Valla nufus azaldı die yakınıyorlar o zaman çalışan annelere destek versinlerBiz doğurmadan artık çıksaydı şu karar ya. Ben hamile değilken şu haberler dönüyordu takip ediyordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla nufus azaldı die yakınıyorlar o zaman çalışan annelere destek versinlerBiz doğurmadan artık çıksaydı şu karar ya. Ben hamile değilken şu haberler dönüyordu takip ediyordum![]()
Bende 2 çeşit bebek kıyafeti vardı, birisi abisinden kalanlar, bazıları lekeliydi, bazıları temizdi, bir de yeni alınanlar vardı. Lekeli olanları önce oxi’li bir leke çıkarıcı ile kaynar suya bastım. Lekeler geçtikten sonra bütün hepsini diğer yenilerle temizlerle filan birlikte 30 derecede bebek deterjanı ile 800 devirde yarım saatlik programda yıkadım. Sonra yine bir deterjan kalıntısı filan kalmasın diye 15 dk lık programda deterjansız yıkadım yine 30 derece 800 devirde, sonra da 2 saatlik kurutmaya attım, ütüledim.Kızlar bebek kıyafetlerini hangi programda yıkamamız gerekiyor benim makinede hassas olarak sayabilceğim iki program var birisi narin/ipek programı birisi de yünlü elde yıkama programı ikisi de 30 derece
ohhh süpeerKızlar bugün itibari ile doğum iznime çıkmış bulunuyorum. Kafam o kadar rahatladı ki, oh dünya varmış
Her gün (en azından bir süre :) ) o bilgisayarı açmayacak olmak çok iyi hissettiriyor
Cumartesi günü kızımın dolabı, şifonyeri ve eve yaptırdığımız büyük dolap geldi.
Büyük dolabı dün eşim sildi bir güzel. Ben de yavaş yavaş yerleştirme işlerini yaptım. Evi öyle güzel toparladı ki. Havlular, toz bezleri, temizlik ürünlerimin stokları, peçeteler, ayakkabılar, montlar, ceketler, çantalar… hepsini tek bir yerde güzelce düzenledim. Fazlalıkları elden çıkardım bir oh çektim
Yarın yardımcı ablam gelecek. Kızımın dolaplarını sildireceğim. Sonra da artık onun eşyalarını yerleştirip, çamaşır yıkama aşamasına geçeceğim.
Bu evreye geldiğimize hala inanamıyorum :)
Herkese sağlıklı, keyifli haftalar![]()
sezeryana takacaklarına birazda bunları düşünseler izindir destektirBiz doğurmadan artık çıksaydı şu karar ya. Ben hamile değilken şu haberler dönüyordu takip ediyordum![]()
Bende hamileliklerimde hiç kestirip boyatmamışdım. Yüzümde hamilelikden leke oluşunca deprosyona girdim,bir anlık kararla yaptırdım. Açıldım resmenİlkinde kestirmedim annem beynimi yedi olmaz diye belime kadar saçla doğuma girdim kezban gibiydibunda belki iki kez kestirdim inanmayın hiç bence oh mis gibi olmuştur
boya ayda bir boyanıo dip te amonyaksız boyayla ilkinde de sorun yok demişti dr um
![]()
Oh iyi yapmışsınBende hamileliklerimde hiç kestirip boyatmamışdım. Yüzümde hamilelikden leke oluşunca deprosyona girdim,bir anlık kararla yaptırdım. Açıldım resmen![]()
Ben çok dikkat ediyorum güneş kremini tazeliyorum ama maalesef benimde yüzümde leke arttı sankiBende hamileliklerimde hiç kestirip boyatmamışdım. Yüzümde hamilelikden leke oluşunca deprosyona girdim,bir anlık kararla yaptırdım. Açıldım resmen![]()
bende yazacaktım ya dün aynaya dikkatli bakınca yüzümde lekeler oluşmuş öyle güneşe çıktığım yok sabahtan akşama kadar ofisteyim inşallah geçer moralim bozuldu krem filanda kullanamıyorumBen çok dikkat ediyorum güneş kremini tazeliyorum ama maalesef benimde yüzümde leke arttı sanki![]()
Dün bunu demek istemiştim, tıp merkezi ile özel hastane aynı kategori değil zannımca. Millet haklı olarak dolu olduğu için bundan istifade etmek isteyen basın biraz manşet yarattı gibime geliyor. Önce detaylara vakıf olmak gerek panik yapmadan. Umarım nihayetinde herkes istediğinden daha da güzel bir doğumla bebeklerine kavuşurChatgpt ye sordum sezaryen yasaklandı mı diye işte cevabı kızlar stres yapmayın![]()
kızlar benimde boynumda et benler çıtı ufacık ama 4 5 taane var yaşayan var mı
Biz çok rahat ettik. Oğlum ilk zamanlar başka yerde uyumazdı. Bebekten bebeğe de değişebilir tabii ki.Çoğu kişinin övgüyle bahsettiği Yataş Juno yu aldım. Bugün kargo geldi.Baş kısmının olduğu yer çok çöķük geldi.Boyun sağlığı açısından zararı olur mu acaba diye tereddüt etmedim değil..iade mi etsem acaba ?
Bu yatağı tecrübe eden var mı aranızda?
sonradan geçmiyormuş herhade dimiVar3 tane minicik Google bakmıştım gebelikte normal oluşabilir yazıyordu
Evde bile sürüyorum güneş kremini bir faydası yokBen çok dikkat ediyorum güneş kremini tazeliyorum ama maalesef benimde yüzümde leke arttı sanki![]()
minicik sanmıyorum geçeceğini oluşan benler geçmez gibime geliyor hatta buradada açılan konular var göz at istersensonradan geçmiyormuş herhade dimi
Yıkama sonrası durulama önerdiler bana koku için siveno ile ilgiliÖnerildiği için siveno almıştım bebek kıyafetlerini yıkadım ama kokusu hiç hoş değil kullanan oldu mu bana mı kötü geliyor yoksa hamilelikten dolayı![]()
Ben de aldım ama daha kullanmadım. İnşallah güzeldir.Önerildiği için siveno almıştım bebek kıyafetlerini yıkadım ama kokusu hiç hoş değil kullanan oldu mu bana mı kötü geliyor yoksa hamilelikten dolayı![]()
Ben hala direniyorumohhh süpeerbende 2 hafta sonra çıkacağım inşallah