Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Siveno hakkında güncelleme yapayım ben ek durulama yapmamıştım kurusunlar diye asmıştım baktım şimdi kokuları gitmiş deterjansız gibi yok koku hiç

Bende yarın gideyim doktora paşa paşa 32 hafta çalışabilir raporu alayım :) kendime vereyim sistemde dursun artık ne zaman doğum olursa ayrılırım izne arkamdan bilgisayarımı dosyaları yollar patron :) adam evden devam edersin diyor hehehh

Bende yarın gideyim doktora paşa paşa 32 hafta çalışabilir raporu alayım :) kendime vereyim sistemde dursun artık ne zaman doğum olursa ayrılırım izne arkamdan bilgisayarımı dosyaları yollar patron :) adam evden devam edersin diyor hehehh
ahahah aynı durumdayız bizimki de leptop hazırlatmış bile evden devam edersin 7/24 bebek kucağında olmayacak ya diyor :)

ahahah aynı durumdayız bizimki de leptop hazırlatmış bile evden devam edersin 7/24 bebek kucağında olmayacak ya diyor :)
valla muhasebeye ben baktığım için evden çalışırım maaş alırım dedim tamam dedi ev den götüreceğim zaten artık elektronik geliyor her şey haftada bir de 1 2 saatlik gider gelirim diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak 11 yıl çalıştığım şirket

maaşını yatıracaksa neden olmasın zor değilse işin

Bende harfien katılıyorum yazdıklarınıza...Rapor zamanımız geldi yarından sonra ama uygun görürse dr. devam edeceğim :(
Bende yarın rapor alacağım. Gittiği yere kadar artık. Çok zorlamicam kendimi, yapamadığım yerde bırakcam . Ama inşallah Allah sağlık verirde devam ederim

Benimde rapor zamanım geldi çarşamba kontrolüm var normalde çalışır raporu almaktı düşüncem ama kendimi psikolojik olarak çok yorgun hissediyorum odası 2 gün önce kuruldu hiç bişey yapmadım henüz annemle kayınvalidem yardıma gelmek istiyor ama kafamın içinde zaten elli tane ses var kalabalık daha çok yorar beni gibi geliyor ama kendimde de bişeyler yapabilecek güç yok gibi hissediyorum bu dönemde psikolojik destek alan var mı

Siveno hakkında güncelleme yapayım ben ek durulama yapmamıştım kurusunlar diye asmıştım baktım şimdi kokuları gitmiş deterjansız gibi yok koku hiç
Evet ben de ilk defa siveno kullandım, çok az bir limonlu gibi hafif değişik bir kokusu oldu sonra kuruyunca hiç koku kalmıyor zaten. Bebek deterjanları zaten bebeğe alerji yapmasın diye kokusuz olur.

bende yazacaktım ya dün aynaya dikkatli bakınca yüzümde lekeler oluşmuş öyle güneşe çıktığım yok sabahtan akşama kadar ofisteyim inşallah geçer moralim bozuldu krem filanda kullanamıyorum
Bana leke için arbutin çok iyi geliyor ama bu süreçte kullanamadım emzirirkende kullanamam
Sanırım bir süre barışacaz bununla 🥹
kızlar benimde boynumda et benler çıtı ufacık ama 4 5 taane var yaşayan var mı
bende buda var 🥹 normalde cildim yatkın leke ben vs çıkıyordu boynumda minik minik bir sürü et ben oluştu oynamamaya çalışıyorum normaldir bence
Doktora ne sorsam gebelikte normal diyor bunu sormadım 😂
Önerildiği için siveno almıştım bebek kıyafetlerini yıkadım ama kokusu hiç hoş değil kullanan oldu mu bana mı kötü geliyor yoksa hamilelikten dolayı🥲
Bana çok kötü gelmedi ama eşimde beğenmedi kızımız aktar gibi mi kokacak diyor 😂

Kızlar korkmayın açıklama gelmiş 😀

Eklentiler

• IMG_1124.webp
    IMG_1124.webp
    34 KB · Görüntüleme: 39
Alma sebebim sizin yorumunuz gibi yorumlarla çok karşılaşmamdı.
Peki geceleri düz yatağa mi yatrdınız yoksa junoylami uyudu acaba 🌸
açıkçası benim oğlum ilk 2 ay hiç uyumadı :D geceleri 3-4'e kadar savaş verirdik. yatağa yatırırdık uyanırdı, yatırırdık uyanırdı.
çaresizlikten juno'da uyursa uyandırmadık. zaten öyle uzun uyumazdı 1-2 saat sonra yine kalkardık. yatakta eşimle ortaya aldığım oldu ya da bu yatakla anne yanına yatırırdım.

açıkçası benim oğlum ilk 2 ay hiç uyumadı :D geceleri 3-4'e kadar savaş verirdik. yatağa yatırırdık uyanırdı, yatırırdık uyanırdı.
çaresizlikten juno'da uyursa uyandırmadık. zaten öyle uzun uyumazdı 1-2 saat sonra yine kalkardık. yatakta eşimle ortaya aldığım oldu ya da bu yatakla anne yanına yatırırdım.
☺️Benim kızımda öyleydi..Şuan 9 yaşında hala uykuyu sevmez.uyku kelimesine hassasiyetim var bu sebepten 😊
Teşekkür ediyorum 🌸🥰

İyi akşamlar kizlar. Basur ile başı dertte olan var mı? Kullandığım ilaçlar mi etki etti bilemedim. Erken doğum riskinden dolayı Progestan ve başka bir ilaç daha kullanıyorum. Fitil de verdi iki defa günde. Multivitamin demir magnezyum ilaçlar ile doldu her ysnim. Acaba bunlar mı sebep oldu diye düşünüyorum. Çok acı birsey çözüm bulan var mı🥺🥺

Back
X