- 29 Haziran 2022
- 2.590
- 1.221
- 63
- 31
Ben yarın kontrolüm var doktordan sezeryan tarihi isteyeceğim. Sezaryen istediğimi söyleyeceğim. Cevabını bildiririmChatgpt ye sordum sezaryen yasaklandı mı diye işte cevabı kızlar stres yapmayın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarın kontrolüm var doktordan sezeryan tarihi isteyeceğim. Sezaryen istediğimi söyleyeceğim. Cevabını bildiririmChatgpt ye sordum sezaryen yasaklandı mı diye işte cevabı kızlar stres yapmayın![]()
BOL ŞANSBen yarın kontrolüm var doktordan sezeryan tarihi isteyeceğim. Sezaryen istediğimi söyleyeceğim. Cevabını bildiririm![]()
Bende harfien katılıyorum yazdıklarınıza...Rapor zamanımız geldi yarından sonra ama uygun görürse dr. devam edeceğimBen hala direniyorum37 e kadar direnmeyi planlıyorum ama zor görünüyor
ahahah aynı durumdayız bizimki de leptop hazırlatmış bile evden devam edersin 7/24 bebek kucağında olmayacak ya diyor :)Bende yarın gideyim doktora paşa paşa 32 hafta çalışabilir raporu alayım :) kendime vereyim sistemde dursun artık ne zaman doğum olursa ayrılırım izne arkamdan bilgisayarımı dosyaları yollar patron :) adam evden devam edersin diyor hehehh
valla muhasebeye ben baktığım için evden çalışırım maaş alırım dedim tamam dedi ev den götüreceğim zaten artık elektronik geliyor her şey haftada bir de 1 2 saatlik gider gelirim diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak 11 yıl çalıştığım şirketahahah aynı durumdayız bizimki de leptop hazırlatmış bile evden devam edersin 7/24 bebek kucağında olmayacak ya diyor :)
Bende yarın rapor alacağım. Gittiği yere kadar artık. Çok zorlamicam kendimi, yapamadığım yerde bırakcam . Ama inşallah Allah sağlık verirde devam ederimBende harfien katılıyorum yazdıklarınıza...Rapor zamanımız geldi yarından sonra ama uygun görürse dr. devam edeceğim![]()
Evet ben de ilk defa siveno kullandım, çok az bir limonlu gibi hafif değişik bir kokusu oldu sonra kuruyunca hiç koku kalmıyor zaten. Bebek deterjanları zaten bebeğe alerji yapmasın diye kokusuz olur.Siveno hakkında güncelleme yapayım ben ek durulama yapmamıştım kurusunlar diye asmıştım baktım şimdi kokuları gitmiş deterjansız gibi yok koku hiç
Bana leke için arbutin çok iyi geliyor ama bu süreçte kullanamadım emzirirkende kullanamambende yazacaktım ya dün aynaya dikkatli bakınca yüzümde lekeler oluşmuş öyle güneşe çıktığım yok sabahtan akşama kadar ofisteyim inşallah geçer moralim bozuldu krem filanda kullanamıyorum
bende buda varkızlar benimde boynumda et benler çıtı ufacık ama 4 5 taane var yaşayan var mı
Bana çok kötü gelmedi ama eşimde beğenmedi kızımız aktar gibi mi kokacak diyorÖnerildiği için siveno almıştım bebek kıyafetlerini yıkadım ama kokusu hiç hoş değil kullanan oldu mu bana mı kötü geliyor yoksa hamilelikten dolayı![]()
Tamamdır canım teşekkür ederiz.Siveno hakkında güncelleme yapayım ben ek durulama yapmamıştım kurusunlar diye asmıştım baktım şimdi kokuları gitmiş deterjansız gibi yok koku hiç
Alma sebebim sizin yorumunuz gibi yorumlarla çok karşılaşmamdı.Biz çok rahat ettik. Oğlum ilk zamanlar başka yerde uyumazdı. Bebekten bebeğe de değişebilir tabii ki.
açıkçası benim oğlum ilk 2 ay hiç uyumadıAlma sebebim sizin yorumunuz gibi yorumlarla çok karşılaşmamdı.
Peki geceleri düz yatağa mi yatrdınız yoksa junoylami uyudu acaba![]()
açıkçası benim oğlum ilk 2 ay hiç uyumadıgeceleri 3-4'e kadar savaş verirdik. yatağa yatırırdık uyanırdı, yatırırdık uyanırdı.
çaresizlikten juno'da uyursa uyandırmadık. zaten öyle uzun uyumazdı 1-2 saat sonra yine kalkardık. yatakta eşimle ortaya aldığım oldu ya da bu yatakla anne yanına yatırırdım.
Bende devam diye düşünüyorum şuan ama gerçekten artık zorlamaya başladığını hissediyorum.Arabamı süremiyorum göbekten ben..Otobüs ile gidiyorum ,duraktan işe nefes nefese kalıyorum. Göreciğizzzz bakalımBen hala direniyorum37 e kadar direnmeyi planlıyorum ama zor görünüyor
Yatış verdiler bana suyum iyice azalmış bebiş 2 hafta geride kalmış bilmiyorum ne olacak net bilgi de alamadık sabahı bekliyoruzPapattyaaa bugün doktora gidecekti ne oldu acaba?