sağlık ocağı ebesi bende şeker yüklemesi zamanı yaklaşıyor hA1c istedim baksınlar diye bakmışlar şükür. Yarın detaylı ultrasonum var. Ayın 30unda da kendi doktoruma randevum var şeker yüklemesini konuşacağım testleri gösteririm. Eğer illa ol yapalım derse senin glikozdan bulmaya çalışıcam inşallah vardır

Arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyorum .Ben ikili test yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve risk grubunda görünüyorum .Kan testim araştırma Hastanesi'nde yaptırmıştım .Muayene olduğum doktorum ise özel hastanede doktoruma sonucumu gösterdim doktorum tekrar muayene ettiğinde sonuca göre yüksek risk görünüyor dedi ama bebeğimin ense kalınlığı ve burun kemiği olması gerektiği mm de .Yarın Fetal DNA yaptırmaya karar verdim daha net bir sonuç vereceği için .Her şey Allah'tan biliyorum ama ister istemez üzülüyorum.Bu şekilde ikili testte yüksek riskli çıkıp temiz sonuç alınma ihtimali var mı .Yakından şahit olduğunuz var mı

Alttan bakı ile oldu evet serklajın da riskli olduğu ve tam etkili olmadığı haftalar dedi. Kısalma olmadığı için istirahat progesteron başladı. Çok geçmiş olsun size de
Kisalma yoksa evet gerek yok bilmiyorum ben 8 mm ile serklaj oldum 10 gün sonra 20 mm olmustu insallah düşmez tekrar ama kisalma yoksa sorun yok zaten

Şimdi doktordan çıktım kızlar. Hunileşmeye benzer görünüm kalmamış dedi çok şükür Allah’a. Bu hafta istirahat et dedi cumartesi tekrar bakacak işe devam edip etmeme için. ve ilk defa yüzünü gösterdi kızım çok duygulandım☺️ Allah hepsini sağlıkla bizlere bağışlasın 🥰
Dr ilaca devam diyince eşim dedi çocuk 18 yaşına gelene kadar Progesteronu bıraktırmıcam hocam ben ona dedi🤣🤣🤣
Ağızdan çıkan her söze dikkat etmek lazım gerçekten, biraz evde yatsam diyordum, sağlıkla inşallah ☺️
Canım bununla geçmiş olsun, bundan sonraki süreç kolayca sağlıkla geçecek inşallah 💕

Ben 18 haftayı 4 kiloyla kapamıştım. Sonraki 2 haftada 4 kilo birden aldım ilginç bi şekilde. 2 haftadır kilo alımım durdu inşallah böyle devam etmez yoksa 20 kiloyla girerim doğuma en iyi ihtimal.🥲 bide düzenli spor yürüyüş ağırlık antrenmanı yapmaya devam ediyorum. Neden böyle oldu bi anda anlamadım
Ay bende aynısıyım. 20. haftaya kadar 2 kiloyla geldim şimdi 3 kilo aldım inanamadım. Ve yemek yemem öncekine göre çok daha az, biraz fazla yesem mide bulantısı kusma oluyor. Haftada 3 4 gün yürüyüş yapıyorum en az 10bin adım olacak şekilde. Porsiyonu bitiremiyorum bile asla anlam veremedim ödem çok tuttuk sanırım

İnşallah hiç sorun olmaz bir daha, yatıyor musunuz sürekli
Açıkçası iş yapmıyorum ama evin içinde yürüyorum kısa kısa yada basit kahvaltı hazırlıyorum gibi sürekli yatamıyorum doktorun öyle bir istedi de olmadı çünkü emboli gibi bir gerçek var sürekli yatarsam o daha riskli :( 6 mayısta tekrar kontrolüm var insallah artmistir

Arkadaşların yarın bizimde detaylı ultrasonumuz var kendi doktorumuzda hep 5-6 gün küçük çıkıyordu haftasından bakalım şimdi nasıl olacak bize de dua edin güzel haberler alalım 🩷🐣
Benimde yarın detaylı ultrasonum inşallah tüm hepimizin güzel geçer detaylı muayenesi 🧿🧿🌸🌸

ay gerçekten bende 32. Haftanın gelmesini bekliyorum. Normalde 36 ya kadar çalışmak istiyordum ama artık istemiyorum işten sıkıldım 🤣🤣 ayrıca 1.5 yıla uzayacak ücretli izin diyorlar allahım bi doğurmadan onaylansın 😊
Ay ben de dört gözle bekliyorum yasalaşsın 1 yıl ücretli 1.5 yıl ücretsiz izin. Okadar güzel olurkii. İnşallah mayıstaki torba yasa ile çıkarırlarr

Kızlar merhaba,
Dün lekelenmem oldu uzun zaman sonra ve doktoruma gittim. Rahim ağzı uzunluğumun iyi olduğunu fakat hunileşme başlangıcına benzer görünüm olduğunu söyledi. 1 hafta rapor vardı, pazartesi tekrar bakacak, şimdilik çoğunlukla yatıyorum dünden beri veya oturuyorum. Canım çok sıkıldı ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Kızım için dualarınıza talibim 😞
Geçmiş olsun. Kısalma yoksa problem olmuyor galiba. Sadece biraz daha yakın takip ediyor doktorlar. Yine de çok ayakta kalma. Cok şekerli yeme.

Bebek bakım çantası olarak şuna ne diyosunuz?
Bide başka öneriniz var mı siz ne aldınız alacaksınız
Büyük kızımda buna cok benzer full siyah bir model kullanmıştık. Siyah olduğu için babalar da hiç gocunmadan taşıyor, iyi oluyor😅 bu modeli tavsiye ederim.

Açıkçası iş yapmıyorum ama evin içinde yürüyorum kısa kısa yada basit kahvaltı hazırlıyorum gibi sürekli yatamıyorum doktorun öyle bir istedi de olmadı çünkü emboli gibi bir gerçek var sürekli yatarsam o daha riskli :( 6 mayısta tekrar kontrolüm var insallah artmistir
Benimki de öyle demişti zaten tamamen haraketsiz kalma kısa kısa yürüyebilirsin, çömelip kalkma ağır kaldırma merdiven çıkma falan demişti. İnşallah güzel haberler alırsın sen de

Back
X