- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 123
- 34
nasıl yapılır ki bilmiyorumYeni konu açıp 2019 Kasım anneleri diye gelenlerle tablo oluşturabilirsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yapılır ki bilmiyorumYeni konu açıp 2019 Kasım anneleri diye gelenlerle tablo oluşturabilirsin :)
hosgeldin hayirli olsunMerhaba bende kasım annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bu sabah idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Normalde adet tarihim yarın ama ben mide bulantılarından şüphelendiğim için bugün test yaptım. Oğlumda da 1 gün kala öğrenmiştim.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Bende aynı sorun var. Neden oldugunuda bilmiyorum maalesef. İlk hamileliğimde yoktu boyle birşey.Bi anda kaşığıma ağrı giriyor hareket edemiyorum sonra kendine geliyorum. Ama çok sık değil
aynen ben de de ilkinde yoktu, bunlar düşük tehlikesi yaratmaz değil mi?Bende aynı sorun var. Neden oldugunuda bilmiyorum maalesef. İlk hamileliğimde yoktu boyle birşey.
benimde oluyor hatta benim belimde agriyor cevremdekiler normal diyo ama ben korkuyorum tabikızlar sabah sırt üstü yatar vaziyetteydim kalkmak istedi, sol kasığıma bi ağrı girdi ve kalkamadım, öylece kalakaldım. bi 5 dk yattım yan dönerek kalktım. çok feci bi ağrıydı bişey olmaz inşallah
Dün çok yoruldum çok yürüdüm siz siz olun dikkat edin hiç sıkıntım yok diyip rahat hareket etmeyin dikkat edin
Kizlar ben ilk randevumu 21 marta aldim cokmu gec bi tarih sizce
Benmde beklenen tarih 14.11 bende 23 marta randevu aldım. Bence geç değil, erken gidince görünmüyo zaten bi anlamı olmuyo gitmenin sonra doktorun ağzından çıkan en ufak şey canını sıkıyo insanın.Kizlar ben ilk randevumu 21 marta aldim cokmu gec bi tarih sizce
2 kez betaya baktirdim ama muayene icin hic gitmedim gorunmeyecegini dusundum cunku senin kese gorundu mu canimBenim SAT 3 Şubat.
28 Şubatta kanda beta baktırmaya gittim doktora.
9 Mart'ta da kese görmek için gittim.
23 Mart'a randevu verdi.
aynen bende oyuzden 21ine aldim hem calisiyorum bosuna gitgel olmasin garanti olsun diyeBenmde beklenen tarih 14.11 bende 23 marta randevu aldım. Bence geç değil, erken gidince görünmüyo zaten bi anlamı olmuyo gitmenin sonra doktorun ağzından çıkan en ufak şey canını sıkıyo insanın.
Bende 22 marta aldım,beklenen tarihim aynıBenmde beklenen tarih 14.11 bende 23 marta randevu aldım. Bence geç değil, erken gidince görünmüyo zaten bi anlamı olmuyo gitmenin sonra doktorun ağzından çıkan en ufak şey canını sıkıyo insanın.
133 ciktiysa hamilesin ama daha yeni demekki doktorun herhangi bi tarih vermedi mi tekrar muayene icin suan kese gorunmez zaten canim degerinin 3000le 5000 arasinda falan olmasi lazim oda yaklasik 6. Haftaya denk gelirmerhaba son adet tarihim 28 ocak 2019 ben herhangi bir belirti yasamadım 02.03.2019 da test yaptım belli belirsiz bi çizgi gördüm daha sonra tekrar yaptım onda negatıf cıktı neyse dedım hamıle degılım herhalde sonra 08.03.2019 da tekrar test yaptım direk çift çizgi çıktı doktora gittim kese göremedi kan değerim 133 çıktı sizce nedir durum hamilemiyim çok kafam karıstı
2 gün sonra kan tahlılı ver tekrar dedi bugun verdım sonucları beklıyorum heyecanla üstüne birde grip oldum kendimi bayağı kötü hissediyorum :)133 ciktiysa hamilesin ama daha yeni demekki doktorun herhangi bi tarih vermedi mi tekrar muayene icin suan kese gorunmez zaten canim degerinin 3000le 5000 arasinda falan olmasi lazim oda yaklasik 6. Haftaya denk gelir
benim ilk degerim 43tu 3 gun sonra 315e yukselmisti ay bende bugun grip oluyorum sanirim hava degisiminden2 gün sonra kan tahlılı ver tekrar dedi bugun verdım sonucları beklıyorum heyecanla üstüne birde grip oldum kendimi bayağı kötü hissediyorum :)
ben doktora sordum sabah bağışıklık sistemi düşüyormuş hastalıklara daha çok açık oluyomuş insan ilk hamileliğim olucak eğer olursa çok garip hissediyorum kendimi valla ne zormusbenim ilk degerim 43tu 3 gun sonra 315e yukselmisti ay bende bugun grip oluyorum sanirim hava degisiminden
gorulur diye dusunuyorum canim buyuk ihtimalMerhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 7 şubat ama ilişki olan tarihim 20 şubat normalde sat tarihine göre baz alıyolar ben 15 marta randevu aldım erkenmi oluyor? Kese görünürmü? Geri göndersin istemiyorum keseyi görmeden oyüzden geç gitmek istiyorum ama sizce aldığım tarih erkenmi?